Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
hotride написа:MOGY написа:Какво ви е мнението за продуктите на myprotein?
Аз пия само такива и съм супер доволен от всичко.
+1
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28
MOGY написа:А защо мерките да в отпуснато състояние,аз се меря винаги стегнат?
Лично аз, исках да знам как ще изглеждам в 85-90% от денонощието

SHARK-а му е майката!!!
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
А забелязах че и ти както и много други си мерите ръката,краката следил ли ги,като мерки?Доста хора ги пренебрегват,аз лично не помня от кога не съм си мерил ръката.Ама краката ги меря чат пат и то на две места в най-широката част на аддуктора и над коляното

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28
MOGY написа:А забелязах че и ти както и много други си мерите ръката,краката следил ли ги,като мерки?Доста хора ги пренебрегват,аз лично не помня от кога не съм си мерил ръката.Ама краката ги меря чат пат и то на две места в най-широката част на аддуктора и над коляното
Това, че не съм писал за краката не означава , че не ги тренирам или следя.Напротив, за тях си бях направил отделна програма за тренировки. Не ги споменах, защото в по предния ми пост писах, че целта ми беше да постигна 20 см. разликамежду гръб и корем. Мерките които написах, са заради снмката , която постнах, а там краката не се виждат.
А иначе се меря, като започна с обиколка рамене, след това предмишница, ръка,гръб,корем(талия), ханш(гъз),краката, на около 10см, под гъза и прасец. Мерих се на всеки 2 седмици понеделник сутрин.Неделята ми е почивен ден.
За краката , като ги споменахме , само да кажа, наблегнах на тях 2 пъти в седмицата.Единия път предна част и втория задна+прасеца.За 3 месеца качих 4см на обиколка, от 56 на 60см.Това беше преди да започна с хранителния режим за който споменах. След като стигнах задоволително ниво на краката, за мен си, ги оставих да починат около 2 месеца, в смисъл че се натварваха само от аеробика(бягане, качване на стълби с тежести на краката и леки упражнения. Като започнах с хранителния режим, да се изчистя малко и да сваля някое кило, тогава минах на високо интензивни упражнения и започвах седмицата с крака(като една от най-големите мускулни групи, отделя по естествен път много хормон и гори най-много калории)предна и задна част и прасец. 5 упражнения за предна част,по 4 серии(мин. 12 до 15 повторения, 2 упражнения за задна част, по 5 серии(пак 12-15 повторения) и 10 серии за прасец, по 20 повторения с колкото мога да издаржа максимално кила. Всичките през 30 сек. почивка, даже и между самите упражнения. Килата с които тренирах не бяха много тежки,например свободното клякане го правих с 80 кила.
Някой, друг да сподели

SHARK-а му е майката!!!
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Аз почвам с гърба и тежка тяга за това краката са в четвъртък за да могат да починат,в сраяда правех но не могат да ми починат до тогава.Така в четвъртък ми почива горната част на тялото,а с тягата в началото на седмицата търся по силна хормонална реакция.Задно бедро правя само като си кача по високо краката на лег пресата и го вкарам да работи с повечко килограми и по 4-5 повторения.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Class II
- Мечтае да кара: Limited Edition
- Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..
Някой с мнение за D-aspartic ?
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Много я хвалеха Аспартановата киселина, ма после се оказа че е доста надценена.
По добре не се занимавай, мое мнение
По добре не се занимавай, мое мнение

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Дайте идея за хубави БЦАА на прах разтворими във вода? Гледам на Май протеин имат другите им продукти са хубави, но за аминото нямам преки наблюдения за съжаление.
Cellucor Alpha Amino друг вариант, Аmino core нa Allmax са много добри по наблюдения на клиенти, но гоня и цена...
Cellucor Alpha Amino друг вариант, Аmino core нa Allmax са много добри по наблюдения на клиенти, но гоня и цена...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Modern BCAA на USP Labs - разтваря се супер и вкусовете са добри.
Never mistake motion for action...
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Leon написа:Modern BCAA на USP Labs - разтваря се супер и вкусовете са добри.
Поръчах си от тях вкус на диня ще пиша като ги пробвам как са

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Страхотна статия, "брато"

Последна промяна In_Memoriam на 13 Юни 2015, 0:34, променена общо 1 път

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Още по-интересно ми става като погледна последните снимки на Флекс и Виктор в инстаграмите им .
Бегъл пример:

И как уж ''актуалните'' снимки са в пъти по зле като качество от тези с които ги сравняват в късните '90???

Бегъл пример:

И как уж ''актуалните'' снимки са в пъти по зле като качество от тези с които ги сравняват в късните '90???
Честно казано не прочетох текста, а разгледах снимките и ми стана интересно. Не че и лично не съм виждал подобни случаи, но някои ми се видяха чак фрапиращи
В много случаи думите "химия" и "стероиди" не се ползват уместно, но не вярвам, че някой си мисли, че подобни размери и релеф се постигат с правилна диета и тренировки

В много случаи думите "химия" и "стероиди" не се ползват уместно, но не вярвам, че някой си мисли, че подобни размери и релеф се постигат с правилна диета и тренировки

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Не знам за статията и снимките,аз го видях с очи
Едно момченце в залата как растеше със седмици и след годинка -две как старата тениска му стоеше като на закачалка,единствения начин да го разпознаеш беше по главата му-само там (външно
) не беше мръднал..
Хайде,профи спорта е ясен,но тези,които не си изкарват прехраната с това-защо??

Едно момченце в залата как растеше със седмици и след годинка -две как старата тениска му стоеше като на закачалка,единствения начин да го разпознаеш беше по главата му-само там (външно

Хайде,профи спорта е ясен,но тези,които не си изкарват прехраната с това-защо??

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"