някои полицаи са пичове...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Не съм казал, че не е противозаконно, но аз го правя понякога. И както споменах горе без колан карам предимно в града, а там не се вдигат големи скорости. Няма да се оправдавам пред никой. Съгласен съм с мненията ви, но то е до характер. В една тема изложих едно мнение. Предложих ви да я изтрием ако искате, за да не я гледат хора, които утре ще тръгнат да се самоубиват по пътищата като видели аз какво правя и колко съм безотговорен. Мисля, че хора вървящи по акъла на другите са обречени по дифолт. За първи път карах кола на шофьорските курсове. Никога не съм карал без книжка. Сега да ме похвалите с нещо 

Иво написа:Не съм казал, че не е противозаконно, но аз го правя понякога. И както споменах горе без колан карам предимно в града, а там не се вдигат големи скорости. Няма да се оправдавам пред никой. Съгласен съм с мненията ви, но то е до характер. В една тема изложих едно мнение. Предложих ви да я изтрием ако искате, за да не я гледат хора, които утре ще тръгнат да се самоубиват по пътищата като видели аз какво правя и колко съм безотговорен. Мисля, че хора вървящи по акъла на другите са обречени по дифолт. За първи път карах кола на шофьорските курсове. Никога не съм карал без книжка. Сега да ме похвалите с нещо
Амииии, бравос

А щом не си видял знака... (от предния пост, които не ми се цитира) случва се на всеки макар че 170 с е леееко голяма скорост дори и при 130 оганичение

- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
Nitronic написа:fANTONa написа:.....
Е това е малко пресилено за затвора, ама иначе е прав пича.
ооо , повярваи ми , в лондон хванали един българин пиян да кара и му казали , "или 2 месеца обществен труд или през следващите 2 години ако те хванем пак пиян - 6 години затвор" обаче човека живее месец за месец , та труда не минава като опция и сега 2 години човке като знае че е с кола и се сети за пиене и пред погледа му изниква цифрата 6 .... а да видим кога ще пие и ще кара ???????????
в бг един съученик са го хващали 3 пъти, даже веднъж без книжка , и само некви глупави глоби отнесе , макар че веднъж отнесе и бронята на патрулката ....
е тва нормално ли е по дяволите ? .... после що сме били на едно от първите места по смъртност на пътищата в европа .... сами си правете изводи ...
БМВ
а
истината е че винаги когато признаеш пред полицаите че си виновен и им се извиняваш и куп други такива, не ти пишат акт.
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
Re: а
ian190 написа:истината е че винаги когато признаеш пред полицаите че си виновен и им се извиняваш и куп други такива, не ти пишат акт.
не винаги е така .... но дори пове4ето слу4аи да са такива, теzи полицай които го правят това, zа6то не се zамислят колко хора са иzтрпани по пати6тата zаради иzруди които си мислят 4е могат да си карат както си поискат по пътя , понеже дори и да ги спрат , няма да ги глобят или 6те пробутат някои друг лев и вси4ко е ок ...
БМВ
Абе полицай ли е не ми го хвали. Колкото и да им се извиняваш те са с изкривено мислене, че си виновен и повечето пъти се заяждат. Пък и ако си с ново бмв и си на възраст младеж, от завист почват да се заяждат още повече. Как да не ги е яд, като по цял ден се друсат в тия огрухани опели, а до вчера и на 30 годишни лади бяха.
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4