Киномания
Модератор: Общи модератори
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: Киномания
seimo написа:Вчера гледах San Andreas на 3D и филма определено си заслужава дори и само заради ефектите. Накрая има и малко глупости стил америка ,но като цяло бива.
И циц*те на другата мома ...
+1 за ефектите ! Нямам идея какво бяха сътворили на 3д-то в Лукс залата на Арена запад, ама всички недовиждаха с дясното очо

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Идеи за някой по-нов сериал? Обсъждания Banshee нещо ми е скучен. Малко като Arrow - с напъване го гледам 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
TNT написа:Идеи за някой по-нов сериал? Обсъждания Banshee нещо ми е скучен. Малко като Arrow - с напъване го гледам
Хехе,тук си на правилното място

Доста прЕлича на Банский,само че няма излишни бруталии и кървища

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Най-добрият сериал до момента за мен (а съм изгледал доста) - House of Cards. Феновете на Спейси ще се подмокрят
3 сезона излезли , като за последните 2 серии все още чакам субтитри, явно аудиторията му е малка, все пак е политически.

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Понеже жена ми си отиде с мънинката на Враца за 20 дена
.....днеска прочетох малко от темата да си избера нещо за гледане, и колега беше препоръчал сериала Wayward Pines.
Е почнах да го гледам и сериалчето е ненормално дееба

Е почнах да го гледам и сериалчето е ненормално дееба

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Като цяло доста ми хареса. Хванали са духа на първия филм.

- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
А понеже не съм гледал нищо от предишните филми, трябва ли да ги изгледам, за да мога да гледам пълноценно този, или не са свързани?
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Не са свързани.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Вчера изгледах излезлите досега серии на Wayward Pines, и чакам следващата, че сериала е супер.
Днеска пак от Вашите коментари изтеглих и запуках Banshee, и той е много добър сериал
Май по често трябва да пращам жена ми у Враца
Днеска пак от Вашите коментари изтеглих и запуках Banshee, и той е много добър сериал

Май по често трябва да пращам жена ми у Враца

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
ма къ, по-убаво от Врацата нема!
Силно впечатлена съм от Drag me to hell

Силно впечатлена съм от Drag me to hell

never drive faster, than your guardian angel can !
- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
Не видях да е обсъждано, та ще спомена филма Entourage, надмина очакванията ми
Не съм бил върл фен на сериала, но филма е забавен, разтоварващ и все пак продължава историята от сериала

Не съм бил върл фен на сериала, но филма е забавен, разтоварващ и все пак продължава историята от сериала
Изгледах целия сериал Изгубени (LOST)
Сериала наистина е много добър, не случайно е на първите места в много класаций и има бая награди
Аз лично неможах да го разбера края, седях и гледах тъпо 5 минути, доста завладяващ е от самото начало.
Ако имате време и желание почвайте го, 6 сезона са.
Но след края ви очаква главоблъсканица ..
Разбира се,както съм писал тук преди, по-велик от Prison Break за мен няма, а съм изгледал много сериали
Сериала наистина е много добър, не случайно е на първите места в много класаций и има бая награди

Аз лично неможах да го разбера края, седях и гледах тъпо 5 минути, доста завладяващ е от самото начало.
Разбира се,както съм писал тук преди, по-велик от Prison Break за мен няма, а съм изгледал много сериали

- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
Мисля че всеки, който е гледал сериала накрая е бил с отворена уста
(става дума за Lost)
Преди няколко години го гледах и мислех да го почна пак, невероятен сериал! Края е... е май всеки го интерпретира някак си, пътя между живота и смъртта, преоткриване... нещо такова за мен.

Преди няколко години го гледах и мислех да го почна пак, невероятен сериал! Края е... е май всеки го интерпретира някак си, пътя между живота и смъртта, преоткриване... нещо такова за мен.
BaDxBoY написа:Изгледах целия сериал Изгубени (LOST)
Сериала наистина е много добър, не случайно е на първите места в много класаций и има бая награди![]()
TouringInternational написа:Мисля че всеки, който е гледал сериала накрая е бил с отворена уста(става дума за Lost)
Така е, предложете кой сериал да подкарвам сега ? Нещо по-свежа и разпускащо ако може, в краен случай драма.
Banshee 
в краен случай - Smallville. Доста разпускащо сериалче за Супермен и като цяло се разбира самата история, която бая време съм се чудил каква е де

в краен случай - Smallville. Доста разпускащо сериалче за Супермен и като цяло се разбира самата история, която бая време съм се чудил каква е де

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност