Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Здравейте, пак съм аз. Продължават неволите ми 
Общо взето в България, читави е46 под 6-7 хил.лева НЯМА !!!
Днес гледах едно (най-вероятно ще го взема), но е с пребодисвани брони, врати и т.н частично.
Като натисна съединителя се чува страшно тракане (само при натиснат съединител), незнам от какво е, предполагам аксиалния лагер или притискателя.
От диференциала капе масло и прави локвичка за 1 час. Музиката е Business CD, но неможе да се усилва и намаля, не работи копчето.
Двигателя е м52, но беше целия омаслен и доста шумен, отзад в задната част (към купето) нещо свиреше ужасно, предполагам Диса клапа или картерни газове.
Екстри никакви, но беше май най-доброто на пазара.
Утре ще го огледам пак и ще пиша.
Големи ли са тези проблеми, които описах ?
Може ли да ви попитам и за някой неща от VIN, които не разбирам -
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
431 INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-D
660 RADIO BMW REVERSE (беше с диск и пишеше business CD)
775 INDIVIDUAL ROOF-LINING ANTHRACITE
Edit : Цената ще напиша утре

Днес гледах едно (най-вероятно ще го взема), но е с пребодисвани брони, врати и т.н частично.
Като натисна съединителя се чува страшно тракане (само при натиснат съединител), незнам от какво е, предполагам аксиалния лагер или притискателя.
От диференциала капе масло и прави локвичка за 1 час. Музиката е Business CD, но неможе да се усилва и намаля, не работи копчето.
Двигателя е м52, но беше целия омаслен и доста шумен, отзад в задната част (към купето) нещо свиреше ужасно, предполагам Диса клапа или картерни газове.

Последна промяна BaDxBoY на 01 Юни 2015, 20:33, променена общо 1 път
- kpacKoOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е46 318Ci
BaDxBoY написа:Здравейте, пак съм аз. Продължават неволите ми
и това кви пари? просто информативно

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
BaDxBoY написа:Здравейте, пак съм аз. Продължават неволите ми
Колега,
Извинявай ама май зорлем искаш да станеш реставратор.
Ти ще платиш пари за кола с явно проблеми - гроб и тепърва ще реанимираш мъртвеца....каква цена ???....за 3 000 ли ще го купиш???
Това си видял на първо четене. Ами като го подкараш ????
Не бързай със сделката!
Успех
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
BaDxBoY написа:.....
Най-малко всеки гледа да започне от някъде. С тая оферта, от къде мислиш да започнеш.
Няма ламарини или поне не се знае, какво има под боята.
Няма мотор.
Няма съединител.
Няма диференциал.
Няма музика.
Няма екстри.
Поне някакви бутикови джанти да има.
Здравейте, като се абстрахираме от цената, която видимо е малко завишена, може ли едно мнение за тази: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9r9fw1
...
Последна промяна icak на 11 Ное 2015, 14:25, променена общо 1 път
- mu6a4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: be em we
- Детайли за колата: 330ci e46
Моля за мнение за следната обава:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9r9fhb
От известно време седи обявата, прилича на Англичанка, обаче бих искал повече мнения. Възможно ли е да НЕ е обръщана?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9r9fhb
От известно време седи обявата, прилича на Англичанка, обаче бих искал повече мнения. Възможно ли е да НЕ е обръщана?
- hotride
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d sedan '04
- Мечтае да кара: e46 CSL
newguy написа:Здравейте, като се абстрахираме от цената, която видимо е малко завишена, може ли едно мнение за тази: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9r9fw1
По-добре си купи е60тка с тия пари.
Да, купи си Е60-тка за тия пари и си приготви още толкова за ремонти. 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
BaDxBoY написа:Общо взето в България, читави е46 под 6-7 хил.лева НЯМА !!!
Даже се говори, че са по 12-13,000лв 320 дизелите, а пък 330-ски само с десни волани и като покараш и волана започва да бяга пак отдясно!
не ви влияе добре този форум, ама хич

а като ви погледне колите човек и се хваща за главата, иначе тая и била боядисана бронята, оная и било изтъркано копчето

п.с. на събора пак ще има мъка в конкурсите, ама иначе само бутикови караме до един

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:BaDxBoY написа:Общо взето в България, читави е46 под 6-7 хил.лева НЯМА !!!
Даже се говори, че са по 12-13,000лв 320 дизелите, а пък 330-ски само с десни волани и като покараш и волана започва да бяга пак отдясно!
не ви влияе добре този форум, ама хич![]()
а като ви погледне колите човек и се хваща за главата, иначе тая и била боядисана бронята, оная и било изтъркано копчето![]()
п.с. на събора пак ще има мъка в конкурсите, ама иначе само бутикови караме до един
Май на теб не ти влияе добре, вече дори не знаеш за какво се бориш, просто пишеш да се намираш на приказка.
hotride написа:newguy написа:Здравейте, като се абстрахираме от цената, която видимо е малко завишена, може ли едно мнение за тази: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9r9fw1
Малко завишена ? Не струва нито 13,нито 12,нито 11. Е46 купе, дали ще е 325,328 ,330и или 330д , независимо преди или след фейса и то с наистина безупречно състояние ,вид и фул екстри ,повече от 10 к си е доста нереално.Някой наистина впечетляващ ексемпляр "индивидуал" може да ги надхвърли 10к ,но максимум 11.
Тази която гледаш има почти всичко и се вписва донякъде в това което имам предвид според мене ако ти я даде да за 9-9500 ,взимай я.
Иначе за цената ,на която е пусната и около нея ще си вземеш прилична х5ца , също и е верятно е60тка

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
(h)aman написа:Май на теб не ти влияе добре, вече дори не знаеш за какво се бориш, просто пишеш да се намираш на приказка.
аз съм щастлив и доволен от избора си и карам с усмивка на устата, докато 10-тки други се терзаят за глупости, пък не знам дали ми влияе лошо или добре, че и колата си взех от форума

мислете му вие

п.с. докато едните карат и въртят приятни километри, другите се къхарят, как не могат да си намерят читавата кола, ама то не става само с ядене

п.п.с. боря се за независимост и равноправие, както и всички да са щастливи, а не вечно мрънкащи зад мониторите

Atanas328 написа:повече от 10 к си е доста нереално.Някой наистина впечетляващ ексемпляр "индивидуал" може да ги надхвърли 10к ,но максимум 11.
тук съм съгласен
Atanas328 написа:Иначе за цената ,на която е пусната и около нея ще си вземеш прилична х5ца , също и е верятно е60тка
тук - не! разходите при Х5 са потресаващи, а е60-тката също не е лесна за поддръжка, малко ще е компромисно с гуми/окачване/спирачки/застраховки/безупречен външен и вътрешен вид

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Тя самата покупка на Е60 на подобна цена ще бъде компромис.
Пълен М пакет, рекаро, подгрев, Dynamic xenon, Harman Kardon, индивидуал, ел. вдигащи огледала, навигация и според теб струва 9к. Интересно ми е за 11к какво още трябва да има? Според мен колата, ако е в добро техн. състояние, си заслужава 10-11к.
Atanas328 написа:hotride написа:newguy написа:Здравейте, като се абстрахираме от цената, която видимо е малко завишена, може ли едно мнение за тази: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9r9fw1
Малко завишена ? Не струва нито 13,нито 12,нито 11. Е46 купе, дали ще е 325,328 ,330и или 330д , независимо преди или след фейса и то с наистина безупречно състояние ,вид и фул екстри ,повече от 10 к си е доста нереално.Някой наистина впечетляващ ексемпляр "индивидуал" може да ги надхвърли 10к ,но максимум 11.
Тази която гледаш има почти всичко и се вписва донякъде в това което имам предвид според мене ако ти я даде да за 9-9500 ,взимай я.
Иначе за цената ,на която е пусната и около нея ще си вземеш прилична х5ца , също и е верятно е60тка
Пълен М пакет, рекаро, подгрев, Dynamic xenon, Harman Kardon, индивидуал, ел. вдигащи огледала, навигация и според теб струва 9к. Интересно ми е за 11к какво още трябва да има? Според мен колата, ако е в добро техн. състояние, си заслужава 10-11к.