Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Добре де, дайте някой да продава рекаро сив плат за комби/седан, ако са еднакви!!!
Пс. Знам, че питанката ми не е за тук!!!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ka4i написа:Добре де, дайте някой да продава рекаро сив плат за комби/седан, ако са еднакви!!!
какво значи за седан/комби ?

предите седалките стават от всичко - купе/компакт/седан/комби/кабрио (от е36 всички модели също стават)
http://olx.bg/ad/salon-bmw-e46-coupe-re ... 2c58191d4a
сив плат без пари
!!! задните седалки са уникални за всички модели !!! (на седана даже има падащи и не-падащи)
малко ли сайтове има да разглеждаш, включително и нашия

ka4i написа:Просто салона ми е светло сив и затова търся такива седалки, но рекаро!
е... добре...

Последна промяна vicho на 03 Юни 2015, 14:10, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Просто салона ми е светло сив и затова търся такива седалки, но рекаро!
(h)aman написа:Не знам точно какви са ти разбиранията за твърдо возене и от каква кола се качваш на тази, но всички купета возят твърдо и всички са ниски, дори моето, което отпред има 3 пръста от гумата до калника.
Един приятел имаше същото купе и не ми се стори толкова твърдо, затова се чудих дали е от върпосната кола или при всички. Иначе се сещам за купета дето возят супер и не са толкова ниски ама не ми се дават толкова пари

- ///Jonny
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте, отскоро се заглеждам по е46 и по-специално 330. Можете ли да ми кажете плюсове и минуси на дизела и бензина, става въпрос за 204коня дизел и 231 коня бензин (ако е бензин ще се кара на газ). Това ще е първото ми БМВ ако е от значение. Казаха ми да бягам от автоматичната скоростна кутия, освен ако не е СМГ и ако ще взимам дизел задължителна проверка на дюзите. Бюджетът е 10 000лв.
Mariyan Tashev Aerial Productions
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
///Jonny написа:Здравейте, отскоро се заглеждам по е46 и по-специално 330. Можете ли да ми кажете плюсове и минуси на дизела и бензина, става въпрос за 204коня дизел и 231 коня бензин (ако е бензин ще се кара на газ). Това ще е първото ми БМВ ако е от значение. Казаха ми да бягам от автоматичната скоростна кутия, освен ако не е СМГ и ако ще взимам дизел задължителна проверка на дюзите. Бюджетът е 10 000лв.
Зимай 330 бензин на ГИ !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
///Jonny написа:Здравейте, отскоро се заглеждам по е46 и по-специално 330. Можете ли да ми кажете плюсове и минуси на дизела и бензина, става въпрос за 204коня дизел и 231 коня бензин (ако е бензин ще се кара на газ). Това ще е първото ми БМВ ако е от значение. Казаха ми да бягам от автоматичната скоростна кутия, освен ако не е СМГ и ако ще взимам дизел задължителна проверка на дюзите. Бюджетът е 10 000лв.
каква ти е била предишната кола?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Пак съм аз ! Отказах се от българския пазар !
Можете ли да ми предложите човек, който да ми докара е46 на платформа или автовоз от Германия до София (Колата е купена). И какви парички да си приготвя ? Намира се на 100-тина КМ от Мюнхен.
Благодаря
Можете ли да ми предложите човек, който да ми докара е46 на платформа или автовоз от Германия до София (Колата е купена). И какви парички да си приготвя ? Намира се на 100-тина КМ от Мюнхен.
Благодаря

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
BaDxBoY написа:Пак съм аз ! Отказах се от българския пазар !
Като не знаете какво да търсите, така е... От Германия щом си намерил и те устройва цената доколкото разбвах търсиш около 5к лева купе с добри екстри браво, имал си късмет.
Иначе и по България изпадат коли с адекватна цена според пазара тук, състоянието и обудурването, ама заминават бързо, защото има хора дето знаят какво търсят и колко трябва да платят

п.с. и аз търся човек който превозва коли от Германия

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Bavarcho написа:BaDxBoY написа:Пак съм аз ! Отказах се от българския пазар !
Като не знаете какво да търсите, така е... От Германия щом си намерил и те устройва цената доколкото разбвах търсиш около 5к лева купе с добри екстри браво, имал си късмет.
Иначе и по България изпадат коли с адекватна цена според пазара тук, състоянието и обудурването, ама заминават бързо, защото има хора дето знаят какво търсят и колко трябва да платятhttp://www.mobile.bg/11433094698274253
Вуйчееееееееееееее....
- ///Jonny
- кандидат ентусиаст
-
vicho написа:///Jonny написа:Здравейте, отскоро се заглеждам по е46 и по-специално 330. Можете ли да ми кажете плюсове и минуси на дизела и бензина, става въпрос за 204коня дизел и 231 коня бензин (ако е бензин ще се кара на газ). Това ще е първото ми БМВ ако е от значение. Казаха ми да бягам от автоматичната скоростна кутия, освен ако не е СМГ и ако ще взимам дизел задължителна проверка на дюзите. Бюджетът е 10 000лв.
каква ти е била предишната кола?
Ами форд фокус дизел 101 коня 2003, разкарвам и на нашите един шаран пак дизел 115 ли 140 коня 2004. Бензин съм карал преди 4-5 години преди да вземем шарана и съответно аз фокуса.
Bavarcho бащата на жената вкарва коли от района на кемниц.
Mariyan Tashev Aerial Productions
- albertog
- Потребител
-
- Кара: BMW 318 115cc
- Мечтае да кара: BMW m5 F10
http://www.cars.bg/c1207878 дайте мнение за това , изглежда красиво но на автокъщите нямам много доверие
Bavarcho написа:BaDxBoY написа:Пак съм аз ! Отказах се от българския пазар !
Иначе и по България изпадат коли с адекватна цена според пазара тук, състоянието и обудурването, ама заминават бързо, защото има хора дето знаят какво търсят и колко трябва да платятhttp://www.mobile.bg/11433094698274253
Обиколих толкова курници, че чак ми писна.
Избрах си от мобиле.де една 328 седан с шибидах,ел.щора,мултиволан, М елементи и т.н за под 4500 лева. Докарването и регистрация още 1000лв да сложа и съм аз

Немога да намеря обаче човек да ми я докара.
maikooo написа:Atanas328 написа:hotride написа:newguy написа:Здравейте, като се абстрахираме от цената, която видимо е малко завишена, може ли едно мнение за тази: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9r9fw1
По-добре си купи е60тка с тия пари.
Малко завишена ? Не струва нито 13,нито 12,нито 11. Е46 купе, дали ще е 325,328 ,330и или 330д , независимо преди или след фейса и то с наистина безупречно състояние ,вид и фул екстри ,повече от 10 к си е доста нереално.Някой наистина впечетляващ ексемпляр "индивидуал" може да ги надхвърли 10к ,но максимум 11.
Тази която гледаш има почти всичко и се вписва донякъде в това което имам предвид според мене ако ти я даде да за 9-9500 ,взимай я.
Иначе за цената ,на която е пусната и около нея ще си вземеш прилична х5ца , също и е верятно е60тка
Колега, май се пообърка... би ли направил следното:
Отвори един европейски сайт за продажба на коли втора употреба, избери БМВ 330 купе 2004 г.(м пакет и индивидуал няма да намесваме, че много ще ти смеем), вземи за пример първата кола, която ще ти изкара търсачката, сметни и докарване и регистрация, тегли чертата и кажи какво изчисли...
Какво ти се иска на теб и каква е реалността са две коренно различни неща
Колкото до въпросната кола, миналата година се продаваше пак и беше с кюстендилски номера. За мен е чудесен екземпляр. Ето вин: PK37709R1d3r написа:Какво ще кажете за тея коли?
http://www.mobile.bg/11415606578416405
http://www.mobile.bg/11432567472828960 Посничка е от към екстри, но не е проблем това. Въпроса дали са читави и пак ли са обръщани![]()
![]()
![]()
Първата е обръщана
Ти на мене не можеш да се смееш щото ти мирашат краченцата.2ро на мен не ми казвай какво и дали ми се иска и не разсъждавай много.Аз не съм некой семкаджия с 3.50 в джоба да ми говориш така.Каквото съм искал си го имам.Кво ми възхваляваш тая е46,все едно аз карам опел корса. 2.8 купе още преди 2 години си я купих от колегата Bavarcho , 9 бона ми стъпи колата с регистрацията и смяна на консумативчета. Абс всички екстри за модела+ това което си изброил ,сребърна същата и автоматик , както и пакет,който аз няма да намесвам,за да не ти се смея аз .Аеродинамичен оригинален пакет на бмв,дето е 2 пъти по-скъп от отливката пластмаса,която ти наричаш М ПАКЕТ+ още някои екстри, които на коментираната кола липсват.Разликата е ,че тази е след фейса и е 3.0 дизел ,а мойта 2.8 бензин ,но аз не мисля,че дизела въобще може да се сравнява с бенззина. По-лошото е единствено разхода на моята - 16-17 и няма газ.Ако не вярваш питай Bavarcho за колата или виж снимки.При това говоря за преди повече от 2 години .. 9 бона с регистрацията.В момента колата е в още по- добро състояние блести цялата и не хлопва никъде почти всичко е сменено,както и многобройни подобрения като джанти , генерация,колектори ,чипове и т.н ,но тях не ги броя.И ако ще я продавам повече от
8500 не бих я пуснал регистрирана с гражданска и каско до края на годината.И мисля,че пак почти никой не би ми звъннал.
А пък вие дайте 13 за дизела и така.Аз за 13-14 скоро време ще видите каква ГАДНА x5ca 4.4 ще си взема.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
BaDxBoY написа:
Обиколих толкова курници, че чак ми писна.
Избрах си от мобиле.де една 328 седан с шибидах,ел.щора,мултиволан, М елементи и т.н за под 4500 лева. Докарването и регистрация още 1000лв да сложа и съм азПоне не се занимавам с българските измамници. По-гадно племе от българското НЯМА ! Тука не знам какъв човек трябва да си, за да продаваш коли или за да си купиш такава. Всички те лъжат в очите, по телефона колата е перфектна, отиваш на място и 30 проблема са се появили току-що и собственика за първи път ги вижда........
Немога да намеря обаче човек да ми я докара.
е ама има разлика между купе за 5к и седан за 5к...
ако търсиш да се впишеш в 1000 докарване и регистрация нормално да не намериш кой да ти я докара