Багажника не иска да се отвори
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Tinaki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е70 3.0si
Багажника не иска да се отвори
Здравейте колеги.
Това БМВ ме съсипа направо
Не мога да си отвора багажника нито,през ключа(Чрез задържане на бутона) Нито в самата ключалка, какви са вариантите да го отвора ?
П.С. При опит за отваряне, нещо покрай ключалката издава шум, но до тук...
Това БМВ ме съсипа направо
Не мога да си отвора багажника нито,през ключа(Чрез задържане на бутона) Нито в самата ключалка, какви са вариантите да го отвора ?П.С. При опит за отваряне, нещо покрай ключалката издава шум, но до тук...

Re: Багажника не иска да се отвори
Здравей,
На брат ми така се получи и след като си прочете ръководството за автомобила ,го отвори с вкарване на ключа в ключалката и завъртане вопределените посоки.После заедно намерихме кои кабели са прекъснати в снопа и ги съединихме.Успех
На брат ми така се получи и след като си прочете ръководството за автомобила ,го отвори с вкарване на ключа в ключалката и завъртане вопределените посоки.После заедно намерихме кои кабели са прекъснати в снопа и ги съединихме.Успех
- Tinaki
- кандидат ентусиаст
-
Тъпото което е, че книжките са ми в багажника
Ако някой може да ми обясни какви са тези комбинаций ще е супер
Ако някой може да ми обясни какви са тези комбинаций ще е супер
Наляво на 90° по спомен или ако не става ,първо надясно 90 и после ляво 90.
- Tinaki
- кандидат ентусиаст
-
Пичове, 2 дена вече не мога да си отвора багажника, някакви други варианти ? 

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Под задната седалка ,мисля под дясното пасажерско място трябва да има едно жило с ринг накрая.Махаш седалката,дърпаш го и трябва да ти отвори багажника.
Ако пък облегалките на задните места са ти падащи ,свали ги ,промуши се в багажника,на ''тавана'' /в случая капака на багажника/ има едно триъгълно пластмасово окончание на жило за аварийно отваряне.
Ако пък облегалките на задните места са ти падащи ,свали ги ,промуши се в багажника,на ''тавана'' /в случая капака на багажника/ има едно триъгълно пластмасово окончание на жило за аварийно отваряне.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
jorsenbmw написа:Под задната седалка ,мисля под дясното пасажерско място трябва да има едно жило с ринг накрая.Махаш седалката,дърпаш го и трябва да ти отвори багажника.
Ако колата е за Европейския пазар няма да имаш нито едно от изброените по-горе. Имаш механично отключване с ключа, и когато го завъртиш 90* в дясно трябва да чуеш изщракване и да се отвори.
7 мнения
• Страница 1 от 1