МОМЧЕТА ... ходовата част ми е за ремонт
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Fakiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е32 740IL E34 525i
- Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)
Тъй като работя в автосервиз и BMW-тата са ми слабост, бих се радвал да съм полезен на всеки нуждаещ се! В ДИАНАБАД съм,в бившето СБА! След 10ч. съм на разположение ! Тел.: 0888 250194 - МИРО
- iliana_crazy
- Потребител
-
:)
Страхотно!!! Благоаря ти 

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Аз вчера си взех колата от ремонт на предницата...Ама за ремонта си бях виновен аз
определено
иначе бях си я праснал колата в един бурдюр челно
и беше малко зле окачването отдолу предното имам предвид...Смених предните амортисьори и се испъна отдолу един рог че беше леко разместен радиатора и всичко е ток... Двата амортисьора предните са NK немски от Фулдата.... И са готини... мойта е със спортното окачване, но няма значение и другите са по толкова.120лв на бройка.Добри са според мене...Бейлетките бяха по 14лв мисля бяха бройката в Фулдата пак... Така че това е общо взето.Иначе мойта беше много зле отпреде ...Дрънчеше цялата през дупките.Десния амортисьор беше омаслен целия а левиа беше почнал да дава фира.Така че мисля че тия NK са добри като не претендирам, че разбирам много.Аз поне съм доволен щото и баща ми кара с техни продукти Вектрата
... ама тя е кон така че ... ОК на колежката успех с ремонта и само като си помисля кво преживяване е това не и завиждам ... Не слушай майстори които не те познават щото лъжат мойта кола искаха да и сменят половината предница преди да се установи какво е всъщност...

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2