Проблем с предната пасажерска врата
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с предната пасажерска врата
Здравейте,
при отключване с дистанционното предната пасажерска врата не се отключва, нито може да се заключи. Търсих из форума подобна тема, но не открих.
Ръчно палчето работи, както и при отключване на вратата с дръжката от вътре, но с дистанционно или с копчето за централно заключване от купето не работи. Останалите врати нямат проблем, а и прозореца на тази врата се отваря и затваря с дистанционното. Имате ли идеи дали е бушон (ако всяка врата е с отделен бушон) или нещо друго?
Мерси!
при отключване с дистанционното предната пасажерска врата не се отключва, нито може да се заключи. Търсих из форума подобна тема, но не открих.
Ръчно палчето работи, както и при отключване на вратата с дръжката от вътре, но с дистанционно или с копчето за централно заключване от купето не работи. Останалите врати нямат проблем, а и прозореца на тази врата се отваря и затваря с дистанционното. Имате ли идеи дали е бушон (ако всяка врата е с отделен бушон) или нещо друго?
Мерси!
- d.georgiev
- Потребител
-
- Кара: E60
Re: Проблем с предната пасажерска врата
Развалила се е бравата. Принципно е капсулована с 3 огромни нита, може да се отвори но едва ли ще намериш някой който да я отремонтира успешно. Моя съвет е eBay UK около 15-20£ употребявана. Нова около 300лв. Изглежда така 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- Qugo
-
-
- Кара: Е60 530i LCI
- Мечтае да кара: M4
Има ли вариант да се е окъсил някой кабел и да не достига ток до ел.машинката която заключва и отключва?
Аз бих замерил дали идва напрежение на машинката, или най-елементарно стали кората свали ел.машинката да е свободна и пробвай да заключиш и виж дали има реакция.
Не съм се сблъсквал с този проблем при Е60 но на Е46 имах подобен на задната врата и беше счупен кабел в гъменото гофре.
Аз бих замерил дали идва напрежение на машинката, или най-елементарно стали кората свали ел.машинката да е свободна и пробвай да заключиш и виж дали има реакция.
Не съм се сблъсквал с този проблем при Е60 но на Е46 имах подобен на задната врата и беше счупен кабел в гъменото гофре.
Сега пак пробвах....този път и от дръжката от вътре не се отключва. Само се повдига палчето и пак пада. Възможно е да се е откачило. Като я прегледат, ще ви кажа какво е било.
Поздрави!
Поздрави!
Бравата е. Ще се смени - някакво моторче/механизъм се е развалил. Мерси Georgiev!
5 мнения
• Страница 1 от 1