М-броня оригинална или тайванска? разлики?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
Re: М-броня оригинална или тайванска? разлики?
ако трябва да съм честен не съм доволен от оригиналната М броня зимата докато паркирах влязох в дупка която се оказа доста дълбока бронята ми се подпря в резултат 10 санта се спука точно където е държача за калника.на кауфланд някой като е паркирал ме е подрпрял в ъгълчето на държача на номера отново бронята е спукана.Приятел отново с оригинален м пакет зимата в снега я беше ударил и дикретно парче от бронята му липсва.това е втората е39ка която виждам с така отчупено парче от м бронята.Нз все си мисля че би трябвало да са малко по еластични тези брони
Били са ,едно време
Днес свалях перка на климатик от кола с оригинален м пакет ,доста парчета липсваха
няма огъване това чудо

Днес свалях перка на климатик от кола с оригинален м пакет ,доста парчета липсваха

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
АБС пластмаса, не е няква НАСА технология. Не са от желязо, пукат се, чупят се. Стокова на Е46 фейслифт се гъне като кашкавал, доста е забавно да я гледаш, но М-ковите не са особено еластични.
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
да явно годините си казват думата наистина
Как не са се сетили да ги правят китайските от алуминий 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
номер осем от схемата http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=51_3723 тайванските брони имат ли го... или то е излишно

Има си 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
бмв е30 написа:гледах да са максимално от един и същ ъгъл и съм заличил почти всичко външно по което може да се ориентирате за да може да е максимално вярно твърдението...
та едната е истинска другата не е ....
и само обосновани отговори без предположения и стрелби в тъмното
1
2
И ?
такам .... сега се връщам от драга в сливен и за това не съм писал...
точно както предполагах... не може да се различи визуално тайванска от ОЕМ... бронята от първата снимка е оригинална м-кова броня от истинско м5...
ето го и него
http://www.northwestautosalon.com/2010/ ... l-seattle/
втората снимка е на моята кола... нарочно съм очернил халогените и номера за да не се познава по тях кое кое е .... аз съм с мрежички на мястото на халогените защото и от двете страни имам кулери и няма как да се охлаждат по друг начин...

Купих от най-скъпата неоригинална броня ( 290лв от някакъв търговец от бургас) без халогени с включено абсолютно всичко останало в комплекта включително капачки за халогените и поставка за номер... по евтините тайвански не ги включват тия работи или максимум капачките за халогените без поставка за номер....
човека от който я купих твърдеше до последно че бронята е от германия и се съгласи ако като я сложа на коалта нещо не пасва или не ми харесва как стои да му я върна(явно наистинa беше убеден в това което продава) но като дойде на кашончето си имаше голяма лепенка MADE IN TAIWAN
бронята си пасна перфектно без никакво наместване напсване или други... в интерес на истината пасна по добре дори от оригиналната която в единия край стоеше някак по навътре от калника а тая заспа перфектно
единственото което не ми харесва как пасва беше капачката за куката за теглене която в единия ъгъл беше по като ромбоидна... след леко зашкурване нещата си дойдоха на мястото...
не знам дали моя е изолиран случай но явно просто не трябва да се купува от най най евтините тайвански брони за да пасне... или са ми пробутали същата евтиния на по висока цена
нямам идея... единственото решение за мен беше именно търговеца да се съгласи коа бронята не пасне на МОЯТА кола да мога да му я върна и да ми върне парите.... та за късмет уцелих от първия път....
както вече писах именно заради чупливата пластмаса която колегата е описал по горе на оригиналните се насочих към тайванска защото чесно казано за тия пари дето дадох за тази щях да взема оригинална с халогени и въздуховоди... и не мисял че това се дължи на възраста защото оригиналнта 20 годишна броня която махнах (и си беше перфектна) си е мека като кашкавал и честно казано от тях никга не съм виждал счупени.. виждал съм смачкани, увиснали но не и нацепени...
надявал съм поне с тия 5 страници за и против тайвансктие брони поне да съм полезен на някого който в бъдеще ще е пред същата дилема и применро няма да знае за проблема на оригиналните...
точно както предполагах... не може да се различи визуално тайванска от ОЕМ... бронята от първата снимка е оригинална м-кова броня от истинско м5...
ето го и него
http://www.northwestautosalon.com/2010/ ... l-seattle/
втората снимка е на моята кола... нарочно съм очернил халогените и номера за да не се познава по тях кое кое е .... аз съм с мрежички на мястото на халогените защото и от двете страни имам кулери и няма как да се охлаждат по друг начин...

Купих от най-скъпата неоригинална броня ( 290лв от някакъв търговец от бургас) без халогени с включено абсолютно всичко останало в комплекта включително капачки за халогените и поставка за номер... по евтините тайвански не ги включват тия работи или максимум капачките за халогените без поставка за номер....
човека от който я купих твърдеше до последно че бронята е от германия и се съгласи ако като я сложа на коалта нещо не пасва или не ми харесва как стои да му я върна(явно наистинa беше убеден в това което продава) но като дойде на кашончето си имаше голяма лепенка MADE IN TAIWAN

бронята си пасна перфектно без никакво наместване напсване или други... в интерес на истината пасна по добре дори от оригиналната която в единия край стоеше някак по навътре от калника а тая заспа перфектно

единственото което не ми харесва как пасва беше капачката за куката за теглене която в единия ъгъл беше по като ромбоидна... след леко зашкурване нещата си дойдоха на мястото...
не знам дали моя е изолиран случай но явно просто не трябва да се купува от най най евтините тайвански брони за да пасне... или са ми пробутали същата евтиния на по висока цена

както вече писах именно заради чупливата пластмаса която колегата е описал по горе на оригиналните се насочих към тайванска защото чесно казано за тия пари дето дадох за тази щях да взема оригинална с халогени и въздуховоди... и не мисял че това се дължи на възраста защото оригиналнта 20 годишна броня която махнах (и си беше перфектна) си е мека като кашкавал и честно казано от тях никга не съм виждал счупени.. виждал съм смачкани, увиснали но не и нацепени...
надявал съм поне с тия 5 страници за и против тайвансктие брони поне да съм полезен на някого който в бъдеще ще е пред същата дилема и применро няма да знае за проблема на оригиналните...
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
И какво стана сега? М-ковата всички я познаха като менте
Смятам че с това темата се изчерпва, тайванските по нищо не отстъпват на оемските.

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Аз реших за себе си... някой да иска оригинал на бартер за тайванска?