Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Re: Киномания

Мнение от host » 08 Апр 2015, 23:37

Хорааааа... какво очаквате от този филм?! То той си е "Час Пик" ама с коли. Честно. Гледайте го като екшън комедия с коли и вече всичко си идва на мястото. На мен доста ми хареса, имаше от всичко по много, смях се от сърце на опитите за каране, блъскане, скачане, гърмене. Беше на ниво. 8/10 от мен за "Бързи и Яростни 7"

Потребител
Аватар
Кара: кололо !!

Мнение от ludnik » 09 Апр 2015, 8:23

За мен FF7 си е рядка боза, много пуцане и малко :driving: ,гонки, дрифтове и драг. Тази поредица се превърна в нещо като светиня за автомоболните фенове и е разочарование поне за мен да има такъв сюжет и актьорска игра. Да не говорим за мега нереални каскади, полет от 10000м със самолет и прехвърляне от една сграда на друга. Ако съдя по финала, ще има и следващ епизод...

P.S. RIP :angel: PAUL WALKER
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 09 Апр 2015, 15:31

Гледах FF7 и мога да кажа че са направили страхотен филм. Има доста добри майтапи, екшън ,коли ,а финала просто е :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330xd LCI

Мнение от hamann25 » 09 Апр 2015, 15:59

ludnik написа:За мен FF7 си е рядка боза, много пуцане и малко :driving: ,гонки, дрифтове и драг. Тази поредица се превърна в нещо като светиня за автомоболните фенове и е разочарование поне за мен да има такъв сюжет и актьорска игра. Да не говорим за мега нереални каскади, полет от 10000м със самолет и прехвърляне от една сграда на друга. Ако съдя по финала, ще има и следващ епизод...

+1
Аз също го гледах и останах доста разочарован. По едно време взех да се чудя някаква нова част на трансформърс ли гледам или бързи и яростни.
Иначе декора ми хареса пред кино залата.Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 17 Апр 2015, 7:29

Изображение
Дивергенти 2
На мен ми хареса ! Не е зле да излгедате и първата част, че аз около средата на филма разбрах ко става :mhihi:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 & E46
Мечтае да кара: Вoeing 787 Dreamliner

Мнение от SH3M37A » 20 Апр 2015, 23:57

5 пръста и петте различни !
FF7 ми хареса . Аз когато гледам филм не гледам дали е възможно или невъзможно . Ако трябва да гледаме реално и да обръщам внимание на всеки един детайл във филмите ,то няма смисъл да ги гледам.Бой с железа и удари с тях мисля ,че могат да нанесат доста сериозни поражения . Да се захванем за най-малкия детаил ,че до най големия ....

Всеки може да погледне филма през неговата си призма и това ,което е очаквал да види . Но нека го погледнем от друг ъгъл , как Дом е главата на това тяхно семейство . Как се опитва да го предпази от натрапника в случая Стейтман . Как в семейството се е зародило друго семейство между сестрата на дом и бившия полицай . Как лошото ченге скалата е респектиран от връзката между членовете на семейството ,както Пол във началото.

Филма има смисъл и послание , не е само ефекти. Ефектите са да разкажат една история по такъв начин за да е интересна на зрителите . Ако нямаше ефекти щяха да пуснат книга Бързи и Яростни .

Раздялата с my brother from another mother и връзката на два силни характера ! Определено филма не ме разочарова и си заслужава времето и средствата :yes:

Дивиргенти скоро ще го гледам да видя за ко иде реч и той . Първата част ми хареса ,но няма да разказвам ,кое как защо и замисъл . Всеки го вижда и пречупва през своя мироглед и разбирания :)
Изображение
Изображение

Е36 - 1998
Е46 - 2003
F30 - 2016

За руснака всичко, което трябва да се прави с гаечен ключ по-малък от номер 24, си е чиста нано-технология!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d sedan '04
Мечтае да кара: e46 CSL

Мнение от hotride » 21 Апр 2015, 7:18

FF7, много лоши отзиви чух и очаквах да не ми хареса, въпреки, че съм супер голям фен на цялата поредица, на всички актьори, персонажи и коли и няма как да не ми хареса. Изгледах го и съм повече от доволен. По едно време се бях ококорил и не мигах за да не изпусна някой момент. Очаквах края да е нещо подобно, защото всеки знае какво се случи с Пол, но въпреки това ме разчуства цялото това представяне на силната връзка в семейството им и особено отношенията между Дом и Браян, също и историята с Лети... Старите части съм ги гледал по 3-4 пъти, ако не и повече, с тази ще се случи същото. Всеки има право на мнение, но според мен филма е уникална комбинация от екшън, комедия и драма и скоро толко добър не съм гледал. Поздрави! :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mit-kong » 21 Апр 2015, 8:48

FF7 още не съм гледал, но и аз наблюдавам тенденция към разваляне на филма. Първите серии всичко се въртеше около колите и състезания и леко по леко главната тема започна да се сменя към мн. пуцане, обири и спасяване на света от ядрени бомби, лично на мен това не ми харесва.... :no:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: Е34 М5

Мнение от d.raychev » 21 Апр 2015, 9:36

ludnik написа:За мен FF7 си е рядка боза, много пуцане и малко :driving: ,гонки, дрифтове и драг. Тази поредица се превърна в нещо като светиня за автомоболните фенове и е разочарование поне за мен да има такъв сюжет и актьорска игра. Да не говорим за мега нереални каскади, полет от 10000м със самолет и прехвърляне от една сграда на друга. Ако съдя по финала, ще има и следващ епизод...

Колега,точно тука не оцели за каскадата от 10 000 метра щото е реална,колите наистина са преправяни и наистина са пуснати от самолет и хора са скачали след тях с камери на главите за да снимат,точно тая каскада е от най-реалните в целия филм.Филмът е добър,но първите 15 20 минути и последните толкова...С тея челни удари и блъскане като животни без някви наранявания и на мен не ми хареса,а досега не съм си позволявал да казвам негативни неща по поредицата...за 7 лв премиерата си беше чиста оферта нямаше как да пропусна :mhihi: :mhihi:
popowski написа:
един приятел от асеновград ми каза че я знае тая ифа , била в пламъци и вериги ,пишело нещо като 700++ к.с. отзад .на обратния завой преди бачково карала на заден ,а като спре един младеж я връзвал за ограда или дърво да не избяга :lol: :lol:

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 15 Май 2015, 21:19

Mad Max: Fury Road !!!

У Н И К А Л Е Н.

Който може да го гледа на IMAX
Only dead fish follow the stream...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Май 2015, 23:01

MadChicken написа:Mad Max: Fury Road !!!

У Н И К А Л Е Н.

Визуално- много ми хареса. Но доста феминистки ми дойде поне на мене... Ем Шарлиз ми е любимка
алекс
трабант 601с
разни други возила

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 17 Май 2015, 8:01

Том Харди се изгуби покрай нея, но то си беше ясно :mhihi:

ОБАЧЕ аудио-визуалното изживяване беше нечовешко, a Милър е освидетелстван луд :yes:
Only dead fish follow the stream...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 17 Май 2015, 8:50

MadChicken написа:Mad Max: Fury Road !!!

У Н И К А Л Е Н.

И ма мен много ми хареса, много екшън малко глупости, само Макс както казахте малко се позагуби :)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
Мечтае да кара: новата М X5 ...
Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....

Мнение от vlado6669 » 18 Май 2015, 15:15

MadChicken написа:Том Харди се изгуби покрай нея, но то си беше ясно :mhihi:

ОБАЧЕ аудио-визуалното изживяване беше нечовешко, a Милър е освидетелстван луд :yes:

:yes: +1 ..."чист" екшън...... Много ми е интересно на режисьора какви са му кошмарните сънища :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 20 Май 2015, 23:44

Колеги, тука имаме един пиянски спор и търсим отговор.... Та въпроса е: Каква е последователността за гледане на STAR WARS ?
1,2,3,4,5,6,7,...8...9... или 4,5,6,1,2,3,7,....8....9
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата