ТУРБО ис-ка или м54б30 ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Re: ТУРБО ис-ка или м54б30 ?
zzvvmm написа:28ца, следващата седмица пристига.
Би ли споделил на каква цена я взе ?

ПП до М10: Какво точно е станало колега, сподели, че е хубаво да се знае за такива постъпки от колеги в форума

Последна промяна M-coupe на 29 Яну 2015, 14:16, променена общо 1 път
..Bayerische Motoren Werke..

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Добре дошъл във филма 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- MadSc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318ti компот
- Мечтае да кара: самолет
M10 написа:Я кажи велики суаперю, пословично здравото м42 от предния ти компакт колко пъти го беше прегрял и в какво състояние ми го продаде? А малко поне не те ли е срам малко от тая ти постъпка
Колкото до ненужното регистриране, стига ти да те спрат на някое кръгово настрани и да кажат дигни капака, тогава ще го ядешпо-добре дай 180лв отново.
Чак сега видях, че тоя коментар е за мен. Незнам дали не ме припознаваш с някого.... На човека, на когото продадох М42-то, видях баща му след 2 години време. При разговора ни, не ми е споменавал да е недоволен... Още повече, че той беше председателя на техно- комисията и сам ми предложи да ми направи услуга.... Човека на когото го продадох, дори НЕ пожела да го види и чуе, а го искаше изваден като дойде за да го натовари директно. Въобще, какво ти се обяснявам като п****, а не ти тегля една майна а ?
- zzvvmm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is
Колеги неща, които не касаят темата, нека бъдат на ЛС!
- peshobmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M1
alexcivic написа:Еми няма по голям кеф от турбо кола,била тя и дизел.Не е задължително всичко да е ново,може като за начало да си събере някакъв збирщайн що годе надеждни части втора ръка,от там се залавя за работа и някой кадърен майстор да се занимава с тоя филм.Аз тук не съм срещал тема в която се започва всичко с чисто ново от А до Я и да стане работата.Тук тенденцията в момента е като чета,че не трябва да се прави каквото и да е защото ще се счупи нищо няма да стане и тем подобни нормално за форума ни.Колегата ако е сериозен трябва да се поразрови в друг форум в който се занимават само с това нима няма турбо ис-ки,то ако става на въпрос и заводските коли с турбо значи не са надеждни винаги има какво да се счупи даже и при атмосферен маторвсичко е относително.Преди време не помня кой имаше колега тук с е30 ис-ка и турбо и компресор работи в испания ако не се бъркам беше и навъртял около 40 000км и нищо и нямаше.Най интересното е че всеки чакаше да види колко ще искара
преди да се счупи нещо.Има и сполучливи и не такива проекти всичко е до зависи как,кой и какво прави.
е30ката за която ковориш е на Toм от несебър вярно със стокова карантия е,но той е един от най-големите в бранша и знае какво прави

- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28
Към автора: Колега, до къде е докара със смяната на двигателя? Колата готова ли е и ще минаваш ли да е узаконяваш с новия двигател?
Както и ако има малко снимков матерял да постнеш, ще е супер
Както и ако има малко снимков матерял да постнеш, ще е супер

SHARK-а му е майката!!!
- zzvvmm
- младши ентусиаст
-
Да, м54б30 вече трети месец е монтиран в моята кола. Ще го узаконяван по-натам.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- MadSc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318ti компот
Я кажи сега за колегите - съжеляваш ли за избора си ?
- zzvvmm
- младши ентусиаст
-
Всъшност не. Надеждна, донякъде икономична евридейка с приятен вървеж се получи накрая
Единствения проблем е, че не е 300 коня 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
zzvvmm написа:Всъшност не. Надеждна, донякъде икономична евридейка с приятен вървеж се получи накраяЕдинствения проблем е, че не е 300 коня
Като това или

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
vladi_a_i написа:zzvvmm написа:Всъшност не. Надеждна, донякъде икономична евридейка с приятен вървеж се получи накраяЕдинствения проблем е, че не е 300 коня
Като това или
Само немога да разбера, защо никой не се заиграва да го направи все едно така излиза от завода а в повечето случай изглежда като сабрани с метлата и лопатат и изсипани в коша

Примерно така културна работа:

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Haddess написа:vladi_a_i написа:zzvvmm написа:Всъшност не. Надеждна, донякъде икономична евридейка с приятен вървеж се получи накраяЕдинствения проблем е, че не е 300 коня
Като това или
Само немога да разбера, защо никой не се заиграва да го направи все едно така излиза от завода а в повечето случай изглежда като сабрани с метлата и лопатат и изсипани в коша![]()
Да събереш една колата като хората, и да я наредиш като на снимката е скъпичко.И липсата на желание, също е фактор.
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
Haddess написа:vladi_a_i написа:zzvvmm написа:Всъшност не. Надеждна, донякъде икономична евридейка с приятен вървеж се получи накраяЕдинствения проблем е, че не е 300 коня
Като това или
Само немога да разбера, защо никой не се заиграва да го направи все едно така излиза от завода а в повечето случай изглежда като сабрани с метлата и лопатат и изсипани в коша![]()
Защото като я закарам на майстор, гледа да свърши всичко, възможно най-бързо, а не възможно най-добре.
Защото нямам гараж.
Защото има малко добри части - примерно аз, търсих инсталация за М50 няколко седмици, накрая купих една и се оказа рязана.
Ако ми кажеш някой майстор/сервиз, който работи толкова чисто, ще съм ти благодарен. Аз лично не познавам такива автомобили (освен стокови).
Е, чак пък никой, колкото е възможно се старая...
е21 345 0-402м 12.18

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
TOM написа:Е, чак пък никой, колкото е възможно се старая...
Най накрая да видя, право в БГ красиво и с мерак!
Браво колега!