Монтиране на обикновенна газова на bmw e36 320i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- crazyydevill
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Истинска кола
Re: Монтиране на обикновенна газова на bmw e36 320i
Колеги омръзна ми от тая газова,не може постоянно да гасне на светофар и да мени оборотите,моля кажете какво да направя,до сега дадох за нея 260лв(монтаж и частите),нов дебитомер,нов въздушен филтър,на газ анализатори ходих,при няколко газаджий и все тая си е,всеки казва или нов изпарител (но не е сигурно че ще се оправи)или ГИ! Като цяло тоя мошенник всичко втора ръка ми сложи освен тръбичката и релето,ето и снимка да видите за какво иде реч.Моля кажете какво да взема че да спре тва гаснене и подскачане на оборотите.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- iskamdatikaja
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело
- Мечтае да кара: каруца
crazyydevill написа:Aми не ми сложи кихалки,а след като сложа симулатора ще спре ли да гасне и да мени оборотите ?
Колега още, когато си решил да слагаш обикновенна газова си във филма. Който ти е казал, че може да караш с обикновенна газ, а твоята кола е пълна инжекция му кажи да си смени дилара. Сам си се досетил, че нещата няма да станат по този начин и си си го набил... Оправията ти е газов инжекцион BRC, Romano, Lovato или какъвто си прецениш, как до сега дебитомера не ти е заминал незнам

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Какво значение има инжекцията, след като тя не играе докато е на газ?
- iskamdatikaja
- кандидат ентусиаст
-
M10 написа:Какво значение има инжекцията, след като тя не играе докато е на газ?
Отговори си сам на въпроса бе колега....колата е пълна инжекция, ТЯ трябва да е с газов инжекцион, за да очаква да работи нормално. Всичко останало е тестове, селяния и неграмотно отношение спрямо автомобила. После защо прекъсва, защо гасне и т.н!
много ме радва невинно забитата рапидка в бомбето 

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Направи си филтъра да смуче само студен въздух, смени платната на изпарителя (ако е втора употреба), оправи си гофрето, развий да влиза повече газ и пиши пак, но първо разкарай човека, който е творил в двигателното отделение. Предполагам не си му давал пари.
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
iskamdatikaja написа:
Отговори си сам на въпроса бе колега....колата е пълна инжекция, ТЯ трябва да е с газов инжекцион, за да очаква да работи нормално. Всичко останало е тестове, селяния и неграмотно отношение спрямо автомобила. После защо прекъсва, защо гасне и т.н!
По-спокойно, колега. Кола на газ не съм имал и нямам намерение да си монтирам, просто ми стана интересно, защото едното с другото няма общо. Дори можеш да сложиш газов инжекцион на карбуратор (с по-сложно управление)

- iskamdatikaja
- кандидат ентусиаст
-
M10 написа:iskamdatikaja написа:
По-спокойно, колега. Кола на газ не съм имал и нямам намерение да си монтирам, просто ми стана интересно, защото едното с другото няма общо. Дори можеш да сложиш газов инжекцион на карбуратор (с по-сложно управление)
Аз съм спокоен, даже не трепвам

- Lenco
- Старши скрапер
-
iskamdatikaja написа:... Еми то и аз не съм майстор по газови уредби, но хора, които с това си вадят хляба са го казали.
Да пратиш поздрави на тия майстори и ако искат да сложим по някой лев, те ще се справят с карбураторно м20/Солекс 4А, а аз ще пробвам с м20/м50-пълна инжекция.
И за да не стане грешка, не карам БМВ на газ и не се занимавам с газови, работя на бюро.
- iskamdatikaja
- кандидат ентусиаст
-
Lenco написа:iskamdatikaja написа:... Еми то и аз не съм майстор по газови уредби, но хора, които с това си вадят хляба са го казали.
Да пратиш поздрави на тия майстори и ако искат да сложим по някой лев, те ще се справят с карбураторно м20/Солекс 4А, а аз ще пробвам с м20/м50-пълна инжекция.
И за да не стане грешка, не карам БМВ на газ и не се занимавам с газови, работя на бюро.
Това ми прозвуча, като нека се пробват да сложат газов инжекцион на Pagani Zonda... Е ти както казваш работиш на бюро, но все пак ще се опиташ да сложиш инжекцион, че българите всичко можем тва го знаем....

- Lenco
- Старши скрапер
-
iskamdatikaja написа:... Приятелю темата е съвсем различна, който казва, че може да си се сложи нормална газова и колата да работи на 6 и да е доволен, ще му дам огромен палец, ама на крака
Приятелю, когато се изказваш в техническите подфоруми, трябва поне да си чел, а ако използваш ирония, трябва да си нещо повече, със слушане не става.
Не знам човека с проблема, от къде е, но с удоволствие бих те оставил с 19 пръста (ако преди това не си давал другаде).
Ако имаш в предвид разхода, да, непостижим е добър такъв с обикновена газова.
Така съм чувал

- iskamdatikaja
- кандидат ентусиаст
-
Lenco написа:iskamdatikaja написа:... Приятелю темата е съвсем различна, който казва, че може да си се сложи нормална газова и колата да работи на 6 и да е доволен, ще му дам огромен палец, ама на крака
Приятелю, когато се изказваш в техническите подфоруми, трябва поне да си чел, а ако използваш ирония, трябва да си нещо повече, със слушане не става.
Не знам човека с проблема, от къде е, но с удоволствие бих те оставил с 19 пръста (ако преди това не си давал другаде).
Ако имаш в предвид разхода, да, непостижим е добър такъв с обикновена газова.
Така съм чувал
Не мога да се съглася с теб, че всичко е възможно. Когато хората са си казали, какво трябва и е ясно от всякъде. Тук говорим, че той има проблеми с автомобила, проблемите му идват от обикновенната газ. Аз защо нямам проблеми с инжекцията ? Докато не го направи, както трябва и не сложи каквото трябва, колата ще му скъса нервите. Не вкарвам ирония, а му давам най-обикновен съвет, а ти ако искаш му сложи 4 карборатора на метан и газ.
Отговори ми само на един въпрос, какво се прави, ако решиш да смениш дросела на е39 528и 99год.
- Lenco
- Старши скрапер
-
iskamdatikaja написа:...
Отговори ми само на един въпрос, какво се прави, ако решиш да смениш дросела на е39 528и 99год.
Развиваш 4-и болта, купуваш си такъв от 520/320 след 9/98, че ги дават по-евтино, и обратно.
И принципно, дросела на двойния ванус няма нищо общо с този на единичния и въпросното м50 от темата.
- iskamdatikaja
- кандидат ентусиаст
-
Lenco написа:iskamdatikaja написа:...
Развиваш 4-и болта, купуваш си такъв от 520/320 след 9/98, че ги дават по-евтино, и обратно.
И принципно, дросела на двойния ванус няма нищо общо с този на единичния и въпросното м50 от темата.
Ето ти не четеш, аз те питах за 99год демек двоен ванос.
- Lenco
- Старши скрапер
-
Сега, ти прочети, какво съм написал, внимателно, и да престанем да пробваме нервите на модераторите