:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Май 2015, 14:57

dr.peshev написа:Браво на BMW клуб България :mhihi:
Черпят в офиса с бонбонки Falken и промотират Мотоексперт,
а не си следят договорите! :clap:

Колега, май бомбоните са ти дошли малко в повече? Хайде сега седни и се успокой малко преди да напишеш някоя нова глупост! Това че има пропуски не означава, че не си вършим работата. Темата е приключена!

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 07 Май 2015, 17:20

LiTtLeRoCk написа:С маргел приключихме завинаги. Чакаме да видим какво ще обяснят от Мото Експерт.

Сподели де
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

Потребител
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: F30

Мнение от buick1 » 10 Май 2015, 22:29

Колеги,
Бих искал да обърна внимание на поръчващите от BV Design studio щампи на тениски, раници и т.н.
Считам, че те са некоректни продавачи, защото не изпълниха поръчката ми както трябва. Ако искате да поръчате от тях, първо им задайте всички въпроси, които ви интересуват, и тогава поръчвайте. Ето го и моят случай, ще съм благодарен за мнения.
Започвам с цитати от чата, тъй като целият разговор е доста дълъг.

Разговорът започна 26 април
26.04.2015 г. 9:32
Аз: Здравейте,
Имате ли сайт, където продуктите могат да се видят с параметри като цвят, размер и т.н.? Може ли да се поръча тениска или раница по мой дизайн? Други продукти с параметрите им? Благодаря.
BV Design studio
26.04.2015 г. 11:00
BV Design studio: тук в албумите е изложено всичко, има албум с размери
29 април
BV Design studio: Здравейте, това е варианта който можем да изработим
111.jpg
BV Design studio: добре записвам сива с черна щампа
Аз: да, може ли да е бяла щампата?
30.04.2015 г. 22:39
BV Design studio: може няма проблем
Аз: тоест, във вида, в който аз я изпратих и вие сте я направили върху бялата мостра
BV Design studio: да, може щампата да е с цвят който си изберете
BV Design studio: последно остава сива тениска с бяла щампа
Аз: да
BV Design studio: записана е поръчката, ще ви пишем когато я изпратим
10.05.2015 г.
Аз: Здравейте, Днес облякох тениската и имам следния въпрос: Щампата на гърдите е леко, но забележимо изкривена на едната страна. Как може да се поправи?
BV Design studio: Може ли да изпратите снимка
Аз:[img]
112.jpg
[/img] И друго: щампата не е в цвета, както я поръчах, тоест, във вида, в който аз я изпратих и вие сте я направили върху бялата мостра? Понеже не съм наясно коя е бяла и коя черна съм уточнил, че е тази върху бялата мостра.
BV Design studio: еми ако не сте на ясно кое е бял цвят и кое черен съжалявам...

Въпросите ми са: Кое е черна и кое бяла щампа и крива ли е щампата на сивата тениска?
Благодаря предварително за мненията.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 12 Май 2015, 16:00

Колега, ти свърза ли се с хората, за да им кажеш, че има нещо в тениската, което не ти харесва? Опция за преглед имаш ли пратката?

Потребител
Аватар

Мнение от turboxd » 14 Май 2015, 10:04

Колеги пазете се от "0896 771 191" - По неговите думи казвал се "Румен Георгиев", но така и не излезе, че го има регистриран в системата на Еконт. Преди седмица поръча колянов вал за tds и от една седмица вала стой в Асеновград, а въпросният г-н си изключи телефона още на вторият ден....

Потребител
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: F30

Мнение от buick1 » 17 Май 2015, 12:13

LiTtLeRoCk написа:Колега, ти свърза ли се с хората, за да им кажеш, че има нещо в тениската, което не ти харесва? Опция за преглед имаш ли пратката?

Свързах се. Част от разговора е цитирана. Имам опция за преглед, но необлечена не ми направи впечатление. Чак като я облякох, нещата проличаха. Всичко е ОК, аз си платих и сделката е изчистена, но въпросът е, че като професионалист, доставчикът на услугата трябва да е наясно с "подводните камъни" и да уточнява нещата предварително, особено при мои уточняващи въпроси, при които очевидно имам предвид нещо по-различно от обичайните неща. Аз съм се подвел, но той като професионалист е трябвало да изясни, щом нещо му се стори не както трябва. "Черната щампа, бялата тениска...." и накрая - не бил виновен, че не знам кое е черно и кое бяло. Ами, като работиш с това, не ти ли се е случвало да се заблуждават клиентите и да се налага да им се обясни?!?

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 29 Май 2015, 14:51

Колегата "ProblemZ" се оказа много неточен. Искаше да му изпратя полуоска и аз му я изпратих и той дори и не я е погледнал и ме набута с доставака в двете посоки КН - Р .... :dunno: това нормално ли е :dunno:

red_bull92 написа:
Колега, не съм си вкъщи. Ще ти я пратя днес малко по-късно и утре сутринта ще е при теб :bchug:

Добре :yes:

Re: полуоска за е36

Изпратено на: 21 Май 2015, 10:02
от red_bull92
Колега, не съм си вкъщи. Ще ти я пратя днес малко по-късно и утре сутринта ще е при теб :bchug:

Изпратено на: 20 Май 2015, 13:26
от ProblemZ

red_bull92 написа:
Здравей, колега, имам от тънките полуоски за 25 лв Изображение

пращай една на адрес гр.Русе офис Еконт Чародейка на Иван Донев тел.0896619661 с опция преглед

Изпратено на: 17 Апр 2015, 9:47
от red_bull92
Здравей, колега, имам от тънките полуоски за 25 лв Изображение
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ М44Б19
Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
Детайли за колата: Стара баба с тояжка

Мнение от stormrider » 29 Май 2015, 16:17

Аз лично на колегата му изпратих полуоска на 14април,взе си я колегата без никакви проблеми.
С много любов към децата!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 01 Юни 2015, 18:11

Писал съм му.
На въпроса ти дали това е нормално можеш да си отговориш и ти колега.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 тдс
Мечтае да кара: настрани
Детайли за колата: Само шпер.

Мнение от mitio ochite » 03 Юни 2015, 23:40

Доста полуоски са му се събрали на колегата ProblemZ ,явно е трябвало да си избере.И аз изорях 12,13 лева за доставки по еконт. Изображение Изображение
Изображение

Re: poluoska

Изпратено на: 20 Май 2015, 13:28
От: ProblemZ
До: mitio ochite

mitio ochite написа:
20lv zdrava poluoska
пращай една на адрес гр.Русе офис Еконт Чародейка на Иван Донев тел.0896619661 с опция преглед

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 тдс
Мечтае да кара: настрани
Детайли за колата: Само шпер.

Мнение от mitio ochite » 03 Юни 2015, 23:59

Едно не ми е ясно обаче,след като колегата му е пратил на 14-ти април полуоската и си я е взел ,защо си я поръчва на 20-ти май два(или повече) пъти?

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Юни 2015, 7:57

Колегата ми сподели на лично, че няма намерение да ви се обяснява, сътветно аз нямам намерение да му се обяснявам на него. Да му е честит червения банер.

Потребител
Аватар
Кара: e36 318is coupe

Мнение от pvatanasov » 20 Юни 2015, 16:12

Здравейте, случай на некоректност от страна на Niky86. Купих си предни дискове, накладки и апарати, като за апаратите изрично говорихме да са в много добро състояние - без ръжда по буталото и скъсани гумички. Той потвърди, че са такива и ги прати. При прегледа в Еконт установих, че гумичката на единия апарат беше доста деформирана и буталото ръждясало, но всички други части изглеждаха доста добре. Обадих му се - казах му, че единия апарат не ми харесва, но ще взема частите и пак ще му се обадя, понеже Еконта затваряше след 1-2 минути. След 2 дни, в които не успях да се свържа с него - най-накрая си писахме във Viber, защото не му било удобно да говори. Предложих да му върна само единия апарат, а да задържа всичко останало, като съм наясно, че има право да откаже, понеже аз съм приел да взема нещата от куриера. И така и стана, но по-интересното е друго, цитирам: "nqma kvo da mi go prashtash, toq kadeto go e pratil ot moe ime kaza che vsichko si e bilo nared i ne e vidql da e skasana gumichkata, az ne sam gi vijdal teq chasti"
Оказва се, че човека има тема във форума за продажба на кола на части, но той не е виждал тези части и даже твърди, че те са в съответното състояние. Според мен това не е нормално, но всеки си прави изводите сам :bchug:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46 330I
Детайли за колата: M-Tech II

Мнение от Niky86 » 21 Юни 2015, 21:05

Здравейте и от мен. Колегата pvatanasov знае още от преди да му изпратя частите, че телефона не ми е на разположение постоянно. Случаят за мен е следният: След дълго писане и пращане на снимки по вайбър се уговорихме с колегата да му изпратя частите с опция преглед. Така и стана, само че въпросната седмица не бях в града и помолих един приятел да свали апаратите и дисковете и да ги изпрати от мое име.Преди да ги изпрати го попитах в какво състояние са апаратите, за дисковете знаех, че са в добро, и той ми каза че са в добро състояние и нямат късани гумички. На 15.06 му бяха пуснати частите и на 18.06 ми звани да ми каже че едната гумичка на апарата е била деформирана. Вчера на 20.06 ми пише на вайбара, понеже също не можех да говоря, че иска да ми я върне с наложен платеж от 20лв. Аз не съм за тези 20лв + 5лв за еконта, но не мога да съм сигурен дали въпросния апарат е мой и дали ми е звънял когато е бил в еконта или след това. Не казвам, че лъже или иска да си направи някакво ресто и да ми прати някакъв апарат и съжалявам, че не съм го изпратил лично да проверя в какво състояние е.
Искам да му се извиня пред всички за случая, но мисля че съм в правото да не приема апарата. Нали за това е тази опция преглед, харесва ти вземаш, не ти харесва отказваш или звъниш на момента с куриера се разбираме за пратката и за коригиране на наложения
платеж и всички са доволни.
Още веднъж извинявай, че стана така пък аз вече ще знам лично да си оглеждам и изпращам нещата.
:bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 10 Юли 2015, 11:09

Явно и аз ще пиша в тази тема. Миналия месец пуснах тема, че купувам x brace за е36-ца най накрая стигнах и дотам. На 30-ти Юни получих Съобщение:

doc™
Потребител
Аватар
Re: Търся X brace e36
Изпратено на: 30 Юни 2015, 22:10
От: doc™
До: Haddess

Заглавие: Търся X brace e36

Haddess написа:
X brace за бмв е36 по добре не боядисван да си види какво му е най добрата оферта пИчели :mhihi:

Връзка но лично препоръчително със снимка.
+359885851205 София
Мартин

130лв,0876665333

Писах му на колегата да ми изпрати снимка отговор нямаше, ок сигурно човека не седи много в форума утре ще му звънна така и стана.Думите му бяха, че е супер и няма удари и т.н вечерта ще ми пусне снимки, което не се случи.Звъня му след два дни, и му казвам, че ще дойда до Перник лично да го взема, думите му бяха, че не е при него далече е и т.н. Вече сме 10.07 аз още седя и чакам ни вест ни пост.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари