CCC модул E60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- V8ka
- кандидат ентусиаст
-
Re: CCC модул E60
Добър ден,не знам дали моя проблем е за тук ако не е моля да ме извините.Автомобила е Х5 Е70 проблема е следния:Качвам се в колата слагам ключа музиката си тръгва но самия екран не свети но се вижда,че работи и всичко по него си действа и мести.Преди се е случвало да стане така но изваждам ключа,заключвам после отключвам слагам го и екрана светва.Автомобила се кара всеки ден.От вчера обаче дисплея седи така тъмен,каква е диагнозата?
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
V8ka написа:Добър ден,не знам дали моя проблем е за тук ако не е моля да ме извините.Автомобила е Х5 Е70 проблема е следния:Качвам се в колата слагам ключа музиката си тръгва но самия екран не свети но се вижда,че работи и всичко по него си действа и мести.Преди се е случвало да стане така но изваждам ключа,заключвам после отключвам слагам го и екрана светва.Автомобила се кара всеки ден.От вчера обаче дисплея седи така тъмен,каква е диагнозата?
Отиди на "доктор"

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
На 90% е монитор, ако си близо до Пловдив, мога да ти дам друг за проба, да си сигурен в диагнозата.
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Ами като не ти се дават 4к, разходи се до Пловдив, колегата ще ти помогне.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- rafa224
- старши ентусиаст
-
V8ka написа:Не съм, гледах го и това и ако намаля светлината или я усиля няма никаква разлика.Скоро трябва да ходя до бмв и ще видя да го закачат и да погледнат дали излиза някаква грешка,но не смятам да дам близо 4хиляди за това.
Какви 4 хил. колега. За 2 хил ще си сложиш CIC. Около 300-400 лв. вървят мониторите втора употреба. Просто мини през Краси в Пловдив или вземи един дисплей за проба от някъде
Последна промяна rafa224 на 26 Юни 2015, 10:19, променена общо 1 път
От това, което прочетох на повечето им става това от време навреме, а не постоянно. Един го е оправил по странен начин.. отива на Brightness и дава няколко пъти от пълно ляво до пълно дясно. Накрая го оставяш до около средата. Това уж reset-вало Brightness-a. Малко ми изглежда нереално да се оправи, но пък може да се пробва. Имало и някакъв датчик, който гледа външната светлина и регулира светлината на екрана, може и той нещо да е дал фира. От BMW пък давали насоки да се види акумулатор-а и алтернатора, и в 9-то меню на скритото за волтажа. Разбира се ако не стане по лесния начин, най-добре а идеш при колега или при някой, който разбира от електроника.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Заредил си акумулатора ли? Много аномалии стават от слаб акумулатор. На мен ми се е случвало да се дезориентира навигацията.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
А като е навън на слънце пак ли работи нормално? Колегата SDLS говореше за някакъв датчик, който гледа външната светлина и регулира светлината на екрана.