Да питам кой видях пред зала Универсиада.
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Да питам кой видях пред зала Универсиада.
Преди няколко дена видях БМВ 2002 бяло пред залата и да питам дали е бил някои от вас.Вътре имаше и момиче.Страшен слънчак беше.
Последната малоумност ?!?

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Еииииии страшно интересни теми "гледам" вече тука - кво става с форума
пс: еми да пробвам и аз ........ та какво видях днеска леле ...... БМВ 525 и то червено на цвят, а пък този до шофьора беще дори и с брада ......... а стига толкова де !
то bawareca,
Нямам никакво време на-последък да пиша (да не говоря да гледам интернет), а преди да тръгна да пиша нали трябва да погледна какво е написано та да не не вземе да се повтори някоя стара или "интересна" новина все пак хехе
............
-довечера ще съм тукa - ако мога
later

пс: еми да пробвам и аз ........ та какво видях днеска леле ...... БМВ 525 и то червено на цвят, а пък този до шофьора беще дори и с брада ......... а стига толкова де !
то bawareca,
Нямам никакво време на-последък да пиша (да не говоря да гледам интернет), а преди да тръгна да пиша нали трябва да погледна какво е написано та да не не вземе да се повтори някоя стара или "интересна" новина все пак хехе

-довечера ще съм тукa - ако мога

later
Последна промяна 3C на 10 Окт 2003, 23:09, променена общо 3 пъти
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
е таа тема вече беше уникалната селения:) колко трияя да си тъп за да я пуснеш?:) според мен не може да е истина:) сигурно някое от старите кучета се бъзика:) тжа е нереално:Р

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Ооо,а да знаете аз пък какво видяк вчера
едно много хубаво БМВ от тея старите тройки,не от тея дето са им сляти със стъкло фаровете ми от тея с по 2-та отделни,беше и с лети джанти със бая широкички гуми.
Да ви кажа честно май-беше М-пауър 318-така пишеше отзад
Тея м-пауъри 318 по колко коня са
Някой от вас е бил сигурно,щото като го гледах ми се стори че е фен на марката
:x Направо е пълно с идиоти

едно много хубаво БМВ от тея старите тройки,не от тея дето са им сляти със стъкло фаровете ми от тея с по 2-та отделни,беше и с лети джанти със бая широкички гуми.
Да ви кажа честно май-беше М-пауър 318-така пишеше отзад
Тея м-пауъри 318 по колко коня са

:x Направо е пълно с идиоти
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Какво се подигравате на човека бе
Едва ли е имал нещо лошо предвид!?!?!? Просто е питал 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Не съм много на твоето мнение ati. Малко повечко ако се загледаш в стила на постовете и вероятната им предполагаема цел............. може и да греша но ми се струват абсолютно безсмислени и безцелни.
Пак казвам може и да греша, а и не съм аз човека, който ги решава тези неща. Реално погледнато не ме и интересува особено много.
Пак казвам може и да греша, а и не съм аз човека, който ги решава тези неща. Реално погледнато не ме и интересува особено много.

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
По спокойно бре..............вии глупости не сте ли писали....кво толкова.....имаше цяла тема ако си неспомняте дето един през друг сте се изредили да кажете кой кого срещънал на пътя/и аз вкл./.....лошо нема....момчето може да е чувствително, от фен искате да го искарате олигофрен....не е правилно според мен 

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d