Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: iOS тема
http://www.apple.com/iphone/compare/ не знам какво се хилиш... iPhone 4S изобщо не се продава вече.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Винаги съм ти казвал че си много добър ....... на теория и с гугъл.
Ти ли ще ми показваш нещо отново в интернет или аз да вярвам на собствените си очи днес в Медиамаркт или Фнак магазините относно това което казах и по-горе за 4S- 269 евро .Дори и утре и тук да го спрат от продажба факт е че шестицата излезе преди вече 8 месеца,а през това време си се продаваха 4 различни размера айфони напълно официално.
Та,поговори ми отново за фрагментацията .
Ти ли ще ми показваш нещо отново в интернет или аз да вярвам на собствените си очи днес в Медиамаркт или Фнак магазините относно това което казах и по-горе за 4S- 269 евро .Дори и утре и тук да го спрат от продажба факт е че шестицата излезе преди вече 8 месеца,а през това време си се продаваха 4 различни размера айфони напълно официално.
Та,поговори ми отново за фрагментацията .
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
jorsenbmw написа:Ти ли ще ми показваш нещо отново в интернет или аз да вярвам на собствените си очи
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/172/nokia-8910i Отиди си купи тогава 2002-ра телефон, какво като Нокиа не правят телефони

Абсолютно неадекватно мнение. Това, че в някаква верига си продават останалите бройки, какво общо има с политиката на Епъл?

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Медиамаркт има над 700 магазина в 16 страни .За ''някаква си верига магазини'' e доста добре .
И говоря за щанда на Епъл при тях,какво съм видял този уикенд тъй като племенника ми също претендира за айфон вече.
В крайна сметка като ползвател на три техни телефона подред изобщо не ми се спори по тематиката ''по- по- най- фен на марката'',споделих мнение за пазарната им политика в Западна Европа,където клиентите имат маааааалко по-другояче мислене купувайки хай тек благинки.
Тук телелфонът не се ползва главно за поставяне на масата с цел показване на социална принадлежност.
И говоря за щанда на Епъл при тях,какво съм видял този уикенд тъй като племенника ми също претендира за айфон вече.
В крайна сметка като ползвател на три техни телефона подред изобщо не ми се спори по тематиката ''по- по- най- фен на марката'',споделих мнение за пазарната им политика в Западна Европа,където клиентите имат маааааалко по-другояче мислене купувайки хай тек благинки.
Тук телелфонът не се ползва главно за поставяне на масата с цел показване на социална принадлежност.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Като вярваш на очите си... отиди в Apple store и си купи iPhone 4s или 5 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
Аз съм изумен просто..това за феновете на самсунг и всички други марки, които заклеймяват хората, които си купуват айфон при тях ситуацията е следната :
ot s3 на s4, от s4 на s6 edge
Попитах каква е цената на s6 edge - 1854 лева.
Попитах с какъв акъл отива пак на андройд и отговора беше "айде ся вие с айфоните много знаете..ама май вие робувате на марката"
Отговорих, че за пръв път си купувам айфон през живота и че го смятам за грешка, че до сега не съм се сдобивал с такъв телефон /5s/ и че най-вече нито робувам, нито нищо, защото ми е първа покупка, а при въпросната и телевизор, и таблет, и телефон са с въпросната марка SAMSUNG
попитах я след всичко това "кой много знае и кой робува на марката??"
Три дена вече ми се сърди
п.с - в интерес на истината сестра ми има s6 edge и камерата е по зле от на 5s /говоря за снимки на РС/
ако тръгна да ги сравнявам с на 6s не ми се мисли..ама нали - ние сме хейтърите, щото видиш ли имаме айфон 
ot s3 на s4, от s4 на s6 edge
Попитах каква е цената на s6 edge - 1854 лева.
Попитах с какъв акъл отива пак на андройд и отговора беше "айде ся вие с айфоните много знаете..ама май вие робувате на марката"

Отговорих, че за пръв път си купувам айфон през живота и че го смятам за грешка, че до сега не съм се сдобивал с такъв телефон /5s/ и че най-вече нито робувам, нито нищо, защото ми е първа покупка, а при въпросната и телевизор, и таблет, и телефон са с въпросната марка SAMSUNG

Три дена вече ми се сърди

п.с - в интерес на истината сестра ми има s6 edge и камерата е по зле от на 5s /говоря за снимки на РС/

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз лично тестове на снимки много много не отразявам. Повечето се правят с много допълнителни настройки (на айфоните не съм забелязал да има), което има много голяма роля. 95% от хората (като мен) щракат винаги на автоматичен режим. Преди години, когато имах Нокиа Н80 беше голяма дилема с Н73 (мисля така беше
). С настройките, Н73 беше с определено по-добрата камера. В едно форумче обаче, непрофесионалисти (като 99% от хората) бяха направили елементарен тест, докато се разхождат... Н80 твърдо снимаше по-добре на автоматичен режим.

Добре, а 5s е достатъчно различен от 6 като размер. Не е ли фрагментация това? 6 преминава границите на нормалното за мен
На запад толкова ли са полудели по размерите, че като направят проучване не могат да разберат, че има хора които искат и 4 инча диагонал?Просто не разбирам къде ги държат тези телефони или по-скоро къде ще ги държат защото вървим към 7 инча диагонал
Сигурно разчитат на разни часовници да преодолеят големия размер, обаче тогава екрана от 5 инча ще стане 2 и пак нещо не ми се връзват нещата.
Като държат толкова да няма фрагментация и да предлагат един "топ" продукт ще им кажа сбогом, само да се появи нещо с добри характеристики в малък размер с която и да е ОС. Шматки

Като държат толкова да няма фрагментация и да предлагат един "топ" продукт ще им кажа сбогом, само да се появи нещо с добри характеристики в малък размер с която и да е ОС. Шматки
Колеги има ли някой, който да помогне с един макбук про. Имам един за който нямам зарядно и не го знам дали изобщо работи. Някой да услужи само за тест да проверим дали ще запали и евентуално някъде да ми кажат какво му има, в креатив ми искат 80 кинта за проверка, което ми се струва доста
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Колегата по-горе беше прав, че докато има 5s, надали ще пуснат пак 4" телефон. Реално има ли някаква разлика в производителноста, между 5s и 6 ?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Ами като сравнявах 5цата с 5S, нямаше някаква явна разлика. С 6ца не съм си играл, и не знам как е. А и ако знаех, нямаше да питам.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Няма особена разлика, ще видим при iOS 9 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Между нормален и ЕС модел може да няма голяма разлика, но между 4, 5 и 6 разликата е драстична.
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Реално всяко поколение си е чувствително по-бързо от предишното, дори когато ползвайки предишния модел си си мислел, че няма на къде по-бързо. Моите наблюдения са 4<<<4S<5<<5S<6.