Шпер за компакт е36 323ti
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Slavezero
- Потребител
-
- Кара: БМВ
Шпер за компакт е36 323ti
Здравейте колеги !
От няколко месеца карам БМВ и съм много доволен !
Автомобила е е36 компакт 323i.
Искам да ви попитам, какъв е най-удачния вариант за тунинг с шпер и какво е най-добре да търся ?
Предполагам трябва да търся само от е36 компакт или от е30 (всякакъв модел) ?
За момента съм се спрял на число 3.45, но не знам достатъчно добре разликата между малко и голямо прасе (гледам да запазя максимална скорост от поне 200км/ч)
Много ще се радвам, ако може да ме насочите какво да търся и какво да очаквам като резултат
.
ПС: Със заварки и тем подобни глупости не ми се занимава. Доволен съм от автомобила и ако го тунинговам искам да е грамотно.
Поздрави !

Искам да ви попитам, какъв е най-удачния вариант за тунинг с шпер и какво е най-добре да търся ?
За момента съм се спрял на число 3.45, но не знам достатъчно добре разликата между малко и голямо прасе (гледам да запазя максимална скорост от поне 200км/ч)
Много ще се радвам, ако може да ме насочите какво да търся и какво да очаквам като резултат

ПС: Със заварки и тем подобни глупости не ми се занимава. Доволен съм от автомобила и ако го тунинговам искам да е грамотно.
Поздрави !
Последна промяна Slavezero на 15 Апр 2015, 0:19, променена общо 1 път
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Шпер за компакт е36 323i
Slavezero написа:Здравейте колеги !
Много ще се радвам, ако може да ме насочите какво да търся и какво да очаквам като резултат.
Поздрави !
Търси шпер 3,25 от е34 среден,голям за е30..съответно да е с капак отзад на дифа за Компакт/е30. И аз съм се спрял на 3,25 но отворен.В момента карам с 3,46 но бързо ги разтропвам/дали са износени или заминали

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
bum_bum написа:3.25 много дълъг за тая кола
Що бре,нали излизат с 3,07 ръчката...3,25 ще му дойде супер

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
3.07 е дифа, ако е заводска 323ti. Прати го в Бургас при penev.
Не можеш да го смениш с нищо смислено и е много вероятно твоят диф да е в значително по-добро състояние от каквото и да е, което ще намериш като скрап из фейса или наоколо.
М/у другото редактирай си заглавието на темата, че после нищо не излиза в търсачката. (колата е 323ti)
Не можеш да го смениш с нищо смислено и е много вероятно твоят диф да е в значително по-добро състояние от каквото и да е, което ще намериш като скрап из фейса или наоколо.
М/у другото редактирай си заглавието на темата, че после нищо не излиза в търсачката. (колата е 323ti)
6 мнения
• Страница 1 от 1