зимни гуми ГУДРИЧ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Re: зимни гуми

Мнение от Enslaving_Lecher » 17 Ное 2006, 2:00

sladkotobe4e написа:искаш да кажеш че на тия джанти мога да сложа гуми с тоя размер или и джантите трябва да сменям
добре ама 15" нали са по малки от 17" няма ли да има разлика във височината на колата
а къде мога да намеря готини тасове за BMW

225/45/17 = 195/65/15, т.е. 15 цола джанта с гума на 65 височина поставя колата на същото отстояние от земята както и джанта 17 цола с гума на 45.
А аз да питам зимата в снега сваляте ли си тасовете (с цел да не се натрупва сняг по колелото или нещо такова) или не?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Re: зимни гуми

Мнение от sladkotobeb4e » 17 Ное 2006, 11:42

Enslaving_Lecher написа:
sladkotobe4e написа:искаш да кажеш че на тия джанти мога да сложа гуми с тоя размер или и джантите трябва да сменям
добре ама 15" нали са по малки от 17" няма ли да има разлика във височината на колата
а къде мога да намеря готини тасове за BMW

225/45/17 = 195/65/15, т.е. 15 цола джанта с гума на 65 височина поставя колата на същото отстояние от земята както и джанта 17 цола с гума на 45.
А аз да питам зимата в снега сваляте ли си тасовете (с цел да не се натрупва сняг по колелото или нещо такова) или не?

значи трябва да си взема и джанти
а от къде ще си намеря хубави тасове , защото такива джанти без тасове изглеждат ужасно

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 20 Ное 2006, 10:55

Lok-Tar!

Оп ей ме на от някоко дена с новите гуми. Гледам да не ги дера много а и не съм карал кой знае колко, но създават впечатление, че държат добре. Все пак не мога нищо да кажа докато не мине 1 месец от зимата примерно. Мисля, че няма да съжалявам за парите си :)
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Предишна

Назад към E36