Къде съхранявате автомобилите си? (само за София)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Re: Къде съхранявате автомобилите си? (само за София)
Ми те нощно време да не мислиш, че пазят нещо. Спят си и това е. Аз не знам някой паркинг дето да се охранява от истинска въоръжена охрана. Повечето платени и охраняеми паркинги се пазят я от некой сульо, я от некой пенсионер дето и да ги види нищо няма да направи 

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
k.milanov написа:Ми те нощно време да не мислиш, че пазят нещо. Спят си и това е. Аз не знам някой паркинг дето да се охранява от истинска въоръжена охрана. Повечето платени и охраняеми паркинги се пазят я от некой сульо, я от некой пенсионер дето и да ги види нищо няма да направи
И разбирасе

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
В гараж. Преди това бях спонсор на е36тиците в квартала (хем нямам 'М секви' работи по колата) 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
Аз явно съм късметлия
...Спокоен краен квартал на София, даже и в най тихата част на квартала.Отключена да я оставя просто няма кой да пипне 

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Пред блока. Гадно е, щото от време на време я намирам почукната, поодраскана, преди няколко месеца със строшен фар, по-рано някой ми натисна маската и предния капак и счупи единия бъбрек. Отдавна спрях да се опитвам да поддържам външен вид след като стои на открито. Платени и охраняеми паркинги не ползвам защото няма смисъл - единствено имаш място за паркиране, а защита никаква.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
streetz написа:Пред блока. Гадно е, щото от време на време я намирам почукната, поодраскана, преди няколко месеца със строшен фар, по-рано някой ми натисна маската и предния капак и счупи единия бъбрек. Отдавна спрях да се опитвам да поддържам външен вид след като стои на открито. Платени и охраняеми паркинги не ползвам защото няма смисъл - единствено имаш място за паркиране, а защита никаква.
Да и на мен миналия месец маска и бъбреци...
- clarcky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 e36 328i Тouring
- Мечтае да кара: e36 ///M3
Аз от както си заварих колата на платен паркинг така viewtopic.php?f=8&t=360455 почнах в гараж да я държа.
Пред блока, гледам колкото е възможно повече съседи да знаят, че е моя и няма проблеми.
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
4iko написа:Пред блока, гледам колкото е възможно повече съседи да знаят, че е моя и няма проблеми.

00700 написа:4iko написа:Пред блока, гледам колкото е възможно повече съседи да знаят, че е моя и няма проблеми.Може да има и обратния ефект.
При мен обратен ефект няма. Като си взех е36-цата преди няколко години я надраха на първата вечер. После разбраха, че е моя и не съм имал никакви проблеми, въпреки че и сложих М пакет и т.н. Отделно от това поддържам добри отношения с всички, дори и някой да ме дразни. Не давам повод, да ми правят мизерии. Става въпрос за Люлин, всички знаем историите за квартала

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
Еми и аз не давам повод на никой да ми блъска колата с вратата си, ама вече пасажерската за нищо не става, около 10-15 дупки по боята имам от ЕДИН и СЪЩ малоумник 

- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
Колата я държа в гаражна клетка, плюсовете са много (широка е покрай колата може да събереш още 1 кола на части, гуми, колела и т.н.), но имам и много проблеми, тези гаражи почти никой не ги зачита и редовно се спира отпред и не може да се излезне, а и не много често, но се е случвало да бъдат отваряни, така преди 3-4 години ми изчезна цял комплект инструменти. Въпреки, че я държа основно вътре, няма да ми стигнат 10 мин. да опиша колко бели са ми правили на колата, когато не е била вътре,
, така, че като щети съм имал през годините капак, три калника, огледало, бъбрек и незнам колко драскотини. Общо взето си е до чист късмет и в гараж и на паркинг и пред блока, където и да я държиш все има нещо, но определено в гараж е най-добре.

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
В гараж поне си сигурен, че няма да ти я надраскат, ударят и тн. докато е в него. Излезеш ли на улицата, първия паркинг на хранителен магазин и сефте, че е седяла в гараж

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2