СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Re: 5-та Национална Е46 сбирка - 06.06. - Чифлика, стр.205
Идеята ми бе ... това е Е46 сбирка, била е и ще си остане такава, цялата сбирка трябва да се върти около това. Но не виждам проблем, ако някой е фен на модела, имал е такъв, иска да има такъв, но в момента няма, нека си спре някъде встрани, нека кара в края на колоната, но не виждам защо трябва да го гоним.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Wolfen написа:Идеята ми бе ... това е Е46 сбирка, била е и ще си остане такава, цялата сбирка трябва да се върти около това. Но не виждам проблем, ако някой е фен на модела, имал е такъв, иска да има такъв, но в момента няма, нека си спре някъде встрани, нека кара в края на колоната, но не виждам защо трябва да го гоним.
Абе така е,но целта основно е Е46 включително и аз бих карал напред назад,НО само за да снимам...в останалото време в колоната отзад

Е46 форева

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Wolfen написа:Идеята ми бе ... това е Е46 сбирка, била е и ще си остане такава, цялата сбирка трябва да се върти около това. Но не виждам проблем, ако някой е фен на модела, имал е такъв, иска да има такъв, но в момента няма, нека си спре някъде встрани, нека кара в края на колоната, но не виждам защо трябва да го гоним.
Пределно ми е ясна идеята ти и много пъти сме го дискутирали. Как точно ще различиш фена на модела, бил той бивш или бъдещ собсветник на 46-ца? Размиват се понятията и рискуваме да се оплетем. За пореден път ще дам пример с миналогодишната сбирка. А и никого не гоним, просто въвеждаме съвсем елементарни правила и последното, което се цели е някой да бъде обиден или нещо от сорта. И бъдете сигурни, че каквото съм написал на последните 2-3 страници не е само мое мнение, а единна позиция на всичките 6 души, които се събирахме февруари да решаваме за Сбирката. Мисля, че спокойно може да ни се има доверие, същите хора това го правим за 5-та поредна година, както се знае - успешно

- Qugo
-
-
- Кара: Е60 530i LCI
- Мечтае да кара: M4
Есна сбирка според мен се прави от хората а не от колите.
Колата е средството което ни събира по такива красиви места, но всичко останало идва от нас. Ако хората са позитивно настроени желаят да се запознаят с хора които имат стари автомобили но въпреки това ги радват два пъти повече от чисто нова пласмасарка искаш да разбереш от къде и какво зарежда този безкраен ентусиазъм. Мисля, че не мислите в правилна посока относно ограничаването на хора със свежа страст и интерес към модела, защото каквото и да си говорим когато искаш нещо точно тогава най-много мислиш и се стремиш към него, а когато го имаш малко по-малко свикваш с него.
Явно Тишо ме накара да пиша толкова с неговия преден пост
Спирам до тук като ви оверявам, че аз съм имал една много красива Е46-ца, голям фен съм на модела, нощното къпане в басейна не ми е чуждо
аа предлагам който не е с Е46 да си лепне лепенка на прозореца Е46
Колата е средството което ни събира по такива красиви места, но всичко останало идва от нас. Ако хората са позитивно настроени желаят да се запознаят с хора които имат стари автомобили но въпреки това ги радват два пъти повече от чисто нова пласмасарка искаш да разбереш от къде и какво зарежда този безкраен ентусиазъм. Мисля, че не мислите в правилна посока относно ограничаването на хора със свежа страст и интерес към модела, защото каквото и да си говорим когато искаш нещо точно тогава най-много мислиш и се стремиш към него, а когато го имаш малко по-малко свикваш с него.
Явно Тишо ме накара да пиша толкова с неговия преден пост

Спирам до тук като ви оверявам, че аз съм имал една много красива Е46-ца, голям фен съм на модела, нощното къпане в басейна не ми е чуждо

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Излиза че всеки с Е46 е ВИП
П.П.Да пуснем няколко ВИП Пас-а на цена от 100 лева

- Qugo
-
-
///M_Martin написа:Излиза че всеки с Е46 е ВИП![]()
Доста добра идея.
Но в край на сметка май няма да влача купчината с пластмаса и пак ще дойда с по-правилния автомобил за събора

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Това е в кръга на шегата,НИКОГА няма да има такъв вход!
Това мероприятие е толкова успешно именно поради факта че се прави от Фенове за Фенове,колкото и клиширано да звучи
Това мероприятие е толкова успешно именно поради факта че се прави от Фенове за Фенове,колкото и клиширано да звучи

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
rve написа:Единсветно гледам от корабната секция т.е. Е38правят подобни на нашите събирания и Е30-каджийте на два пъти, доколкото знам.
Ти внимавай какво пишеш за Е38, да не се съберем "НСО"-то и да ви заградиме набързо

- Qugo
-
-
Mollov написа:rve написа:Единсветно гледам от корабната секция т.е. Е38правят подобни на нашите събирания и Е30-каджийте на два пъти, доколкото знам.
Ти внимавай какво пишеш за Е38, да не се съберем "НСО"-то и да ви заградиме набързо![]()
![]()
Понеже съм точно до тях и ги наблюдавам почти всеки ден и малкото не разпродадени на безценица на "случайни хора" Е38-ци само се мият и им се сменя маслото.
Карат само Е65-иците
А Е46-ците са доста и трудно ще се намерят толкова 38-ци на ход да ги заградят.
Шегувам се естествено без лоши чувства

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Qugo написа:Есна сбирка според мен се прави от хората а не от колите.
Явно Тишо ме накара да пиша толкова с неговия преден пост![]()
Спирам до тук като ви оверявам, че аз съм имал една много красива Е46-ца, голям фен съм на модела, нощното къпане в басейна не ми е чуждо![]()
Напълно съм съгласен, но как да различим "хората със свежа страст към модела" без да ги познаваме?

- SlavchoSlavchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0D 218 (2008)
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Карал:
520i e39 (97г)
e46 coupe 323 (2.5) 170 HP (2000г)
Като човек, който харесва модела (но не кара такъв) аз мисля, че грешката не беше в това да има други модели, защото ние си карахме най-отзад и не пречехме, а това че беше направено малко като на сватба отиваме и сядат кой къде свари и се отдалечихме от колите. Трябваше просто да останем там и всеки да разкаже какво и как го е постигнал. Аз пак бих дошъл, но явно няма да мога 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Qugo написа:Понеже съм точно до тях и ги наблюдавам почти всеки ден
Ма аз нямах предвид истинското НСО (затова са и кавичките)...

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Миналата година така го направихме, че да дойдат и фенове с други модели БМВ. Тази година няма да е така.
Мисля, че по този въпрос няма какво повече да се говори.
Има раздел е60, е39...., така че дерзайте и там.
п.с. Със спама до тук. Нека да не го превръщаме на кои модели могат да идват на е46 сбирката.
Мисля, че по този въпрос няма какво повече да се говори.
Има раздел е60, е39...., така че дерзайте и там.
п.с. Със спама до тук. Нека да не го превръщаме на кои модели могат да идват на е46 сбирката.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Такамм, да питам аз за подземният паркинг. Като наврем колите там кво правим? В вкрайна сметка идеята, барбекю и коли отпада? 

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Енчо, ти си главния на барбекюто, така че честта отново ще бъде твоя, никой няма да ти отнеме това призвание.
В паркинга ще набиваме колите през нощта.
В паркинга ще набиваме колите през нощта.