Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Maxmadness » 31 Май 2015, 17:48

hotride написа:
MOGY написа:Какво ви е мнението за продуктите на myprotein?

Аз пия само такива и съм супер доволен от всичко. :yes:

+1
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мноого черно Е28

Мнение от BRAAT » 01 Юни 2015, 21:11

MOGY написа:А защо мерките да в отпуснато състояние,аз се меря винаги стегнат?

Лично аз, исках да знам как ще изглеждам в 85-90% от денонощието :) Стоиш стегант и напомпан в много малък промеждутък от време(докато си във фитнеса). През цялото остъанало време докато си на работа или на разходка, или излезнеш на"по бира" с приятели, все си си в нормалното и отпуснато положение. Затова и исках да си знам мерките така, отпуснат. Мерил съм се и стегнат, но не мисля, че имат значение в момента.
SHARK-а му е майката!!!

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 02 Юни 2015, 17:37

А забелязах че и ти както и много други си мерите ръката,краката следил ли ги,като мерки?Доста хора ги пренебрегват,аз лично не помня от кога не съм си мерил ръката.Ама краката ги меря чат пат и то на две места в най-широката част на аддуктора и над коляното
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мноого черно Е28

Мнение от BRAAT » 03 Юни 2015, 9:14

MOGY написа:А забелязах че и ти както и много други си мерите ръката,краката следил ли ги,като мерки?Доста хора ги пренебрегват,аз лично не помня от кога не съм си мерил ръката.Ама краката ги меря чат пат и то на две места в най-широката част на аддуктора и над коляното

Това, че не съм писал за краката не означава , че не ги тренирам или следя.Напротив, за тях си бях направил отделна програма за тренировки. Не ги споменах, защото в по предния ми пост писах, че целта ми беше да постигна 20 см. разликамежду гръб и корем. Мерките които написах, са заради снмката , която постнах, а там краката не се виждат.
А иначе се меря, като започна с обиколка рамене, след това предмишница, ръка,гръб,корем(талия), ханш(гъз),краката, на около 10см, под гъза и прасец. Мерих се на всеки 2 седмици понеделник сутрин.Неделята ми е почивен ден.
За краката , като ги споменахме , само да кажа, наблегнах на тях 2 пъти в седмицата.Единия път предна част и втория задна+прасеца.За 3 месеца качих 4см на обиколка, от 56 на 60см.Това беше преди да започна с хранителния режим за който споменах. След като стигнах задоволително ниво на краката, за мен си, ги оставих да починат около 2 месеца, в смисъл че се натварваха само от аеробика(бягане, качване на стълби с тежести на краката и леки упражнения. Като започнах с хранителния режим, да се изчистя малко и да сваля някое кило, тогава минах на високо интензивни упражнения и започвах седмицата с крака(като една от най-големите мускулни групи, отделя по естествен път много хормон и гори най-много калории)предна и задна част и прасец. 5 упражнения за предна част,по 4 серии(мин. 12 до 15 повторения, 2 упражнения за задна част, по 5 серии(пак 12-15 повторения) и 10 серии за прасец, по 20 повторения с колкото мога да издаржа максимално кила. Всичките през 30 сек. почивка, даже и между самите упражнения. Килата с които тренирах не бяха много тежки,например свободното клякане го правих с 80 кила.
Някой, друг да сподели :)
SHARK-а му е майката!!!

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 03 Юни 2015, 18:35

Аз почвам с гърба и тежка тяга за това краката са в четвъртък за да могат да починат,в сраяда правех но не могат да ми починат до тогава.Така в четвъртък ми почива горната част на тялото,а с тягата в началото на седмицата търся по силна хормонална реакция.Задно бедро правя само като си кача по високо краката на лег пресата и го вкарам да работи с повечко килограми и по 4-5 повторения.
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Class II
Мечтае да кара: Limited Edition
Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..

Мнение от A.Stoyanov » 04 Юни 2015, 20:25

Някой с мнение за D-aspartic ?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 04 Юни 2015, 21:02

Много я хвалеха Аспартановата киселина, ма после се оказа че е доста надценена.
По добре не се занимавай, мое мнение :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 10 Юни 2015, 10:06

Дайте идея за хубави БЦАА на прах разтворими във вода? Гледам на Май протеин имат другите им продукти са хубави, но за аминото нямам преки наблюдения за съжаление.
Cellucor Alpha Amino друг вариант, Аmino core нa Allmax са много добри по наблюдения на клиенти, но гоня и цена...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 10 Юни 2015, 10:32

Modern BCAA на USP Labs - разтваря се супер и вкусовете са добри.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 11 Юни 2015, 15:03

Leon написа:Modern BCAA на USP Labs - разтваря се супер и вкусовете са добри.

Поръчах си от тях вкус на диня ще пиша като ги пробвам как са ;)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 12 Юни 2015, 23:58

Интересни трансформации :)
http://novinata24.com/?p=1893

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 13 Юни 2015, 0:25

Делян написа:Интересни трансформации :)
http://novinata24.com/?p=1893

Страхотна статия, "брато" :mhihi: Личи си нивото на познание (или по-скоро незнание) на автора по темата бодибилдинг. Определено се забавлявам, когато определен индивид най-често със структурата на табуретка има достъп до дадена медия и реши да излее малко омраза, използвайки многократно едни и същи думички, които е чул по новините - "химия" и "стероиди". Относно снимките тези трансформации са неоспорими, но са копирани от друг сайт и е нахвърляно малко собствено некомпетентно мнение.
Последна промяна In_Memoriam на 13 Юни 2015, 0:34, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 13 Юни 2015, 0:33

Още по-интересно ми става като погледна последните снимки на Флекс и Виктор в инстаграмите им . :mhihi:
Бегъл пример:
Изображение

И как уж ''актуалните'' снимки са в пъти по зле като качество от тези с които ги сравняват в късните '90???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 13 Юни 2015, 8:59

Честно казано не прочетох текста, а разгледах снимките и ми стана интересно. Не че и лично не съм виждал подобни случаи, но някои ми се видяха чак фрапиращи :)
В много случаи думите "химия" и "стероиди" не се ползват уместно, но не вярвам, че някой си мисли, че подобни размери и релеф се постигат с правилна диета и тренировки :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Юни 2015, 10:10

Не знам за статията и снимките,аз го видях с очи :lol:
Едно момченце в залата как растеше със седмици и след годинка -две как старата тениска му стоеше като на закачалка,единствения начин да го разпознаеш беше по главата му-само там (външно :mhihi: ) не беше мръднал..
Хайде,профи спорта е ясен,но тези,които не си изкарват прехраната с това-защо?? :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата