Странен Двигател Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: Странен Двигател Е36
ares2 написа:да не са сложили М10 в Е36
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
ares2 написа:да не са сложили М10 в Е30
По-скоро бай хоевците в КАТ са объркали нещо

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- Hadjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i
Jang1r написа:ares2 написа:да не са сложили М10 в Е30
По-скоро бай хоевците в КАТ са объркали нещом40б18 с някаква обърквация в документите е по-скоро.Като знам какви разправии беше с моята и накрая пак я писаха както им дойде на х**...Диамантшварц(диаментено-черно),пък я писаха сива по документи след над половин час разправии от моя страна,че шварц си е черно,а немски реално не знам
Та си карам за мен черна кола,дет по документи е сива
Боли те. к....
Аз като регистрирах моята през 2005 ни номер на купе, ни номер на двигател, а после и година на производство имаха нещо общо с документите. Да е жив и здрав Киро дето помогна да я регистрирам......
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
преди годин регистрирах едни е36 316 и то беше минало през няколко големи КАТ дирекции в БГ..
при трета регистрсация с БГ номера някъв гениален мОзък с очила на 78 години откри, че мотора не бил 1.6, а 1.8 та ме набутаха на по високия данък тогава.. . номера на двигателя започвал с 18....
и все пак на три места явно толкова са и гледали какво пишат в талоните.. мотора беше сменян някъде на запад.. но.. тук правят големи драми като видят сменен мотор
просто глупава соц. характеристика.. сякаш автомобила ти не е твои и са ти го дали да го ползваш. така се държат по тези халета
при трета регистрсация с БГ номера някъв гениален мОзък с очила на 78 години откри, че мотора не бил 1.6, а 1.8 та ме набутаха на по високия данък тогава.. . номера на двигателя започвал с 18....
и все пак на три места явно толкова са и гледали какво пишат в талоните.. мотора беше сменян някъде на запад.. но.. тук правят големи драми като видят сменен мотор
просто глупава соц. характеристика.. сякаш автомобила ти не е твои и са ти го дали да го ползваш. така се държат по тези халета
- sivaka5933
- Потребител
-
- Кара: Е36
така значи ходих в сервиза на БОШ във Варна и се оказа че мотора е този ..... M42B18 103 kw. 140 k.с. 93 г. явно пак са спали като са гледали под капака в кат ..... извинявам се за темата .... и благодаря на хората който се опитаха да помогнат

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2