Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

Мнение от converse » 13 Апр 2015, 7:20

vicho написа:
converse написа:...

първия , ако направи 1,500лв коментар може да мислиш варианти

другите не ме кефят

п.с. и като ти се кара бензин, вземи си бензин :ok:

Еми те по толкова вървят. Не мога да намеря нещо свежо на по-ниска цена...
И мен М пакета ми харесва mnogo, а не ви ли се вижда, че дясната седалка е по-изтъркана от лявата ?
А по въпроса с бензина и дизела, дизелчето ще ми е без пари :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.

Мнение от Shadowed » 13 Апр 2015, 10:53

Atanas328 написа:Да,любимо ми е някой като каже : " Тея БМВта зимата не стават с това задно " :lol: :lol: Taзи зима подведен от времето през миналата си мислех,че нямаше да има смисъл да взимам зимни гуми .Все пак са ми 18ки джантите и 4 броя зимни хубави са поне 300 лева. И си викам ,ако пак е толкова топло и няма сняг за кво са ми само да ги търкам хубавите гуми.И до Коледа времето беше наистина топло.След това обаче си паднаха много стабилни снегове и имаше доста студ.Но пък тогава си казах,бързо ще стане март няма смисъл за 1-2 месеца да взимам гуми.И общо взето цяла зима карах със летни гуми и задно в големите снегове.Абсолютно навсякъде се движех ,е да малко по- бавно и със светкащо дсц,но успявах да стигам от едно място до друго.Не съм закъсвал никъде ,леко бутане ми трябваше само при влизане назад в гаража, много надигнат беше прага му и много заледено точно там и един път влезнах в една огромна преспа в затънтена улица където забоксуваха почти всички коли. А пък с едни хубави зимни гуми,щях да съм като булдозер.Така,че дсцто и проходимостта на БМВтата си е уникална и няма никаква разлика с предно предаване.Представям си пък какъв кеф е хд !

Говориш за тази смешна история като да се гордееш с това. Аман от такива типове, карат ми с летни гуми зимата, заради едната мизерия 300лв. Представи си, че се хлъзнеш някъде и пострадат хора заради теб, или въобще, може ли да си представиш такова нещо?!? Викаш, яко си е да караш 10 години с летните гуми.. :dunno:

Потребител
Аватар

Мнение от entusiastic » 14 Апр 2015, 13:50

Здравейте,нов съм във форума .След дълго спестяване за средства съм готов да се сдобия и аз с някое хубаво купе е46.
Спрях се на тази ,наистина ми грабна окото : http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9djv0a
Какво мислите ? Препоръчайте и други интересуват ме 325 и 328 моделите :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 14 Апр 2015, 17:23

Абе аз не знам как така си мислите, че тези е46ци от по 4500лв са в ''невероятно състояние''. Ходете погледайте малко коли по автокъщите и 80% от вас може и да се откажат изобщо да си купуват е46. Просто не ми се коментира какви кошове се продават с перфектна боя и дотам. Колкото и познати да имам с подобни седани, то на всичките си им излиза колата около 6000лв като се регистрира, ремонтира се едно друго, вземат се гуми и т.н. Просто както и да си го мислите за крайна цена 4500-5000лв е46 няма как да карате. Или поне читаво е46 :) Но всеки си решава как да си даде парите - едни си ги дават накуп и без излишни главоболия след това, други една част накуп и другите ''на изплащане'' с многооооо главоболия ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46/330xd

Мнение от Rezashki » 14 Апр 2015, 17:53

Колеги, мнения за тази- http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11427668961872219&slink=9dl7pz, да забелязвате нещо съмнително?
Колата имам спомен, че беше на по-висока цена преди около 2 месеца (над 10к).

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Апр 2015, 18:00

djkita написа:Абе аз не знам как така си мислите, че тези е46ци от по 4500лв са в ''невероятно състояние''. Ходете погледайте малко коли по автокъщите и 80% от вас може и да се откажат изобщо да си купуват е46. Просто не ми се коментира какви кошове се продават с перфектна боя и дотам.

к'ви автокъщи, к'ви пет лева... там читави коли ня-ма или е една на 100

Само от собственици!!!

иначе колко да струва една 318-ска, като целия мотор е 150-200лв :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 14 Апр 2015, 19:50

vicho написа:
к'ви автокъщи, к'ви пет лева... там читави коли ня-ма или е една на 100

Само от собственици!!!

.. или от мен :mhihi: (и един колега от форума)
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E46 330i

Мнение от djsmash » 15 Апр 2015, 0:20

djsmash написа:Здравейте,

някой да е гледал тази: http://www.mobile.bg/11411696435756008?

Благодаря предварително!

Мнения?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 15 Апр 2015, 1:03

Bavarcho написа:.. или от мен :mhihi: (и един колега от форума)

твойте са ясни, никой не се е оплакал, ама много се лала, малко се купува

Габриел , като си продаваше 320д-то никой не му се обади, иначе гледаме някакви тоалетни (без извинение)...
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 15 Апр 2015, 8:03

Хубаво и евтино остана само баничка с боза!
Хем екстри да има, хем да е гледана, хем да е в много добро техническо състояние, хем да е и запазена... но и да не и се търсят пари :))))
Е няма как да стане! :)

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 15 Апр 2015, 9:24

Rezashki написа:Колеги, мнения за тази- http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11427668961872219&slink=9dl7pz, да забелязвате нещо съмнително?
Колата имам спомен, че беше на по-висока цена преди около 2 месеца (над 10к).

поредния М пакет само с 1 предна броня слагана допълнително :kuku: аз не мога д аразбера тия хора как мислят че някой ще изкара 10к за колата и даже няма да е запознат с нея
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 15 Апр 2015, 9:38

^ А "всички екстри за модела" са кожа, люк и автомат...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 745Li

Мнение от Atanas328 » 15 Апр 2015, 9:59

pampo написа:^ А "всички екстри за модела" са кожа, люк и автомат...

Да това "ВСИЧКИ ЕКСТРИ ЗА МОДЕЛА " са почнали да го употребяват като добър ден.Те дори не знаят кои са екстрите.Мислят си ,че щом колата е с кожен салон и сложен Енджъл Айс ,колата е ИНДИВИДУАЛ.Тва комби има 2 постни копченца над запалката,едното от които е задължителното ДСЦ.Там не трябва да има място от копчета ,ако има екстри.Като например : подгрева на седалките,ел.щората и стерео ефекта на Харман Кардъна,който също липвса.Навигация няма.Седалките са ръчки на кола 2004 г. :lol: къде са подгрева,паметта и надуването им ?Да не говорим,че на е46 има : сензор дъжд,фарове и адаптивни фарове ,които завиват с волана.По скоро- НИТО ЕДНА ЕКСТРА ЗА МОДЕЛА .А и с тея М БРОНИ реплика от пластмаса за 300 лева ,при това само отпред също забелязвам,че имайки я ,всеки вече рекламира колата като ПЪЛЕН М ПАКЕТ.смех яко :lol:

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 15 Апр 2015, 10:12

Atanas328 написа:

Да това "ВСИЧКИ ЕКСТРИ ЗА МОДЕЛА " са почнали да го употребяват като добър ден.Те дори не знаят кои са екстрите.Мислят си ,че щом колата е с кожен салон и сложен Енджъл Айс ,колата е ИНДИВИДУАЛ.Тва комби има 2 постни копченца над запалката,едното от които е задължителното ДСЦ.Там не трябва да има място от копчета ,ако има екстри.Като например : подгрева на седалките,ел.щората и стерео ефекта на Харман Кардъна,който също липвса.Навигация няма.Седалките са ръчки на кола 2004 г. :lol: къде са подгрева,паметта и надуването им ?Да не говорим,че на е46 има : сензор дъжд,фарове и адаптивни фарове ,които завиват с волана.По скоро- НИТО ЕДНА ЕКСТРА ЗА МОДЕЛА .А и с тея М БРОНИ реплика от пластмаса за 300 лева ,при това само отпред също забелязвам,че имайки я ,всеки вече рекламира колата като ПЪЛЕН М ПАКЕТ.смех яко :lol:

тя колата може и с
А и с тея М БРОНИ реплика от пластмаса за 300 лева
да стане М пакет ама бая повече ще му трябва от предна броня и джанти , аз лично предпочитам чисто нова от колкото лепена 15 пъти .
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 15 Апр 2015, 10:16

Atanas328 написа:

Да ти кажа, и на М-ките има празно място покрай бутоните, а не е, като да нямат екстри.
Тука всички карат 2,8/3,0/3,2 с оригинален ксенон, сензор за дъжд, кожен салон, БК, люк ......
Като махнем високите цени и глупостите в описанията, не помагате на никой с избора.
Дали има някой, купил си кола с помощта на трите издания на тази тема :dunno: едва ли :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E46