да си излея мъката
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
да си излея мъката
Първо здравеите на всички
Знам че тука ще ме разберете и за това поствам темата именно тук.
Та накратко:
бесен съм,защото бях предаден от наи добрия си приятел по наи жесток начин.през всичките тези години си мислех че е разумно момче и истински фен на синьо-бялата магия,и въпреки всичко което съм говорил тои явно не е възпиемал
навсичко отгоре и тои не спираше да мръка как искал бмв и как щял да се радва ако можело само да подкара едно такова...
днес разбрах че е съгрешил и дори без да ми сподели си бил поръчал да му докарат колата с поничките отпред-А4 1.8Т.
аз от своя страна му заявих да не ми се обажда докато не се извини първо на себе си,после на мен за психическите вреди,които ми причини

Та накратко:
бесен съм,защото бях предаден от наи добрия си приятел по наи жесток начин.през всичките тези години си мислех че е разумно момче и истински фен на синьо-бялата магия,и въпреки всичко което съм говорил тои явно не е възпиемал

днес разбрах че е съгрешил и дори без да ми сподели си бил поръчал да му докарат колата с поничките отпред-А4 1.8Т.
аз от своя страна му заявих да не ми се обажда докато не се извини първо на себе си,после на мен за психическите вреди,които ми причини

- _r3sp3c7_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: модерен ВАЗ
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- magareto_yori
- ентусиаст
-
Re: да си излея мъката
magareto_yori написа:Първо здравеите на всички![]()
Та накратко:
бесен съм,защото бях предаден от наи добрия си приятел по наи жесток начин.през всичките тези години си мислех че е разумно момче и истински фен на синьо-бялата магия,и въпреки всичко което съм говорил тои явно не е възпиемалнавсичко отгоре и тои не спираше да мръка как искал бмв и как щял да се радва ако можело само да подкара едно такова...
Приятел не е всеки с които се разбираш добре... ако се скараш с даден човек и разбереш, че си готов да приемеш недостатъците му, защото го чувстваш близък, тогава можеш да му кажеш приятел. А това си е преходно

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-

Май очакваше да кажем, ти си наистина запален фен на марката а???

Е*и му майката...Как може за това да напишеш тема в страхотни истории.

Също да ти кажа, че това че кара Ауди не значи, че това ще кара до края на живота си и че не е фен на марката. Също така не е длъжен да се извинява на който и да е за каквото и да е.
На вкус и цвят приятели няма...

Ебаси глупостите. Ходи да подсмърчаш на друго място. Ако всички си взимаха БМВ, нямаше да си пишем тука.
А и човека си е направил неговия избор, ти другия път и жена ли ще му избереш по твой вкус?
Наводняването на БМВ-собствениците е по-лошо от хлебарките, това само ще кажа. По много причини, а една от тях е бавното съзряване.
А и човека си е направил неговия избор, ти другия път и жена ли ще му избереш по твой вкус?
Наводняването на БМВ-собствениците е по-лошо от хлебарките, това само ще кажа. По много причини, а една от тях е бавното съзряване.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- magareto_yori
- ентусиаст
-
ама човека ми е като брат.познавам го от както се помня.яд ме е че е действал без да каже и дума.иначе знам че е преходно-сам ще се осъзнае след няколко месеца 

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Re: да си излея мъката
magareto_yori написа:Първо здравеите на всички![]()
Та накратко:
бесен съм,защото бях предаден от наи добрия си приятел по наи жесток начин.през всичките тези години си мислех че е разумно момче и истински фен на синьо-бялата магия,и въпреки всичко което съм говорил тои явно не е възпиемалнавсичко отгоре и тои не спираше да мръка как искал бмв и как щял да се радва ако можело само да подкара едно такова...
Аз те подкрепям и разбирам напълно, ако мога да помогана с нещо за промиване на мозъци съм насреща!!!

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Хихихихихи и аз така едно от BMW _тата дето си го поръчах никой не знаеше за него чак като дойде разбраха всички
. Готина изненада само дето твоя приятел те е изненадал малко по-различно
И недей да убеждаваш никой какво да си купува. Нека той сам се убеди какво печели и какво губи от дадена покупка.

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Може би магарето йори се е изразило по метафорично
Ако хората се караха за такива неща, то аз не трябваше да говоря със себе си, където карам Форд сега, вайпъра също да речем кара форд, ати се подвизаваше с голф2

35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3