Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Leon написа:Алфа липоевата киселина има инсулиноподобно действие, но познанията са ми до там. Може ли да дадеш малко повече практична информация във фитнеса и храненето?
Привет, като цяло алфа липоевата киселина е оксидант, който ако трябва да се сравнява с нещо по широко познато се доближава до витамините от В- групата.
Подобрява метаболизма на протеините, ускорява доставянето на въглехидрати и креатин в тялото, както и може би най важното, че елиминира някой причини отслабващи възстановяването на мускула.
Също така спомага за превръщането на глюкозата в енергия.
Важно е да се знае, че алфа липоевата киселина е два вида, означени съответно r-ALA и s-ALA.
Първия вид, е чистата алфа липоева киселина, за съжаление е доста скъпа. Пример давам веднага, че преди години когато попитах в аптека Санита гр.Варна за такава, ми показаха опаковка която струваше близо 400 лева по памет

Затова най често предлаганите от различните фирми алфа липоева киселина е смес между двата вида. Цената пада доста...ефекта също.
Страничните ефекти от предозирането с тая киселина са дразнене в стомаха и кожата, затруднения в дишането, гадене и диария.
Най важния страничен ефект е, че може да доведе до рязко падане на кръвната захар при прием доста по висок от нормалния.
Всичко все пак е строго индивидуално, може да не съм се изразил съвсем научно....може би и аматьорски, ама надявам се да съм бил разбран

А сега една гатанка, с какво свързвате думичката "миостатин" ?

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Някой може ли да спретне една бърза месечна програма за 2 пъти в седмица?
Fit човек 182 см , 75 кг , занимавал се е с фитнес преди много години (на 35 е в момента)
п.с. не е за мен
Fit човек 182 см , 75 кг , занимавал се е с фитнес преди много години (на 35 е в момента)
п.с. не е за мен

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- VIKING_WARRIOR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: AMG 560SEC WB 1990
- Мечтае да кара: ... като горното,ама ново...
- Детайли за колата: This AMG is a very special car in so many ways, the fact that this AMG is an authentic AMG Germany with proof of origin that the M117 / 9 motor was first developed in Germany not Japan. It is an AMG 6.0 DOHC wide body which is one of the most desirable and rarest cars in today's car collection market. The car was built during the final year of the AMG ERA during the merge with Mercedes Benz. This car is also equipped with the rarest engine AMG has ever built which is the M117-9 6.0 32v. There was a very limited number of these authentic AMG engines built in Germany and I would I estimate roughly around 5 or 6.
BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Nukem написа:Леле колеги как ги правите тези диети, аз от работа стрес и разлино задължения, кога се храня кога не, налага ми се да ям и боклуци. Та сега правя друг подход спрял съм сладкото и ям когоато мога каквото има обаче бягам всеки ден 1 час и 30 мин от 20.00 часа до 21.30 и правя 3 пъти в седмицата фитнес целта ми е да падна от 74 на 69кг и да изкарам всички плочки, чакам един фатбърнер сега да ми доставят да видим ефекта как ще е!
Колега само един приятелски съвет: Умната със Fatburner -а. Можеш да си навлечеш неприятности. Преди да се възползваш от фатбърнърите се запознай със страничните зловредни ефекти от тях особено от по-силните. Консултация със Доктор е желателна. Поздрави и успех във начинанието.
Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk
Последна промяна VIKING_WARRIOR на 07 Май 2015, 0:16, променена общо 1 път
Dream as if you 'll live forever, live as if you'll die today.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
миостатин има ли връзка със statins... bullshit лекарствата, които се предписват за сваляне на хилестерола?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
steeN написа:миостатин има ли връзка със statins... bullshit лекарствата, които се предписват за сваляне на хилестерола?
Ами не точно, миостатина е отговорен за контрола на растежа на мускулите в нашето тяло още на ниво клетка.
Най просто казано, той прави така че мускула да расте по малко. Колкото по високи са неговите нива в тялото, толкова по малко расте мускула.
Съответно ако направим така, че да понижим неговите нива..... мускулите ще растат зверски в буквалния смисъл!
По създаване на инхибитор на миостатина се работи още от 1997 година, и в последната година две има сериозен пробив и напредък. Има добавка, която според производителя понижава за около 12 часа с 40-45% нивата на миостатина в тялото, засега е само тя MYO-X.
Има и малко по хард форма, името и е Фолистатин 344.....която мога да я спомена в темата, понеже все още няма твърди доказателства дали е стероид

Бъдещето около професионалния бодибилдинг ще се върти около препарати понижаващи нивата на миостатина

Познатите анаболни стероиди, лека полека губят позиции главно заради странични ефекти, и заради факта, че миостатиновите инхибитори са даже и по силни като действие върху мускула.
И за да ме разберете по добре прилагам снимка на животно, което по рождение тая порода е с дефицит на миостатин в тялото. Нормално такова животно изглежда малко по различно

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vicho
- старши ентусиаст
-
vicho написа:Някой може ли да спретне една бърза месечна програма за 2 пъти в седмица?
п.с. не е за мен
ъъъъъъ, невидим ли съм?

2 пъти в седмица каквото и да прави няма да сгреши
Всички мускули за толко време си почиват и може едни и същи неща да прави 

..Bayerische Motoren Werke..

sambeto написа:steeN написа:миостатин има ли връзка със statins... bullshit лекарствата, които се предписват за сваляне на хилестерола?
Ами не точно, миостатина е отговорен за контрола на растежа на мускулите в нашето тяло още на ниво клетка.
Най просто казано, той прави така че мускула да расте по малко. Колкото по високи са неговите нива в тялото, толкова по малко расте мускула.
Съответно ако направим така, че да понижим неговите нива..... мускулите ще растат зверски в буквалния смисъл!
По създаване на инхибитор на миостатина се работи още от 1997 година, и в последната година две има сериозен пробив и напредък. Има добавка, която според производителя понижава за около 12 часа с 40-45% нивата на миостатина в тялото, засега е само тя MYO-X.
Има и малко по хард форма, името и е Фолистатин 344.....която мога да я спомена в темата, понеже все още няма твърди доказателства дали е стероид
Бъдещето около професионалния бодибилдинг ще се върти около препарати понижаващи нивата на миостатина
Познатите анаболни стероиди, лека полека губят позиции главно заради странични ефекти, и заради факта, че миостатиновите инхибитори са даже и по силни като действие върху мускула.
И за да ме разберете по добре прилагам снимка на животно, което по рождение тая порода е с дефицит на миостатин в тялото. Нормално такова животно изглежда малко по различно
А има ли някой, който да го е приемал в действителност ? По чужди сайтове гледам, че доста хора се оплакват от 0 ефект ? В България го гледам по над 180 лева ?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
vicho написа:...
Да пробва някоя супер-клек програма

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
vicho написа:vicho написа:Някой може ли да спретне една бърза месечна програма за 2 пъти в седмица?
п.с. не е за мен
ъъъъъъ, невидим ли съм?![]()
Да прави две кръгови на седмица,понеделник и четвъртък.
Кръгова тренировка: изпълнява се програма, натоварваща всички мускулни групи с по едно упражнение и една серия. След правене на един кръг следва втори и евентуално трети. Това е кондиционна тренировъчна схема за обща физическа подготовка. Има мултиспортен характер.
Да си изберв една от нета има и клипчета с кръгови в туба.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- vicho
- старши ентусиаст
-
MOGY написа:Да прави две кръгови на седмица,понеделник и четвъртък.
Кръгова тренировка: изпълнява се програма, натоварваща всички мускулни групи с по едно упражнение и една серия. След правене на един кръг следва втори и евентуално трети. Това е кондиционна тренировъчна схема за обща физическа подготовка. Има мултиспортен характер.
Да си изберв една от нета има и клипчета с кръгови в туба.

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
BaDxBoY написа:sambeto написа:steeN написа:миостатин има ли връзка със statins... bullshit лекарствата, които се предписват за сваляне на хилестерола?
И за да ме разберете по добре прилагам снимка на животно, което по рождение тая порода е с дефицит на миостатин в тялото. Нормално такова животно изглежда малко по различноBaDxBoY написа:А има ли някой, който да го е приемал в действителност ? По чужди сайтове гледам, че доста хора се оплакват от 0 ефект ? В България го гледам по над 180 лева ?
Като цяло ми звучи прекалено хубаво за да е истина. Може би съществуват подобни препарати и са без странични ефекти, но едва ли на толкова достъпни цени. Да каже все пак някой ако го е пробвал, че ми е интересно да чуя отзиви.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Тепърва се открехва вратата към изследвания и производство на тези инхибитори, но изглеждат много обещаващо. Аз лично съм сигурен, че ще излязат някакви странични ефекти...
Never mistake motion for action...
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
При тестовете с животни с 0 миостатин са открили повишаване на стреса и депресия, както и проблеми със сухожилията. Не може да вървиш срещу природата и да няма странични ефекти.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Колеги от 2-3 годишна почивка се връщам отново във фитнеса. От много време не съм гледал какво ново има на пазара какво си заслужава да се купи и тн. Ще съм ви благодарен ако дадете конкретни насоки какво да купува един екто-мезоморф
Ще почна с една двуседмична адаптивна тренировка след което имам програма която да следвам, в допълнение ще вкарам бокс и кросфит. Най- вероятно ще бъда 2 дни във фитнеса, един ден бокс и един кросфит, в последствие ще удължа фитнеса с още един ден.
В момента съм 95 кг на 188 височина, цел още не съм си сложил, но между 85-90 кг мисля, че там ще е някъде.

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!