Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Е добре така като чета според вас за 13-14 е трудно да се намери 530 бензин/дизел седан
в добро състояние и прилични екстри - музика, салон...
в добро състояние и прилични екстри - музика, салон...
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Зависи от годината, километрите и екстрите, но да, 13-14 и читава е трудна работа според мен. И за тези пари, по-скоро италианка, което лично за мен е минус.

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Cinder написа:Зависи от годината, километрите и екстрите, но да, 13-14 и читава е трудна работа според мен. И за тези пари, по-скоро италианка, което лично за мен е минус.
Или германка на много стотин хил км
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
SDLS написа:А, да бе, 10000% са истинскиВарна Карс са по-големи измамници и от моргите в село Труд. Един приятел си взе оттам една тройка(като нова), бяха я направили на 170 000км, оказа се, че е на 240 000, което не бе голям проблем, по-големият проблем бе, че след 3 месеца му поискаха майсторите 5000лв за отваряне на двигател
И на какво отгоре искат 17 0000лв за този мотор и оборудване? Явно заради великият си имидж
мда ама колата след 1 седмица я няма вече ,а италианските кокошарници фул екстри на по 120к км за по 12к лв си стоят ..
Това каква теза защитава? Някъде да съм казал, че няма да я продадат бързо? Казах само, че лъжат точно толкова, колкото всеки "търговец" в Дупница или с.Труд. Много ясно, че с имиджа си ще продадат и най-голямата барака със скоростта на светлината. Все пак и аз преди да се опарим мислех, че като пише ОФИЦИАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО има значение и предлагат проверени автомобили в добро състояние, а не автомобили, на които са направили типичните джамбазки прийоми и скриване на дефекти, за да се продадат. После се оправяй както намериш за добре. Даже приятеля ми им се обади след 20 дни, при проверка в МКАР Пловдив, когато му казаха, че турбото е "побългарявано", лампите за чека са спрени, километрите са връщани наскоро и т.н.
Отговорът бе нещо от сорта "а няма такова нещо, а и да сте гледали"
След още 3 месеца му се запуши DPF-а и колата не можеше да вдигне над 100. След премахването се оказа, че пуши като трактор и хвърля масло и му поискаха още 5000лв за ремонт, който така и не се състоя..
В България са много малко фирмите, които разчитат да продават нещо без да те измамят и след 2 години да идеш да си купиш пак от тях. Всеки гледа да те излъже на момента, после кой откъде е..

В България са много малко фирмите, които разчитат да продават нещо без да те измамят и след 2 години да идеш да си купиш пак от тях. Всеки гледа да те излъже на момента, после кой откъде е..
- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
SDLS написа:Това каква теза защитава? Някъде да съм казал, че няма да я продадат бързо? Казах само, че лъжат точно толкова, колкото всеки "търговец" в Дупница или с.Труд. Много ясно, че с имиджа си ще продадат и най-голямата барака със скоростта на светлината. Все пак и аз преди да се опарим мислех, че като пише ОФИЦИАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО има значение и предлагат проверени автомобили в добро състояние, а не автомобили, на които са направили типичните джамбазки прийоми и скриване на дефекти, за да се продадат. После се оправяй както намериш за добре. Даже приятеля ми им се обади след 20 дни при проверка в МКАР Пловдив, когато му казаха, че турбото е "побългарявано", лампите за чека са спрени, километрите са връщани наскоро и т.н.Отговорът бе нещо от сорта "а няма такова нещо, а и да сте гледали"
В България са много малко фирмите, които разчитат да продават с "Честна игра" и след 2 години да идеш да си купиш пак от тях. Всеки гледа да те излъже на момента, после кой откъде е..
За Варна карс мой познат ми разказа фрапантен случай за "проверен" автомобил

Върнат с над 120 000 км километраж и проблеми замаскирани в официалния сервиз

След това над 3 000 лв за ремонт само няколко месеца след покупката

- Rennfahrer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E60
- Мечтае да кара: М6
Най-сигуно е да си я докараш сам от Германия. 2 коли съм внасял вече, и двете бяха доста читави и с приличен пакет екстри, към 180k km реални, 2004-2005, но цените почват от 8k евро + 1000€ докарване, регистрации и т.н. Дет има един лаф - с пръдня боя не става.
Тва за 530i иде реч. В Германия дизелите са малко по евтини, но пак ще ти седне поне 7-7500€ нещо читаво, без докарването..
Тва за 530i иде реч. В Германия дизелите са малко по евтини, но пак ще ти седне поне 7-7500€ нещо читаво, без докарването..
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Пак не е гаранция пичове.
И тук от няколко години качеството на поддръжката на колите на частни лица спадна много.
А особено за изключително претенциозна и с много болести кола като Е60... нуждата от късмет при избора й е голяма.
А че цените на бензиновите употребявани коли дори имат покачване с около 8-10% от година насам е факт,за сметка на тези на дизеловите и тази тенденция ще става все по изразителна занапред.Но за съжаление съотношението бройки бензин/дизел не е много добро и рядко се задържат на пазара.
И тук от няколко години качеството на поддръжката на колите на частни лица спадна много.
А особено за изключително претенциозна и с много болести кола като Е60... нуждата от късмет при избора й е голяма.
А че цените на бензиновите употребявани коли дори имат покачване с около 8-10% от година насам е факт,за сметка на тези на дизеловите и тази тенденция ще става все по изразителна занапред.Но за съжаление съотношението бройки бензин/дизел не е много добро и рядко се задържат на пазара.
jorsenbmw написа:Пак не е гаранция пичове.
.
Мдааа...Претенциозна е към задкормилното и също така прихваща болести от него.

- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Хора, някой от вас случайно да си е купувал нов автомобил от представителство на марката ? Направих си един тест драйв на Ф-ка и поразгледах какви са условията за нов автомобил. Без никакъв проблем ми предложиха да изкупят Е60-ката, като част от сделката. Тоест всякакъв автомобил може да попадне в дилърството и да се препродава от тях. Никой няма да напише купихме го от Пешо, защото си взе Ф-ка от нас. Много знаят дали са връщани километри, когато е направено по учебник, какви части са слагани и кога. Гледат моментно състоятние и активни грешки. Замазват ги и я пускат на пазара. Няма какво друго да очаквате. Кола от представителството само нова или премиум селекшън в гаранция.
Човек може да намери Е60-ка в добро или перфектно състояние стига наистина да е готов да си плати за това, по-трудно е да намери хубава сред множеството на конкурентна пазарна цена, но нека сме честни и такива автомобили има някъде там сред морето от коли.
Човек може да намери Е60-ка в добро или перфектно състояние стига наистина да е готов да си плати за това, по-трудно е да намери хубава сред множеството на конкурентна пазарна цена, но нека сме честни и такива автомобили има някъде там сред морето от коли.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- taba4e
- Потребител
-
- Кара: BMW E 39 530 DA
- Мечтае да кара: M 6
Здравейте колеги, някой гледал ли е тази кола:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9w6kup
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
taba4e написа:Здравейте колеги, някой гледал ли е тази кола:
За Аско96 е писано в темите, потърси с търсачката, не са добри отзивите, мазани и замаскирани коли, иначе по снимките, голям луфт под фаровете, км-те не са тези и седалките не са в добро състояние. И нямаш реално навигация при тези.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Колеги, какво мислите за този модел?
Търси се е60 фейс след 2007 за предпочитане с по-новата ск. кутия до +/-23000
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9w8mgl
Търси се е60 фейс след 2007 за предпочитане с по-новата ск. кутия до +/-23000
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9w8mgl
За колата не знам, обаче за автокъщата можеш да прочетеш само негативни коментари. По-добре стой далече. Само като видях Симауто още преди да погледна километрите знаех, че ще са около 130 000.
Отвори http://simauto.mobile.bg/ и му дай да ги подреди по пробег да видиш за какво става въпрос 

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
(h)aman написа:За колата не знам, обаче за автокъщата можеш да прочетеш само негативни коментари. По-добре стой далече. Само като видях Симауто още преди да погледна километрите знаех, че ще са около 130 000.Отвори http://simauto.mobile.bg/ и му дай да ги подреди по пробег да видиш за какво става въпрос
Ами те продават само запазени и почти не карани автомобили

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!