Е90 удар отзад
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- miroder
- Потребител
-
- Кара: E90 320dA
Е90 удар отзад
Привет колеги
Обръщам се за съвет. Претърпях удар отзад
. Имам застраховка каско, но при огледа ми написаха в документа "за ремонт" + допълнителен оглед след сваляне на бронята. Не е много трудно да се види ,че с такава деформация ремонта е невъзможен. Отказаха ми "доверен' сервиз тъй като съм надвишил 10% от застрахователната сума по др. събития и ме пратиха да се оправям сам.
Бронята е смачкана от лявата страна, но със сигурност е повредено и окачването и към купето. На нея има паркинг асистент, който не е фабричен, според други колеги.
Моля за коментари и съвети къде как мога да реша проблема. Благодаря.
Обръщам се за съвет. Претърпях удар отзад

. Имам застраховка каско, но при огледа ми написаха в документа "за ремонт" + допълнителен оглед след сваляне на бронята. Не е много трудно да се види ,че с такава деформация ремонта е невъзможен. Отказаха ми "доверен' сервиз тъй като съм надвишил 10% от застрахователната сума по др. събития и ме пратиха да се оправям сам.
Бронята е смачкана от лявата страна, но със сигурност е повредено и окачването и към купето. На нея има паркинг асистент, който не е фабричен, според други колеги.
Моля за коментари и съвети къде как мога да реша проблема. Благодаря.
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: Е90 удар отзад
Колега, на мен не ми изкарва снимката пише само "изображение" не знам дали при другите колеги е така 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Дай снимката и ще дадем съвети - в момента нищо не се вижда.
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
1 нова задна броня заедно с гредата и това е.Отивай да я правят някаде по фактура не в доверен сервиз.
- streetracing12
- младши ентусиаст
-
Колега прави си колата по фактури!!!
- Taruno
- старши ентусиаст
-
Така като гледам няма спукано - най-вероятно ще се изправи без въобще да има и следа от изправянето (съдя по по-сгънати брони) нашите са с термо памет и като се нагреят се връщат много бързо в оригиналния им вид, ако сменяш задължително оригинална!
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Taruno написа:Така като гледам няма спукано - най-вероятно ще се изправи без въобще да има и следа от изправянето (съдя по по-сгънати брони) нашите са с термо памет и като се нагреят се връщат много бързо в оригиналния им вид, ако сменяш задължително оригинална!
това с паметта ебахти вица

- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
Мче тя колата нищо й няма, колега....парктроника изглежда да е оригинален, поне от тук...така и така, можеш да си го прехвърлиш на другата броня, ако тая ще се хвърля...
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Според мен ще стане с нагряване,но използвай момента да си я смениш и махнеш китайския парктроник.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
GecataBMW-E46 написа:Taruno написа:Така като гледам няма спукано - най-вероятно ще се изправи без въобще да има и следа от изправянето (съдя по по-сгънати брони) нашите са с термо памет и като се нагреят се връщат много бързо в оригиналния им вид, ако сменяш задължително оригинална!
това с паметта ебахти вицаот кога акрилнитрил бутадиенстирола си възвръща формата с нагряване без намеса??
Някъде да виждаш без намеса - не е топче за пинг понг спокойно

- miroder
- Потребител
-
- Кара: E90 320dA
Здравейте. Някой може ли да даде препоръки къде могат да я оправят на Л.С. Честно казано дори и да може да се изправи предпочитам нова. Не дай си Боже пак се случи искам да е е сигурна. Все пак возя малко дете. В сравнение с предницата на колата която ме удари щетата е незначителна. Изумен сам колко здрава излезе. Благодаря.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
Бронята е само с козметична цел и няма връзка с безопаснотта на колата.
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Сега е момента да сложиш M3 или M tech брони 

13 мнения
• Страница 1 от 1