Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от CTORH » 28 Апр 2015, 10:00

deyan-enchev написа:Да от сайт: http://www.powerbody.co.uk/now-foods/bc ... r,568.html

Toва в БГ е с 20 лева по-скъпо примерно.

15 лева е разликата с цената в хелтстора, но наистина не е малко, особено пък ако човек си вземе няколко неща наведнъж. :yes: Мерси за линка! :bchug: Аз съм гледал в този английски сайт - http://www.dolphinfitness.co.uk/ има доста неща в него, но на NOW специално са им малко прдуктите там. Тогава един протеин търсех (не на NOW), но цената му беше горе долу същата като тук. Обаче сега като се загледах за други продукти, наистина има доста добри цени и в двата сайта. :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 28 Апр 2015, 10:26

Да така е наистина е 15лв, в конвертора бях цъкнал вместо 25 , 23 моя грешка.
Все пак аз следвайки моята логика бих го поръчал дори и с 15 да е по-скъп оттам.

Успех на всички и нека стоманата бъде с вас.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 28 Апр 2015, 11:06

Относно продуктите от Великобритания освен My Protein бих добавил и продуктите на Reflex и Granate като за последните два качеството е на много високо лабораторно ниво, отговарят на всички сертификати за производство на хранителни добавки в ЕС както и на съдържанието си за разлика от много други продукти на известни марки произведени в Полша и Китай.... с ГМО и по Хамерикански стандарти ... Информацията ми е от извора ;)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Апр 2015, 12:06

deyan-enchev написа:
Bogat-Beden написа:
deyan-enchev написа:NOW
Стремя се да не си ги поръчвам/купувам от БГ обаче.
Защо? :paranoid:

- Имам едно съмнение (не напълно обосновано, но налице), че продук за БГ пазара не е толкова качествен, колкото такъв за ЕУ пазара или на голяма страна членка.
.
Има логика в това,което казваш :roll:
Макар че аз сега получих витаминете и на тях си пише Маде ин тхе УСА,а етикета на български език е нескопосано залепен върху опаковката,та поне се надявам хАмериканците да не правят цигании както западноевропейските тиняци,които със сигурност произвеждат по-нискокачествени продукти за страните от 2рия свят като нашата :(
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 28 Апр 2015, 19:05

Колеги гледам в нитротайгъра, една опаковка Amino st5300 na biotech 350 таблетки са 37.1лв. а в силата и хеалтстора са по 68-69лв. според Вас има ли някаква уловка?
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Апр 2015, 20:12

DiMIcha84 написа:Колеги гледам в нитротайгъра, една опаковка Amino st5300 na biotech 350 таблетки са 37.1лв. а в силата и хеалтстора са по 68-69лв. според Вас има ли някаква уловка?

Може да им изтича относително скоро срока на годност, аз оттам си купих витаминките с 4 кинта отдолу,но срока им е до догодина май месец,а повечето които съм си купувал досега са със срок до 2017та :dunno:
Звънни ги питай,или им пиши в онлайн чата-може и да е грешка в сайта ,поне са много любезни и отзивчиви
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 30 Апр 2015, 14:30

Момчета, що не отворите един раздел за спорт? Много е трудно човек да вземе полезна информация от тази тема. :OT:
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 30 Апр 2015, 19:28

deyan-enchev написа:ПС: Примерно Алфа липоевата киселина си я взех от Healthstore-a aма другите чудеса не.

Отдавна не бях чувал някой да ползва алфа липоева киселина, наистина работи, ма не прекалявай :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 04 Май 2015, 10:18

Алфа липоевата киселина има инсулиноподобно действие, но познанията са ми до там. Може ли да дадеш малко повече практична информация във фитнеса и храненето?
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 04 Май 2015, 10:56

Колеги дайте малко акъл на един лаик на тема фитнес. Пуснах коремче... та сега съм решил да се взимам в ръце. Ходя на фитнес, програми разни, коремни преси, тичане луда работа, но с храненето съм много зле. Дайте акъл за някаква диета да изчистя малко. Но не да сваля 20 кила и да стана кокаляк, а колкото да се изчистя малко.

Вече бира не пипам и всякаква газирана гняс, но пак си седи коремчето...тцъ тцъ тцъ. Ще ям каквото кажете, когато кажете, само помагайте :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 04 Май 2015, 17:22

520i написа:Колеги дайте малко акъл на един лаик на тема фитнес. Пуснах коремче... та сега съм решил да се взимам в ръце. Ходя на фитнес, програми разни, коремни преси, тичане луда работа, но с храненето съм много зле. Дайте акъл за някаква диета да изчистя малко. Но не да сваля 20 кила и да стана кокаляк, а колкото да се изчистя малко.

Вече бира не пипам и всякаква газирана гняс, но пак си седи коремчето...тцъ тцъ тцъ. Ще ям каквото кажете, когато кажете, само помагайте :)

Основното което ми споделят хората с яка преса е - хранене ! Най-важното е да държиш инсулина нисък - намаляваш простите въглехидрати до минимум и по възможност разделяш храненията - или само въглехидрат или само един вид протеин - месо/риба/мляко/яйца .
Вече течения и теории колко искаш - странното е че почти всички имат резултат . Познавам културисти които почти не ядът месо (яко извара) и спортисти които ядът само месо и сланина ... и вегитарианци с ебати мускулатурата . Сам си избираш . В крайна сметка печели най-стриктния и постоянния -качествени резултати днес за утре не стават . . . съдя и по себе си - аз съм непостоянен в режима и храненето и резултатите са спорни :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 05 Май 2015, 8:51

Ефективната диета зависи предимно от организма и метаболизма ти. Но като общ принцип - не ядеш никаква храна от шарени пликове и кутии, махаш захарта и бялото брашно под всякаква форма и най-важното - трябва да имаш отрицателен калориен прием, за да може да започнеш да гориш мазнините на корема. Ако имаш воля за ВМ-НВХ, виж другата тема.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 05 Май 2015, 13:41

На мен нещо високо мазнинната диета не ми се отразява добре, така че сами трябва да разберете, кой режим ще е най-добре за организма ви !

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Май 2015, 15:23

При нея трябва да минат няколко седмици. На мен лично близо 2 месеца ми трябваха, че да нямам проблем с 0% въглехидрати по няколко дни.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 05 Май 2015, 18:08

Leon написа:Алфа липоевата киселина има инсулиноподобно действие, но познанията са ми до там. Може ли да дадеш малко повече практична информация във фитнеса и храненето?

Пия "Алфа липоева" профилактично, но тя е особено необходима за диабетиците. Знам, че те я приемат основно при симптоматика с крайниците (основно краката) и до скоро се предлагаше и от НЗОК за пациентите безплатно. Преди 1-2 седмици обаче от НЗОК решиха да лишат диабетиците от този продукт и се очаква скок в безплатно предлаганата клинична пътека от НЗОК - ампутация на крайник.

*Наскоро една от предлаганите марки замени "Алфа липоева" с "Тиоктинова киселина", като се твърди че имала идентично действие.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата