До модераторите: Нов подфорум!?!

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 06 Юни 2015, 11:31

Не знам тук ли трябва да постна, но ми се струва, че е крайно време Х-подфорума да се раздели по поколения мидели. Не може в един форум да се коментира Х5 от 2000 и от 2015. Освен това в световен машаб Х-моделите вече са над 30% от всички продажби, а в БГ са сигурно над 50%... и всичко да е навряно в един форум-X 1 , 3,4,5,6

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: AMG 560SEC WB 1990
Мечтае да кара: ... като горното,ама ново...
Детайли за колата: This AMG is a very special car in so many ways, the fact that this AMG is an authentic AMG Germany with proof of origin that the M117 / 9 motor was first developed in Germany not Japan. It is an AMG 6.0 DOHC wide body which is one of the most desirable and rarest cars in today's car collection market. The car was built during the final year of the AMG ERA during the merge with Mercedes Benz. This car is also equipped with the rarest engine AMG has ever built which is the M117-9 6.0 32v. There was a very limited number of these authentic AMG engines built in Germany and I would I estimate roughly around 5 or 6.

Мнение от VIKING_WARRIOR » 06 Юни 2015, 11:42

Koliu написа:Не знам тук ли трябва да постна, но ми се струва, че е крайно време Х-подфорума да се раздели по поколения мидели. Не може в един форум да се коментира Х5 от 2000 и от 2015. Освен това в световен машаб Х-моделите вече са над 30% от всички продажби, а в БГ са сигурно над 50%... и всичко да е навряно в един форум-X 1 , 3,4,5,6

Напълно съгласен с Теб Колега Колю. . Аз предложих нещо подобно за разделяне на нови и стари модели категоризирани по години за да има повече достоверна и актуална информация, но получих меко казано малко странен отговор. Просто не смятам да го коментирам. Незнам дали някой ще Ти обърне внимание. Иначе това е наложително. В случая незнам дали собствениците на нови автомобили примерно след 2010-2015 година се интересуват за проблемите на предшествениците на своите любимци от 1989 година както и дали имат сходни характеристики и разход на гориво, като примерно 1989 годинае нямало Х-серия изобщо така че това е парадокс. Също положението е вице-верса откъмто собствениците на по-старички автомобили които примерно не могат да си позволят поради обективни или субективни причини нови автомобили какво ги интересува примерно тях голямата Pro навигация образно казано на Х6 F16 2015 какви проблеми има и има ли актуален ъпдейт включващ новата магистрала. Казвам примерно. Така Форумът се "смесва". Примерно аз няколко пъти поради недоглеждане не намирайки тема за разход на Х6 F16 2015 без да искам се "натресох" на някакъв Форум който разглеждаше разхода на някакъв модел БМВ който обаче беше трилитров и аз попитах колата с какви характеристики е че харчи толкова малко като горе долу разбрах ме разходът трябва да се очаква около 10 литра /100км. Моя си беше вината от недоглеждане но ако всичко го има категоризирано по години и модели и има реални собственици да споделят реални впечатления и ревюта ще бъде по-пълноценен този БМВ Форум. Трябва да се актуализира малко Форума със нещо като подфорум или друг форум може и срещу определена сума абонамент годишен примерно за да имат стимул екипа да измисли нещо подобаващо. Такъв уважаван и харесван Форум какъвто е БМВ трябва да просперира и да се развива не да тъпче на едно място. Мисля че съм прав. Модераторите и Администраторите да си кажат тежката дума и се надяваме да бъде нещо позитивно и заинтригуващо. Благодаря.

Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk
Dream as if you 'll live forever, live as if you'll die today.

младши ентусиаст
Аватар

Re: До модераторите: Нов подфорум!?!

Мнение от Koliu » 07 Юни 2015, 13:16

Наистина ще е полезно да се разделят по поколения(а не по модели)-все пак, техниката е идентична, имам предвид така(не пиша завидските кодове, за да стане ясно на всички:
първото х5;
втория х5+х6;
третия х5+х6;
първото x3;
второто х3+х4;
първото х1
и сега излезна второто х1, което е на новата платформа с предно предаване и съответно няма нищо общо със стария модел;
Може засега да няма много мнения за по-новите модели, но скоро ще се появят.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Печка
Детайли за колата: Малка печка

Мнение от weedminer » 08 Юни 2015, 8:19

Съгласен съм да се раздели този форум, тъй като супер трудно се намира информация така и доста често не се разбира за какви коли се пише в темите по 5-10-15 страници.
Е53 ли е, фейс ли е, Е70 ли е... :banghead:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 08 Юни 2015, 12:44

weedminer написа:Съгласен съм да се раздели този форум, тъй като супер трудно се намира информация така и доста често не се разбира за какви коли се пише в темите по 5-10-15 страници.
Е53 ли е, фейс ли е, Е70 ли е... :banghead:

Точно това имам предвид!
Моля, колегите, които имат мнение - да го изкажат! Виждам, че има идеи и за сбирка- тъкмо може да се отпразнува новият подфорум

Потребител
Аватар
Кара: E53/3.0D/218

Мнение от nvladev » 08 Юни 2015, 22:10

И аз подкрепям идеята за разделяне.

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 09 Юни 2015, 10:10

Има си място за такива предложения, където директно попадате на вниманието на администраторите!

viewforum.php?f=17
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6