Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Сваля се лесно отвън и е само на щипки.
- krispd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60,530d 04'
- Мечтае да кара: Eleanor
- Детайли за колата: Frozen Grey matte ; Logic 7
Колеги,жената я закачи на един бордюр и даде назад ,но в момента не съм си в Пловдив ,за да я заведа щетата.Имате ли идея как да я закача бронята,че нещо ми опира отдолу и не иска да се напасне,а не ми се кара магистрала с отворена броня. Трябва ли да е премахна цялата и да я закача някакси. Не знам къде са щипките и ме притеснява да не ги счупя. Ето ви снимка. http://prikachi.com/images.php?images/595/8081595F.jpg
Work hard in silence,let success make the noise.
- atanasov_aa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020
krispd написа:Колеги,жената я закачи на един бордюр и даде назад ,но в момента не съм си в Пловдив ,за да я заведа щетата.Имате ли идея как да я закача бронята,че нещо ми опира отдолу и не иска да се напасне,а не ми се кара магистрала с отворена броня. Трябва ли да е премахна цялата и да я закача някакси. Не знам къде са щипките и ме притеснява да не ги счупя. Ето ви снимка. http://prikachi.com/images.php?images/595/8081595F.jpg
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 3#p2530006
http://testdrive.bg/stelt/bmw/front-bum ... bronia.pdf
viewtopic.php?f=116&t=160562
Здравейте колеги. Продадох си е39-ката и сега съм се насочил към е60 отново бензиново и ръчка. Поразрових се из нашето мобиле и най ми хареса това: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9hr4yz
Някой ходил ли е да го гледа и какво мислите за екземпляра?
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
взимай и тръгваи по мойте стъпки
Шегата на страна, за тази кола с този мотор, се приготви за разход на масло, луфт в полуоските и нали знаеш че това малкото екранче бизнес навито, нямш реално навигация. Иначе конкретно тази кола като се абстрахираме, че няма екстри не изглежда много изморена, пък и е евтина.

Шегата на страна, за тази кола с този мотор, се приготви за разход на масло, луфт в полуоските и нали знаеш че това малкото екранче бизнес навито, нямш реално навигация. Иначе конкретно тази кола като се абстрахираме, че няма екстри не изглежда много изморена, пък и е евтина.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Nukem написа:..........и нали знаеш че това малкото екранче бизнес навито, нямш реално навигация. ..........
Това дори не е бизнес нави

- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
lyudmilsl написа:Здравейте колеги. Продадох си е39-ката и сега съм се насочил към е60 отново бензиново и ръчка. Поразрових се из нашето мобиле и най ми хареса това: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9hr4yz
Едно от най-постните Е60 показвани скоро.

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
Благодаря колеги за отговорите. Честно казано предпочитам да е читава колата и да няма екстри отколкото да има куп джиджавки и да е гробница
. Може пък да се метна то Ловеч и да я видя пък ще видим 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
е тая що ти прилича на читава .. като гледам волана е на 300+ км
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
lyudmilsl написа:Благодаря колеги за отговорите. Честно казано предпочитам да е читава колата и да няма екстри отколкото да има куп джиджавки и да е гробница. Може пък да се метна то Ловеч и да я видя пък ще видим
А най-хубавото ще е ако е гробница без екстри

За мен тази кола само прилича на Е60 !!! Бих си взел хубава Е39-ка вместо тази...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- gkostadinoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E87, E90 LCI
- Мечтае да кара: M4
Alexi написа:е тая що ти прилича на читава .. като гледам волана е на 300+ км
Колега, мисля, че хиляди пъти е коментирано, че просто по един волан не можеш да определиш километрите на колата.

Точно така. При основно каране градско, колата ще е на малко км, а волана ще е захабен.
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
gkostadinoff написа:Alexi написа:е тая що ти прилича на читава .. като гледам волана е на 300+ км
Колега, мисля, че хиляди пъти е коментирано, че просто по един волан не можеш да определиш километрите на колата.В семейството имаме една C-class от 2007 година купувана чисто нова от Балкан Стар на РЕАЛНИ 147 хил км и ако ти дойдеш и видиш волана сигурно ще кажеш, че е е на 500 хиляди..
Кофти стил на шофиране

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
тия басни минават за повечето хора и си вярват че колите и са на малко км карани от баби и т.н. .. знам как изглежда волан на БМВ на 50к ,на 100 ,на 150 ,на 200 на 300 виждал съм и съм карал достатъчно - тая е поне х2 на написаните км а като му е мерак на колегата да я взима и да и се кефи
- gkostadinoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E87, E90 LCI
- Мечтае да кара: M4
Аз не ти говоря за басни, а за реални неща. Колата си я купува баща ми 2007 чисто нова, а не от някъде си и обяснения хиляди и т.н. Говоря ти съвсем реални неща, а не глупости. Идеята ми е, че по един волан не можеш да съдиш за колата това е. Ти ако искаш карай 5000 БМВ-та на по 50 100 200 300 400 500 хил км и следи волана. Не казвам нищо конкретно за тази кола, защото и на мен ми изглежда уморена още повече пък екстрите, които предлага това просто си е да отбиеш номера и да кажеш, че караш Е60. Но просто отново казвам жив пример имам вкъщи и няма как да ме убедиш с това нещо, че волана казва всичко - това е.