Джамовете,джамовете...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 20 Ное 2006, 14:33

Във връзка със стъклата, знаете ли място в София, където наистина оправят проблеми. Защото ел. стъклата вече ги мразя, два пъти ми ги правят, сега пак на шофьорската врата си е ****** Та мисълта ми има ли сервиз, в който си разбират от работата? Мерси предварително.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 20 Ное 2006, 15:26

anabella написа:Във връзка със стъклата, знаете ли място в София, където наистина оправят проблеми. Защото ел. стъклата вече ги мразя, два пъти ми ги правят, сега пак на шофьорската врата си е ****** Та мисълта ми има ли сервиз, в който си разбират от работата? Мерси предварително.
0888207600-Емо.Жичкаджия е,но мисля,че ще ти свърши работа....Намира се в Гео Милев.С моите се заигра доста и ги оправи! ;) Успех! :)
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 20 Ное 2006, 15:27

anabella написа:Във връзка със стъклата, знаете ли място в София, където наистина оправят проблеми. Защото ел. стъклата вече ги мразя, два пъти ми ги правят, сега пак на шофьорската врата си е ****** Та мисълта ми има ли сервиз, в който си разбират от работата? Мерси предварително.

:arrow: лс
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Предишна

Назад към E36