Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Какво ви е мнението за продуктите на myprotein?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
- hotride
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d sedan '04
- Мечтае да кара: e46 CSL
MOGY написа:Какво ви е мнението за продуктите на myprotein?
Аз пия само такива и съм супер доволен от всичко.

- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Искам да попитам за най-доброто упражнение според вас за долната част на корема. Вдигане на краката от вис, от земя, от наклонена лежанка или друго? 

Empty_Head написа:Искам да попитам за най-доброто упражнение според вас за долната част на корема. Вдигане на краката от вис, от земя, от наклонена лежанка или друго?
Може да прозвучи странно,но:-Всяка сутрин като се събудите,си дотътряте задника до края на леглото,така че той да е в края на леглото и краката да останат във въздуха.Без да ги оставяте на земята правите бавно движение с изпънати крака до горе, но не и до 90 градуса или повече спрямо тялото.Номерът е движението да е пълно,но и мускулът да е постоянно натоварен.И отпускате пак бавно до водоравно положение.Ръцете са до тялото.Така петнайсет пъти и обратно в легнало положение за минута отдих,но не и повече.После пак се смъквате на долу и така три серии общо.Упражнението се прави всеки ден преди ставане,като няма оправдания днес не искам или е неделя.Когато стигнете до 25 повторения в 5 серии вече ще знаете повече от мен.Открито,изпробвано и работи.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
MOGY написа:Какво ви е мнението за продуктите на myprotein?
Клиенти вече няколко пъти взимат от протеина на myprotein и са много доволни. Няма съставка за неотрализиране на негативния ефект от лактозата

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- MOGY
- Obergruppenführer
-
Няма проблеми една седмица им пия протеина,взех един 5кг. ама гледам имат и др интерсесни продукти и най-вече бцаа 1кг. на хубава цена

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28
Здравейте на всички. Мерси много за оказаната помощ и съвети да постигна някакъв успех във фитнеса. Мерси специално и на г-н Кулов за хранителния режим , който ми прати.
Целта е постигната.
Да кажа с няколко думи. Целта ми беше да смъкна мазнини. Като се стремях да имам разлика от 20см. в отпуснато състояние между гръб и талия(корем) в полза на гърба естествено
Отне ми около 3 месеца, но резултата си заслужаваше
. Не съм търсил, преса или нещо подобно. Посто добра фигура, която на мен да си ми харесва, като се погледна 
Макар че сега от близо 2 месеца не съм стъпвал във фитнеса, резултатите са почти единтични с постигнатите
Просто естеството ми на работа в момента не ми позволява да ходя. Но скоро си продължавам с фитнеса
Чувствам се супер, когато си избия всичката отрицателна енергия натрупана от работния ден с клиенти 

Да кажа с няколко думи. Целта ми беше да смъкна мазнини. Като се стремях да имам разлика от 20см. в отпуснато състояние между гръб и талия(корем) в полза на гърба естествено

Макар че сега от близо 2 месеца не съм стъпвал във фитнеса, резултатите са почти единтични с постигнатите

SHARK-а му е майката!!!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
BRAAT написа:Здравейте на всички. Мерси много за оказаната помощ и съвети да постигна някакъв успех във фитнеса. Мерси специално и на г-н Кулов за хранителния режим , който ми прати.Целта е постигната.
Да кажа с няколко думи. Целта ми беше да смъкна мазнини. Като се стремях да имам разлика от 20см. в отпуснато състояние между гръб и талия(корем) в полза на гърба естественоОтне ми около 3 месеца, но резултата си заслужаваше
. Не съм търсил, преса или нещо подобно. Посто добра фигура, която на мен да си ми харесва, като се погледна
Макар че сега от близо 2 месеца не съм стъпвал във фитнеса, резултатите са почти единтични с постигнатитеПросто естеството ми на работа в момента не ми позволява да ходя. Но скоро си продължавам с фитнеса
Чувствам се супер, когато си избия всичката отрицателна енергия натрупана от работния ден с клиенти
Сега ако сложиш и снимки преди и след ...

20 см разлика за 3 месеца , малко множко ми се вижда.
И ако не е платен режима , какъв беше твоя?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
20 см. разлика гръб-талия, не че е свали 20 см. за 3 месеца.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28

Снимки не съм си правил. но се мерих с шивашки метър , както и мазнините(21%). Преди да започна с хранителния режим бях 91кг. 175см съм висок. гръбна обиколка отпуснат 114см, корем 102см. Тренировките сам си ги подредих,кое , кога, как, колко. Тях ги спазвах на 90%, а хранителния режим на 80%. Внимавах и гледах да ям качествена храна, което май е по важното. Съня ми бе минимум по 8 часа и ходих 5 пъти седмично на фитнеса, като след всяка тренировка пусках и по 20 минути кардио. Бирата не съм е спирал

На края на 3-я месец имах 15,2% мазнини, гръб 114 корем 94 и 37 ръка(мерките са само в отпуснато състояние) и станах 83 кг.Бях си купил телешки протеин и аминокиселини.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
SHARK-а му е майката!!!
- Martin_pandarski
- Потребител
-
- Кара: 98' E39 520i, 99' CLK 200
- Мечтае да кара: E63 с четири пушкала
Empty_Head написа:Искам да попитам за най-доброто упражнение според вас за долната част на корема. Вдигане на краката от вис, от земя, от наклонена лежанка или друго?
Може да пробваш да направиш супер серия или трисет с тези упражнения. Вдигането на крака от височина може да го изпълняваш с някаква тежест например дъмбел. Долен корем се гори главно с кардио и идеално хранене.
П.с. Тези, които сте от София може да се отбиете да направим някоя тренировчица. Работя в фитнес Метрофлекс в Лозенец. Хем да си видим возилата хем да изцепим железата

Yes, money can't buy you happiness but it's more comfortable to cry in a BMW than in a bicycle 

- MOGY
- Obergruppenführer
-
А защо мерките да в отпуснато състояние,аз се меря винаги стегнат?