Пак разпрах гърнето като женски сутиен...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Новини
-
Пак разпрах гърнето като женски сутиен...
Бързах зарад една мадамка (оказаха се две
) ...и.........
Че задното гърненце ми е разкатано - това се знае ама като погледна през дупката отзаде (падна ми тръбата накрайник при по-ранни бета тестове) и си виждам другата тръба - демек изгорелите газове почти не достигат до задното гърне защото се е разкачило и от тръбата вече. Това вече го разбра цял Люлин защото освен зверския звук, сега вече и дрънча доволно ама да беше само това - и така се кара бе ......Аджеба - разхода ми разпра джоба в последните два дни .....кви са тия мизерий - 1.6 двг пък с 5 литра 95 минавам има няма 30 километра .....и вчера така и днес същото .....каква е вероятноста да бера тези джобни ядове заради гърненцето и недоброто изхвърляне на отработените газове ......
Айде хелп плиис .....

Че задното гърненце ми е разкатано - това се знае ама като погледна през дупката отзаде (падна ми тръбата накрайник при по-ранни бета тестове) и си виждам другата тръба - демек изгорелите газове почти не достигат до задното гърне защото се е разкачило и от тръбата вече. Това вече го разбра цял Люлин защото освен зверския звук, сега вече и дрънча доволно ама да беше само това - и така се кара бе ......Аджеба - разхода ми разпра джоба в последните два дни .....кви са тия мизерий - 1.6 двг пък с 5 литра 95 минавам има няма 30 километра .....и вчера така и днес същото .....каква е вероятноста да бера тези джобни ядове заради гърненцето и недоброто изхвърляне на отработените газове ......
Айде хелп плиис .....
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Еееее....с 5 литра 30 км...това го правя само като ме засърбят гумите
Относно арчалъка при твоя случай...има си такава зависимост, пък и ти трябва да си знаеш автомобила, ако нищо друго му няма - няма от какво така да гълта (може би и зависи от задкормилното у-во:))

Относно арчалъка при твоя случай...има си такава зависимост, пък и ти трябва да си знаеш автомобила, ако нищо друго му няма - няма от какво така да гълта (може би и зависи от задкормилното у-во:))
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз пак разпрах един женски сутиен като гърне... Разхода за презервативи се увеличи драстично. За 30мин. 5 бройки. Помогнете!

Иво написа:Аз пак разпрах един женски сутиен като гърне... Разхода за презервативи се увеличи драстично. За 30мин. 5 бройки. Помогнете!![]()
![]()
Бухахахаха

Бре ти да не си участвал в някоя магистрална примоцийка ве?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Така става 2 мацки - спукано гърне 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Новини
-
Момчетааааа ....отклонихме се от темата (за Бога, някой да направи форум за лафче относно женичките
)
Иво, малко off topic....
На морето преди две години си намерих изгодна далавера - Durex по 12 в опаковка .....за презервативи избухах поне 30 лева за 10 дена ....Не питай братче, познаваш ме
А сега да се върнем на гърнетата и сутиените....
Трябват парици за ново гърне а аз все ги профуквам за женици .....Мога ли да карам така седмица, две и разкатавам ли така двигателя ....разхода ще го преживея засега. Единствения недостатък е че жена неще да ми погледне колата като дрънка така ....кат каручка е.....

Иво, малко off topic....
На морето преди две години си намерих изгодна далавера - Durex по 12 в опаковка .....за презервативи избухах поне 30 лева за 10 дена ....Не питай братче, познаваш ме

А сега да се върнем на гърнетата и сутиените....
Трябват парици за ново гърне а аз все ги профуквам за женици .....Мога ли да карам така седмица, две и разкатавам ли така двигателя ....разхода ще го преживея засега. Единствения недостатък е че жена неще да ми погледне колата като дрънка така ....кат каручка е.....

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
ААААА ти не бегай така! Другия път като си с две мацки вземи звъни та едан за теб една за мен нали я знаеш песента на Слави
Че другия път да няма разпран картер

Че другия път да няма разпран картер

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
па че то ако става така аз да си взимам две гърнета(за вски край по едно) с по две ауспухови тръби на всяко,да си увелича шансовете,а
ама Цецо е прав-с новото гърне поне изглежда на кола
А вуйчо Иво да не се обажда,след като никакъв го няма

ама Цецо е прав-с новото гърне поне изглежда на кола

А вуйчо Иво да не се обажда,след като никакъв го няма

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2