Малко помощ за БМВ Е60 2.2i.
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: Малко помощ за БМВ Е60 2.2i.
Да прави си колега, но аз поначало исках 545i, защото имам служебен бензин, но като продадох X3-та което стана малко инцидентно и имаше 3 коли бензинови в мобилето до 18к, колкото ми беше тогава бюджета, и колкото и уж трудно да се продават 545-ци я купиха точно деня преди който се бях уговорил да я гледам 545-та, другата 530-ка беше имаше проблеми с инсталацията май беше горяла, а аз кола с проблем с токовете е от това много ме е страх и остана тази, човека от който я купих беше точен, но нищо не разбираше от коли и не се беше грижил добре за съжаление.
П.С: Как мислите дали ще може да се намерят 2 предни кожени седалки рекаро за е60-та, че не ми се купува цял кожен салон, няма къде да държа моя после докато го продам, най ми се иска да направя някаква схема примерно да дам мойте 2 предни обикновенни кожени за 2 рекаро и да доплатя 400-500лв?
П.С: Как мислите дали ще може да се намерят 2 предни кожени седалки рекаро за е60-та, че не ми се купува цял кожен салон, няма къде да държа моя после докато го продам, най ми се иска да направя някаква схема примерно да дам мойте 2 предни обикновенни кожени за 2 рекаро и да доплатя 400-500лв?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Qugo
-
-
- Кара: Е60 530i LCI
- Мечтае да кара: M4
За 500лв ще аи вземеш цял кожен рекаро салон. Има много морги прозвъни и ще намериш.
На бартер никой няма да се навие.
- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
Qugo написа:За 500лв ще аи вземеш цял кожен рекаро салон. Има много морги прозвъни и ще намериш.
Къде го тоя рекаро кожен салон за 500...

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
savo_ написа:Qugo написа:За 500лв ще аи вземеш цял кожен рекаро салон. Има много морги прозвъни и ще намериш.
Къде го тоя рекаро кожен салон за 500...
Има. Наскоро имаше един за 650лв. И беше фейсов
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Колеги пишете по едно л.с като има такива оферти, аз само на някакви по 1300-1500 попадам и те даже не са в задоволително състояние!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Реших малко да сменя интериорното осветление и взех от тези комплекто уж за "е60".

Обаче се сблъсках със следните проблеми, смених във предните враети, 2-та плафона и багажника/ама багажника почти
/, жапката и ми останаха 4 леда дето се чудя за къде са, прдполагам че има и модели с осветление в задните врати, ок 2, но другите 2 за къде са
?
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=63_0816
Отделно не пасна на плафона за багажника лед-а, същия е в комплекта както този за жапката, но крушката за багажника е по-голяма и ламарината е по-раздалечена, и се чудя изглеждат ми почти еднакви ще мога ли да сложа този от жапката в багажника, да взема да си потъся от някоя морга един плафон?

Обаче се сблъсках със следните проблеми, смених във предните враети, 2-та плафона и багажника/ама багажника почти

http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=63_0816
Отделно не пасна на плафона за багажника лед-а, същия е в комплекта както този за жапката, но крушката за багажника е по-голяма и ламарината е по-раздалечена, и се чудя изглеждат ми почти еднакви ще мога ли да сложа този от жапката в багажника, да взема да си потъся от някоя морга един плафон?

Колега, виж тази обява, в нея има що-годе някво описание за къде са крушките, може да ти е от полза:
http://olx.bg/ad/led-interiorno-osvetle ... 214cf4dcd3
Аз се бях засилил да ги купя горните крушки, но друг колега ми спомена, че ледовете не светят толкова силно и осветлението се губи в интериора с тях. Затова ако имаш възможност дай една-две снимки как е станало вътре в купето като финализираш и кажи според теб по-добре ли са от жълтите крушки...
http://olx.bg/ad/led-interiorno-osvetle ... 214cf4dcd3
Аз се бях засилил да ги купя горните крушки, но друг колега ми спомена, че ледовете не светят толкова силно и осветлението се губи в интериора с тях. Затова ако имаш възможност дай една-две снимки как е станало вътре в купето като финализираш и кажи според теб по-добре ли са от жълтите крушки...
- shkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Детайли за колата: все още е с оригиналната нафта от завода
Значи 2 крушки от вратите ти остават.
После 2 крушки имаш дето ти осветяват краката на предните 2 седалки (под таблото) - и тях не си ги споменал - ( 2) . И стават общо 4 и сметката трябва да излезе.
По добре иди си вземи 2 крушки 42мм мисля че бяха вместо да се разкарваш за плафони. И най простите от 2-3 лв ти вършат работа, няма нужда да са canbus.
После 2 крушки имаш дето ти осветяват краката на предните 2 седалки (под таблото) - и тях не си ги споменал - ( 2) . И стават общо 4 и сметката трябва да излезе.
По добре иди си вземи 2 крушки 42мм мисля че бяха вместо да се разкарваш за плафони. И най простите от 2-3 лв ти вършат работа, няма нужда да са canbus.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Оказа се че аз в краката отпред нямам, бахти на е36-та имах, на е60-то нямам
уж по-висок клас, от там са 2-те крушки, другите 2 са зад сенниците там посмъртно не се бях сетил, колегата по-горе където ми даде линка от там видях, чакам сега да ми намерят един плафон от жапка от е60 и приключвам с циганийте, иначе днеска я обслужихме каручката:

Купих си и един компресор за климатик ударен на 90к км-ра и от него и от моя рециклирания ще се мъча да сглобя един на 100% перфектен:

Сега остана да си купя скоростен лост и да затъмня колата и уж приключваме за този сезон с колата.

Купих си и един компресор за климатик ударен на 90к км-ра и от него и от моя рециклирания ще се мъча да сглобя един на 100% перфектен:

Сега остана да си купя скоростен лост и да затъмня колата и уж приключваме за този сезон с колата.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Момчета да ви питам, досега бях с една флашка 8гб, взех сега една 32гб обаче не я чете, форматирах я и в NTFS и в FAT и пак не я чете, да не би да не я чете защото е USB 3.0?

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Не би трябвало да ти кажа да е проблем USB 3.0 стандарта, стига конкретния модел флаш да е обратно съвместим (както би трябвало да е по стандарт) с USB 2.0
Модула чете и FAT32 и NTFS файлови системи до колкото си спомням...
Ако има индикация флашката - при включване в порта започва ли да мига или не?
Модула чете и FAT32 и NTFS файлови системи до колкото си спомням...
Ако има индикация флашката - при включване в порта започва ли да мига или не?
Only dead fish follow the stream...
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Няма индикация дали мига, но като я включа в менюто светва бяло и става активно на usb audio и дава съобщение usb drive is not supported.
- foxi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540i Xdrive
И моята не чете по-голяма от 8гб, явно до толкова чете.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Ами не, аз съм слагал 32GB флашка и я разпозна, но беше отдавна и не беше USB 3.0
Only dead fish follow the stream...
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Колеги подкарах я флашката, ето и решението ми:
След като изпробвах всички възможни формати: NTFS, FAT и exFAT който ми даваше windows-a и различни allocation unit size-ве към тях, видях че няма да стане така. След малко размисъл се вдъхнових от следните 2-неща, макар и че не претендирам логиката да е коректна, забелязах че опцията за формат е само FAT а не FAT32 и реших да я форматирам в него, тъй като на скоро правих bootable usb с windows8, че новият ми лаптоп има дравивери само за 8-ца и тъй като не обичам готовите приложения си правих флашката с command prompt-a и diskpart и тук използвах същият подход:
в полето search пишем cmd +ctrl+shift+enter
- diskpart-->
- list disk-->
тук трябва да се ориентирате по гигабаитите да не си форматира човек каквото не трябва без да иска.
- select disk 3-->
/в моят случай диск 3/.
тук можете да си видите детаилите дали сте избрали правилния диск.
- detail disk-->
- clean-->
- create partition primary-->
- select partition 1-->
- active-->
- format fs=fat32-->
-assign-->
exit.
След това качих малко музика за проба и колата го разнозна!!!
След като изпробвах всички възможни формати: NTFS, FAT и exFAT който ми даваше windows-a и различни allocation unit size-ве към тях, видях че няма да стане така. След малко размисъл се вдъхнових от следните 2-неща, макар и че не претендирам логиката да е коректна, забелязах че опцията за формат е само FAT а не FAT32 и реших да я форматирам в него, тъй като на скоро правих bootable usb с windows8, че новият ми лаптоп има дравивери само за 8-ца и тъй като не обичам готовите приложения си правих флашката с command prompt-a и diskpart и тук използвах същият подход:
в полето search пишем cmd +ctrl+shift+enter
- diskpart-->
- list disk-->
тук трябва да се ориентирате по гигабаитите да не си форматира човек каквото не трябва без да иска.
- select disk 3-->
/в моят случай диск 3/.
тук можете да си видите детаилите дали сте избрали правилния диск.
- detail disk-->
- clean-->
- create partition primary-->
- select partition 1-->
- active-->
- format fs=fat32-->
-assign-->
exit.
След това качих малко музика за проба и колата го разнозна!!!