Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Taruno написа:awful написа:ALLEyezOnMe написа:Много ти благодаря за отговора! Напълно споделям мнението ти. Честно казано не бях забелязъл този "бутон" преди да ми насочиш вниманието натам) И мен точно това ме смущава в първата кола, че е 2008-а, а е с фейслифтовите стопове. Едва ли собственика е решил да ги смени просто ей-така, а нямайки познати при застрахователите, шанса да взема сериозно удряна кола, не е никак малък... Цените действително са добри.
Taruno си смени фаровете със феисови понеже нямаше ксенон, та това не значи че колата е блъскана може и тои да си ги е сменил ако са му изпаднали на добра ценавярно хубаво е да има човек едно на ум но не бъдете крайни преди да сте сигурни във едно нещо.
Точно, но има едно условие - първо аз си пазя оригиналните фарове и ако утре я продавам ще сложа тях, второ ако тръгна да я правя цялостен фейс (както го мисля напоследък) това ще се отрази в цената, защото ще бъде направено качествено, т.е. ако видите такива разлики, а цената е съмнително ниска то нещо е гнило и бих стоял на страна. Частите са скъпи и труда не малък, никой балък не би го премислил като я продава. Все пак ако си идиот като мен като смениш така фарове почваш да мислиш - как да се автонивелират, да прекараш пръскалките и всичко да изглежда ОЕМ накрая.
Аз пък изобщо не мисля като теб . Тръгни да си продаваш колата и да те видя как ще обесняваш на мнителните купувачи "... ама наистина ли е нямала удар?!?" Факт е , че всичко което вкарваме по колата допълнително никой не го оценя (говоря за тези които не те познават и не знаят историята на колата). А ниската цена зависи кой колко бързо иска да си продаде колата и в предвид "народните" цени по къщите да продадеш обслужена и "фейсната" допълнително кола за доста по-голяма сума е абсурд. Не на всеки би му се занимавало да си слага обратно фаровете, аз примерно,каквото и да съм направил по нея така ще я и продам. Така , че стига гадаенета, китайски, реплики и т.н. Колата по-горе изглежда супер, човека е дал пари да го кефи, може просто да му се налага да е продава, и я пуска така..... Нека човека който купи моята миналата година да каже боклук ли му продадох за без пари ?!?
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
За мниетелните купувачи водя пълна история на ремонти и модификации, на по-големите промени със снимков материал и все още ме гони един човек да му я дам за доста висока сума пари: та да хора, които знаят какво искат има. Все пак продадох си мотора две години след като го купих и близо 15 хил. км отгоре с 500 лв. печалба над първоначалната цена. Не всяка кола е за всеки и разбира се ако се бърза варианта е да намаляш цената, но аз обикновено не бързам.
Иначе въобще не коментирах и гадех по купето по-горе, мен то ми изглежда доста добре имайки предвид, че на купето фейсовите стопове тръгват трудно - авно е положен труд.
Иначе въобще не коментирах и гадех по купето по-горе, мен то ми изглежда доста добре имайки предвид, че на купето фейсовите стопове тръгват трудно - авно е положен труд.
- Deurond
- Потребител
-
- Кара: E92 330d
- Мечтае да кара: BMW M850i
Колеги какво ви е мнението за тази?
http://www.cars.bg/c1118442
На мен ми хваща окото и има нужното ,според мен, откъм екстри.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Deurond написа:Колеги какво ви е мнението за тази?
Сефте да се намери м-пакетова под 25 бона

Мене ме кефи и според мен това е правилната цена и набор от екстри, всичко по-нагоре и по-надоло е безумие

Парите и диагностика в джоба и на оглед, определено си заслужава и ще я купят бързо!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
Бъдещи колеги , предстои ми покупка на е90/1 таа прочетох доста в форума но не разбрах конкретно какво трябва да гледаме при избора на е90/1 - старт бутон , скоростен лост , седалки , подлакътници , дръжки на вратите... Ще съм ви благодарен ако някой сподели мнение и опит

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Поредния трошляк - 2006та ама с климатроник 2007ма ама CCC от 2006та 9без сензорните бутони), копче на седалката наобратно ???, неква генерация подобна на 335, джанти реплики, реплика М3 броня, сив таван демек нищо от външния М пакет не е истинско. Черните ауспуси говорят за състоянитео на ДПФ-а, като цяло бих я избягвал(определено е на мн повече км и гореизброените) въпреки турбо-лъскавия GTI вид за пред кафенета и на село.
- Tsapo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G32 LCI "22
- Детайли за колата: BMW G32 LCI "22
Taruno написа:Deurond написа:Колеги какво ви е мнението за тази?
Поредния трошляк - 2006та ама с климатроник 2007ма ама CCC от 2006та 9без сензорните бутони), копче на седалката наобратно ???, неква генерация подобна на 335, джанти реплики, реплика М3 броня, сив таван демек нищо от външния М пакет не е истинско. Черните ауспуси говорят за състоянитео на ДПФ-а, като цяло бих я избягвал(определено е на мн повече км и гореизброените) въпреки турбо-лъскавия GTI вид за пред кафенета и на село.
Ако очите не ме лъжат ( малко е слънчево и не виждам добре екрана ) ски сака го няма

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Tsapo написа:Ако очите не ме лъжат ( малко е слънчево и не виждам добре екрана ) ски сака го няма
дам, така е
ама па има дупка и падащи седалки ...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Deurond
- Потребител
-
- Кара: E92 330d
- Мечтае да кара: BMW M850i
Не знам. Аз за ауспусите по снимка ме мога да преценя. Има там разни глезотийки и те ме привличат. А за километрите най-ветоятно си прав ама тя не е и много пари, така че то това си е ясно. В общи линии е това, което търся и затова много я мисля.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Deurond написа:Не знам. Аз за ауспусите по снимка ме мога да преценя. Има там разни глезотийки и те ме привличат. А за километрите най-ветоятно си прав ама тя не е и много пари, така че то това си е ясно. В общи линии е това, което търся и затова много я мисля.
Има така е..
М3 реплика броня (която седи много добре,чак се чудя дали да не сменя с моята M sport )
Пластмасите на релсите на седалките ги няма - няма да се учудя салона да е сменян
корите по вртите са страшно подпухнали
Имай едно наум ако мислиш да я взимаш

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Ти за тази цена какво искаш(мислиш) да вземеш,при реална 18-20к?!?
- Tsapo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G32 LCI "22
- Детайли за колата: BMW G32 LCI "22
gigov57 написа:http://www.mobile.bg/11428144168844992 мнение за тази?
Изглежда прилично.
Оглед на живо за да се види дали в действителност е толкова запазена.
Ако звучи, върви и изглежда добре взимаш рамата и проверяваш за история. Ако има история за да се ориентираш на какъв пробег е и те устройва я товариш на една платформа и я караш в оторизиран сервиз. Плащаш 120лв. ( май толкова беше за коли над 7г. ) Хората 1,5ч. й правят 100% преглед. После ще знаеш какво купуваш

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
+1. За мен проверката в официален сервиз са добре похарчени пари, предвид какви главоболия могат да спестят. Лошото е, че не са много продавачите, които се съгласяват и докарват колата.
Never mistake motion for action...
vicho написа:Deurond написа:Колеги какво ви е мнението за тази?
Сефте да се намери м-пакетова под 25 бона![]()
![]()
Мене ме кефи и според мен това е правилната цена и набор от екстри, всичко по-нагоре и по-надоло е безумие![]()
Парите и диагностика в джоба и на оглед, определено си заслужава и ще я купят бързо!
Ето ти още една с оригинален М-пакет под 25 бона ма е барака! http://www.cars.bg/c1144504