Проблем с м41б17
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Blodliker
- Потребител
-
- Кара: E36 320 coupe,E90
- Мечтае да кара: M4
Проблем с м41б17
Здравейте колеги !
Сменени са повечето маркучи и уплътнения, но колата пали трудно.От някъде смуче въздух.Пуска леко при умната дюза възможно ли е проблема да е от там и да засмуква достатъчно, че да затруднява паленето?
Мерси Предварително
Сменени са повечето маркучи и уплътнения, но колата пали трудно.От някъде смуче въздух.Пуска леко при умната дюза възможно ли е проблема да е от там и да засмуква достатъчно, че да затруднява паленето?
Мерси Предварително
Re: Проблем с м41б17
Да съвсем вероятно. Абсолютно същия пиклив теч от маркучле обратна нафта и вече бях купил нови свещи ...е да ама не ...баш от неплътност в системата палеше затруднено и то след второ трето завъртане. Тъй че осигури си първо херметичност на горивозахранващата система . Лампа на таблото не свети след запалване , нали ? Гладко ли работи двг или имаш прекъсвания понякога ?
- Blodliker
- Потребител
-
- Кара: E36 320 coupe,E90
- Мечтае да кара: M4
Двигателя работи без проблем след като запали,нито прекъсва,нито губи мощност. Като цяло въпроса ми е дали може само от лек теч при умната дюза да пали трудно?
- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
Blodliker написа:Двигателя работи без проблем след като запали,нито прекъсва,нито губи мощност. Като цяло въпроса ми е дали може само от лек теч при умната дюза да пали трудно?
Да оттам е.Накараш ли я да не тече забравяш дори за ключ - пали още докато ти е в джоба.

4 мнения
• Страница 1 от 1