Навигационни карти за Business и Professional навигации
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Re: Навигационни карти за Business и Professional навигации
Абе на Е65 няма да ги подкараш тези карти, ама де да знам, може би някой, някога, някъде и да успее
.
Иначе въпросът, зададен така, звучи несериозно и май заради това няма и отговор
.
Sent from my SM-T705 using Tapatalk 2

Иначе въпросът, зададен така, звучи несериозно и май заради това няма и отговор

Sent from my SM-T705 using Tapatalk 2
- flex333
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 525d 2003
- Мечтае да кара: Bmw 760li F01
....да попитам за BMW Navigation DVD Road Map Europe Business 2010 тази в която е включена България и кои държави освен нея са включени.Към кой диск спада ДВД1 или ДВД2, че от изброените държави там не виждам да пише България!!

Колеги едно нещо не разбирам. Преди си бях правил за Е87 диск и беше един диск....а сега виждам че са няколко.....и са различни файлове.
Трябва да запиша всеки един фаил (Iso) за определена част на европа и да ги имам трите и използвам в зависимост от това в коя част на европа отивам ли?
Трябва да запиша всеки един фаил (Iso) за определена част на европа и да ги имам трите и използвам в зависимост от това в коя част на европа отивам ли?
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
BMW120 написа:Колеги едно нещо не разбирам. Преди си бях правил за Е87 диск и беше един диск....а сега виждам че са няколко.....и са различни файлове.
Колега в първото мнение на първа страница е описано кой диск за коя част на Европа е, не виждам кое те притеснява или обърква...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
Здравейте
От линка на 1-ва страница не мога да изтегля торент файла на бизнес версията,тази на 2 диска.Със всичките ми интернет браузъри не става и не става.Може ли някой да ми прати торента на ЛС или по някакъв друг начин,за да го изтегля.Благодаря
От линка на 1-ва страница не мога да изтегля торент файла на бизнес версията,тази на 2 диска.Със всичките ми интернет браузъри не става и не става.Може ли някой да ми прати торента на ЛС или по някакъв друг начин,за да го изтегля.Благодаря

netmurder написа:BMW120 написа:Колеги едно нещо не разбирам. Преди си бях правил за Е87 диск и беше един диск....а сега виждам че са няколко.....и са различни файлове.
Колега в първото мнение на първа страница е описано кой диск за коя част на Европа е, не виждам кое те притеснява или обърква...
Това го разбрах, но ако пътуваш за една част на европа която е от единия диск, а минаваш през държава която е от другия диск какво правиш? Иначе явно отговора на единия ми въпрос е - да трябва да се правят отделни дискове така ли?
И мен ме интересува тоя въпрос. Сега имам карта за 2014, която мисля, че е за цяла Европа и е на един диск. Значи ли, че просто картата от 2015 вече е на три диска?
- Qugo
-
-
- Кара: Е60 530i LCI
- Мечтае да кара: M4
Да колега!
Трябва да се правят отделни дискове и ако минаваш от зона в която имаш карта в такава която нямаш е нормално да си смениш диска. Картите са подробни и за това са на 3-DVD диска.
При новата навигация ако толкова често минаваш от зона в зона може да си вкараш повече от един диск в hdd.
Трябва да се правят отделни дискове и ако минаваш от зона в която имаш карта в такава която нямаш е нормално да си смениш диска. Картите са подробни и за това са на 3-DVD диска.
При новата навигация ако толкова често минаваш от зона в зона може да си вкараш повече от един диск в hdd.
Добре, а ако тръгвам оттук и искам примерно да си въведа маршрут от България до Франция?
- Qugo
-
-
- Кара: Е60 530i LCI
- Мечтае да кара: M4
А ми пробвай де.
Понеже аз съм пробвал и знам какво става защото съм имал нужда. Като имаш нужда пробваш.
Ще ти кажа едно запиши си дисковете и тръгвай към Франция няма да се загубиш
Понеже аз съм пробвал и знам какво става защото съм имал нужда. Като имаш нужда пробваш.
Ще ти кажа едно запиши си дисковете и тръгвай към Франция няма да се загубиш

Е, сигурен съм, че от БМВ са го измислили, просто ми беше чудно как точно се случват нещата 

- off_line
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530d
http://arenabg.com/svali-torent-bmw-nav ... 15-502124/
Това реално ли е? Защото гледам в DVD 2 East Europe 2015 е включена и България?
..живота е прекалено кратък за грозни жени и бавни коли..
- Yani_Stoichkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '04
off_line написа:http://arenabg.com/svali-torent-bmw-navigation-dvd-road-map-europe-business-2015-502124/
Погледни коментарите под торента, пича явно е пробвал...
Audaces Fortuna Iuvat
- off_line
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530d
Аз коментарите (общо 2-та) ги видях. Питам тук дали някой е пробвал.
..живота е прекалено кратък за грозни жени и бавни коли..
- ultrashock
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i автоматик 04'
- Мечтае да кара: F10
Виждам че на началната има 2 линка към BMW Europe 2015 Pro DVD3. Коя от двете какво съдържа?
Трябва ли да имам и трите диска за да покрия цяла Европа? Благодаря!
Трябва ли да имам и трите диска за да покрия цяла Европа? Благодаря!