Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
На фейса е 235
- ILIANJO
- Потребител
-
- Кара: е60 525d, Mercedes E420 w211
- Мечтае да кара: BMW S1000rr
Добре къв е тоз мотор тогава
Колеги,дайте мнения за този екземпляр и дали сте чували за тази автокъща: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9vkpjq
На пръв поглед виждам,че има разстояне м/д капака,фаровете и предната броня(не го срещам този проблем за първи път).Също така ми се струва,че задните гуми са по-тесни от предните,това нормално ли е? Благодаря.
На пръв поглед виждам,че има разстояне м/д капака,фаровете и предната броня(не го срещам този проблем за първи път).Също така ми се струва,че задните гуми са по-тесни от предните,това нормално ли е? Благодаря.
Плюсове:
Хубави джанти
Минуси:
Не истински М-пакет(поне да бяха дали пари и за задна М броня)
Автокъща от Дупница(2 в 1)
Гумите са каквито е имало за по 20лв бройката(т.е. може и да изкарат до София, може и да не)
Много "обичам" в обявата да няма никакво описание
Разстоянието над бронята да не те притеснява... едва ли има кола, на която предната броня да не е сваляна поне 3-4 пъти. А и бронята не е оригинална, така че е напълно нормално да има по-голямо разстояние. За техническото състояние едва ли някой може да каже нещо
Километрите не са тези, въпреки, че са си поиграли със салона 
Хубави джанти
Минуси:
Гумите са каквито е имало за по 20лв бройката(т.е. може и да изкарат до София, може и да не)
Разстоянието над бронята да не те притеснява... едва ли има кола, на която предната броня да не е сваляна поне 3-4 пъти. А и бронята не е оригинална, така че е напълно нормално да има по-голямо разстояние. За техническото състояние едва ли някой може да каже нещо
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
за мен неоригинален м пакет и от там недобре напасната броня. лично аз ако си взема този автомобил веднага ама веднага махам опушените стопове и тая абривиатура "М", че си е ...... майката . Откъм екстри мисля,че е добре,сега като се замисля като обикаляхме да търсим Е60 попаднах на това мисля,че е на собственика на автокъщата или нещо такова.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
Кажете нещо за тази обява:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9sxrut
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9sxrut
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
SDLS написа:Плюсове:
Хубави джанти
Минуси:
Разстоянието над бронята да не те притеснява... едва ли има кола, на която предната броня да не е сваляна поне 3-4 пъти. А и бронята не е оригинална, така че е напълно нормално да има по-голямо разстояние. За техническото състояние едва ли някой може да каже нещоКилометрите не са тези, въпреки, че са си поиграли със салона
И салона не е неиния

Cinder написа:SDLS написа:
И салона не е неиния
Как позна?Струва ли си колата да се огледа на място?
- Cinder
- ентусиаст
-
Шофьорската седалка ми прилича на М седалка, която не се слага в обикновени Е60. Аз лично не бих я гледал, но като цяло не бих гледал което и да е Е60 в този ценови диапазон и особено от автокъща в БГ. Кола от БГ само от частно лице.

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Cinder написа:Шофьорската седалка ми прилича на М седалка, която не се слага в обикновени Е60. Аз лично не бих я гледал, но като цяло не бих гледал което и да е Е60 в този ценови диапазон и особено от автокъща в БГ. Кола от БГ само от частно лице.
само че тези от частниците на са по 11 500лв, каквито се търсят масово, "щото толкова вървели" Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Така е, аз на моята ако й сложа цена около 20 000 и никой няма да се обади, нищо, че за последните 10 месеца съм вложил над 4000лв, повечето за подобрения, колата е купена на 1 година от Германия и за 8 години сигурно са вложени пари за още 1. Ама ако някоя къща сложи 15 000 на вкарана току що неподържана барака, с една М броня и боядисан салон и за която има поне 3000 разходи от раз, за регистрация, гуми, първоначално обслужване(не дай си боже да има проблем, което е често срещано), веднага ще се накачулят 15 мераклии.. недейте да пестите 4000-5000лв за такъв модел коли, защото след 3 месеца пак ще сте дали 20 000лв и пак ще си карате същите италиански кокошарници
Преди години го направих и аз този номер и купих кола с 2000-3000 надолу, после за година дадох 7000лв за автомати, турбо и прочие... по-добре вземете кредит и си купете нещо поддържано от човек тук, че иначе в 90% от случаите следва скубене на коси 
Преди години го направих и аз този номер и купих кола с 2000-3000 надолу, после за година дадох 7000лв за автомати, турбо и прочие... по-добре вземете кредит и си купете нещо поддържано от човек тук, че иначе в 90% от случаите следва скубене на коси 
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
SDLS написа:Така е, аз на моята ако й сложа цена около 20 000 и никой няма да се обади, нищо, че за последните 10 месеца съм вложил над 4000лв, повечето за подобрения, колата е купена на 1 година от Германия и за 8 години сигурно са вложени пари за още 1. Ама ако някоя къща сложи 15 000 на вкарана току що неподържана барака, с една М броня и боядисан салон и за която има поне 3000 разходи от раз, за регистрация, гуми, първоначално обслужване(не дай си боже да има проблем, което е често срещано), веднага ще се накачулят 15 мераклии.. недейте да пестите 4000-5000лв за такъв модел коли, защото след 3 месеца пак ще сте дали 20 000лв и пак ще си карате същите италиански кокошарнициПреди години го направих и аз този номер и купих кола с 2000-3000 надолу, после за година дадох 7000лв за автомати, турбо и прочие... по-добре вземете кредит и си купете нещо поддържано от човек тук, че иначе в 90% от случаите следва скубене на коси
Не съм съгласен - това че е на висока цена не значи че е добра колата. Просто се набутваш повече пари, със сигурност пък за състоянието може да се гадае.
- Cinder
- ентусиаст
-
Естествено, че не означава, че гарантирано е по-добра, но шансовете колата да е по-читава със сигурност са по-големи.