Откраднаха ми колата Е90
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Откраднаха ми колата Е90
Гецата написа:Taruno написа:1во трябва да свалят CAS-a не е само е така, това се вижда лесно, второ май не сте прочели къде се случва това.
1-во изобщо не е нужно да ти свалят каквото и да било
преди доста време сваляха EWS модулите да ги четат и да си правят ключове
2-ро на познат му дръпнаха джип от доста оборотен булевард
като цяло BMW нямат силна защита против кражба
Абсолютно е така. То за това са най крадени
- Andrey_86
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: s65b40
О да, не искам да те плаша, но на един близък същата случка в Арена Армеец, и после се раздели с нея. Не са я взели на място защото сигурно е пълно с ченгета и горят ако ги спрат.
Но може просто и да са били кокошкари....
Като цяло BMW се краде по лесно от колкото да хакнеш PlayStation..... пълна пародия
Мерцедесите ги затрудняват много, много повече.
Но може просто и да са били кокошкари....
Като цяло BMW се краде по лесно от колкото да хакнеш PlayStation..... пълна пародия
Мерцедесите ги затрудняват много, много повече.
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Не плашете така човека, моята я разбиха пред блока, бяха вадили буксата, бяха свалили "чекмеджето" над буксата (ако някой има идея да каже, защо?), после като прочетох за грешки, имаше 1-2 грешки, които казваха, че колата не е могла да запали поради проблем с ключа и таблото. Не запомних добре грешките, тъй като моя човек с буксата ги изтри и докато му кажа "чакай!" и свърши
Колата я бяха оставили в този вид, с разбита ключалка
Идеята ми е, че поради някаква причина (може би допълнително слаган имобилайзер или заключващ механизъм), малоумниците не успяват да я запалят. А съм с key less go 

- doktorabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Всичко
vanka7a написа:Не плашете така човека, моята я разбиха пред блока, бяха вадили буксата, бяха свалили "чекмеджето" над буксата (ако някой има идея да каже, защо?), после като прочетох за грешки, имаше 1-2 грешки, които казваха, че колата не е могла да запали поради проблем с ключа и таблото. Не запомних добре грешките, тъй като моя човек с буксата ги изтри и докато му кажа "чакай!" и свършиКолата я бяха оставили в този вид, с разбита ключалка
Идеята ми е, че поради някаква причина (може би допълнително слаган имобилайзер или заключващ механизъм), малоумниците не успяват да я запалят. А съм с key less go
Това че си с komfort zugang няма никакво значение, даже могат по-лесно да ти прехванат ключа и без да натискаш бутон за отключване/заключване.Вече много хора си държат ключовете в метални кутийки с цел екран.
Махали са кората над буксата за да стигнат до CAS модула, но защо - или нещо се е объркало с буксата или са някакви аматьори с неподходящата техника.
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
[quote="doktorabgМахали са кората над буксата за да стигнат до CAS модула, но защо - [/quote]
За да извлекат информация и да запалят колата.
Но мисля, че при последния ъпдейт на CAS-a е малко по сложна ситуацията.
За да извлекат информация и да запалят колата.
Но мисля, че при последния ъпдейт на CAS-a е малко по сложна ситуацията.

Ако нема у глава, има у Google.
- vanka7a
- ентусиаст
-
Мда, но не са могли да запалят колата и са взели само пластмасовата кутия на CAS-а
Ако някой има развален CAS, да ми продаде кутията 

Така като гледам с второто са ми я отключили, с първото са си направили ключ
Думи нямам .....
Думи нямам .....
Колеги и моята E91-ца е откраднаха от пред блока, София, ж.к. Гоце Делчев. -> viewtopic.php?f=1&t=393957 - > ето темата.
Шокиран съм, защото беше E91, комби, 134 коня, нито беше супер мощна нито... не знам.. с детското столче, с чисто новия багажник отгоре, върнаха ме в първи клас, плаче ми се, толкова ме боли...
Застрахована е в Армеец също, виках полицията и Армеец, издирват я сега. Ако нещо ви попадне подобно, пишете ми...
Шокиран съм, защото беше E91, комби, 134 коня, нито беше супер мощна нито... не знам.. с детското столче, с чисто новия багажник отгоре, върнаха ме в първи клас, плаче ми се, толкова ме боли...
Застрахована е в Армеец също, виках полицията и Армеец, издирват я сега. Ако нещо ви попадне подобно, пишете ми...
- vanka7a
- ентусиаст
-
Съжалявам за загубата, колега. Армеец поне си плаща и до 6-8 месеца ще ги имаш парите (надявам се).
- Airdust
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 530D
- Мечтае да кара: Тротинетка Lime
Баси, изчезват като баничка от баничарница... Държавата... Майката...
vanka7a написа:Съжалявам за загубата, колега. Армеец поне си плаща и до 6-8 месеца ще ги имаш парите (надявам се).
Да, мисля, че е така. Разбира се, детското столче, отгоре автобокса, вътре бях правил някои подобрения - това са пари на вятъра, но най-вече болката, която остави това...
Държа колата на охраняем паркинг през 80% от времето, но разбира се, понякога се налага да паркирам пред блока. Сега ми предстои пътуване, ангажимент... оставиха ме на кучетата, просто ме върнаха в първи клас... 3 години щях да й направя сега на 30-ти... направо.. не ми се мисли...
Полицаите ми казаха да не си купувам пак БМВ или Ауди, но и Пасат 4,5,6, накрая излезе, че всичко много се краде, но като се почне с нашите най-напред...

Колега, преживях подобна ситуация, и моята я откраднаха пред блока. От Армеец ми казаха че имали доста добра разкриваемост и щели да я намерят! След разпити от техния следовател, разговори по телефона, дори 2 седмици по-късно още не бяха почнали да я издирват! Не искам да те отчайвам, просто при мен не си мръднаха пръста да я търсят. 6 месеца в най-добрия случай докато вземеш парите
Съжалявам, просто споделям от опит! Дано имаш шанс и се намери, ако имаш познати с контакти в тия среди, накарай да я потърсят и да ти я върнат срещу откуп, макар че тъжната истина е че около 4 часа след кражбата колата вече е на части, по кашони, шасито е нарязано и за скрап

Съжалявам, просто споделям от опит! Дано имаш шанс и се намери, ако имаш познати с контакти в тия среди, накарай да я потърсят и да ти я върнат срещу откуп, макар че тъжната истина е че около 4 часа след кражбата колата вече е на части, по кашони, шасито е нарязано и за скрап

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
При армеец се направиха отказаха и трябваше да обжалвам(подробна тема в е60 подфорум) и парите си взех на девети месец
Мерси, колеги! Не вярвам да се намери, надявам се поне да взема добра част от пълното авто каско. Предоставил съм абсолютно всички документи по колата, както и двата ключа, дано поне там нямам проблеми...
Ако стигна до там, ше гледам в Е60 форума
((
Мерси много за подкрепата, знам, че е просто вещ, но много й треперех и си в гледах, даги е*а
(( 
Ако стигна до там, ше гледам в Е60 форума

Мерси много за подкрепата, знам, че е просто вещ, но много й треперех и си в гледах, даги е*а

- rAd000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d e90 LCI, 325TI e46
- Мечтае да кара: M140ix, 440ixGC, GT63S AMG, G63 AMG
doktorabg написа:vanka7a написа:Не плашете така човека, моята я разбиха пред блока, бяха вадили буксата, бяха свалили "чекмеджето" над буксата (ако някой има идея да каже, защо?), после като прочетох за грешки, имаше 1-2 грешки, които казваха, че колата не е могла да запали поради проблем с ключа и таблото. Не запомних добре грешките, тъй като моя човек с буксата ги изтри и докато му кажа "чакай!" и свършиКолата я бяха оставили в този вид, с разбита ключалка
Това че си с komfort zugang няма никакво значение, даже могат по-лесно да ти прехванат ключа и без да натискаш бутон за отключване/заключване.Вече много хора си държат ключовете в метални кутийки с цел екран.
Махали са кората над буксата за да стигнат до CAS модула, но защо - или нещо се е объркало с буксата или са някакви аматьори с неподходящата техника.
Колега може ли малко инфо за тази метална кутийка и от каде мога да се снабдя с такава тъй като моята кола е с безключово палене а тук в германия в бмв ми казаха че си и нямат напредстава за такова нещо.