МОМЧЕТА ... ходовата част ми е за ремонт
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- iliana_crazy
- Потребител
-
МОМЧЕТА ... ходовата част ми е за ремонт

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Зависи с какви части и какво е за смяна с Турски на ас-метал не вярвам да легне повече от 400-500 лв.Смятам ,че асметал е тествана и от други колеги тук и могът да потвърдят за качеството и здравината им.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
а
какво значи това?ходовата част е УЖАС
когато караш нещо тропа ли, какви са проблемите.
а това че си взела нещо няма гаранция, че няма да правиш нищо, пак си изкарала .
когато караш нещо тропа ли, какви са проблемите.
а това че си взела нещо няма гаранция, че няма да правиш нищо, пак си изкарала .
- iliana_crazy
- Потребител
-
хммм
Ами тропа при неравности и когато съм на място и мърдам волана в дясно се чува тропане ... а когато мина през някоя по- остра неравност се чува силен удър (май и амортесьорите са ми заминали) 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
идеш ли на сервиз и те усетят че не разбираш ще те клатят както си искат! може само луфта на кормилната кутия да е за смяна и някоя биалета или тампон на амортисьора, а това е не повече от 100 лв с включен труд! толкова ли нямаш познати, които се занимават с коли ?

- iliana_crazy
- Потребител
-
е да
Като си сменях гумите, гумаджията ми показа какъв лувт има като хвана диска и го размърда във всички посоки ... и видях и как се казва това гуменото... маншон? то е станало на парцали. Абе само да не се пребия, че мразя да карам бавно ... Майстор познат? Май си е същата работа
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Ако искаш, тази седмица съм отпускарче, обади се и ще отскочим до Хеед. Ще погледнат колата и ще кажат какво е за смяна. А после ще му мислим какво от къде да купуваме.

при нали4ието на толкова компетентни хора от форума ,които живеят в софия по-добре някой колега да ти погледне колата и с него в сервиза , стан4ев е прав 4е някоя биалетка е заминала тоя луфт може да е от централната щанга която 4исто нова ас метал е 110лв но подлежи и на рециклиране което е около 30-тина лева , така 4е нека някой да ти помогне и съм сигурен 4е пове4е от 200-300лв няма да е тоя ремонт
УСПЕХ

ехх аз не бях много щастлив от елктриджите
ехх аз не бях много щастлив от елктриджите, но си свършиха работата затова ще гледам да ти хелпна при моя маистор немога да те заведа защото е хипер зает.
Но гледаи сега ... за задниа мост големите тампони са по 34 лева, отпреде за управлението имаш 3 щанги с 4 накраиника
голямата 120 лева с накраиниците другите 2 са по 70 лева
след това имаш 4 носача 2 големи и два малки със всички шарнири ...
на цена 250 лева всичко ...
имаш амортесиори каквито си харесаш и по 30 тина лева тампони за тях ....
обикновенно всичко се оправя с 250 лева за 4 те носача ...
и най добре иди при някой маистор препоръчан от форума ....
има един при които никога не съм ходил но ми се видя много читав
автомобилен състезател точно до 2 ро раионно зад хотел принцес завиваш преди хотела в дясно като идваш от централна гара и пурвата пряка в ляво на самия ъгъл е входа ...
не съм ходил, но ми се видя невероятно читав човек . Сложи ми теглич и ми направи впечетление че работи много педантично на час и не е скъпо нникак !!!! иди там ...
Но гледаи сега ... за задниа мост големите тампони са по 34 лева, отпреде за управлението имаш 3 щанги с 4 накраиника
голямата 120 лева с накраиниците другите 2 са по 70 лева
след това имаш 4 носача 2 големи и два малки със всички шарнири ...
на цена 250 лева всичко ...
имаш амортесиори каквито си харесаш и по 30 тина лева тампони за тях ....
обикновенно всичко се оправя с 250 лева за 4 те носача ...
и най добре иди при някой маистор препоръчан от форума ....
има един при които никога не съм ходил но ми се видя много читав
автомобилен състезател точно до 2 ро раионно зад хотел принцес завиваш преди хотела в дясно като идваш от централна гара и пурвата пряка в ляво на самия ъгъл е входа ...
не съм ходил, но ми се видя невероятно читав човек . Сложи ми теглич и ми направи впечетление че работи много педантично на час и не е скъпо нникак !!!! иди там ...
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
аз имам хора за 4асти сащо наше мом4е даже ве4е е в форума ще даде добри цени егати как се радвам само 4е има една хубава жена с такава кола 

AGT написа:Зависи с какви части и какво е за смяна с Турски на ас-метал не вярвам да легне повече от 400-500 лв.Смятам ,че асметал е тествана и от други колеги тук и могът да потвърдят за качеството и здравината им.
---Ангел е прав.Аз лично след събора смених цялата предница с части на АС Метал и съм страшно доволен.Тази фирма е турска която е лицензирана за производство на авточасти от различни марки.Всичко си е заводско и оригинално.Пак казвам.Произвеждат по лиценз.Препоръчвам ти ги.Успех.

- iliana_crazy
- Потребител
-
доволна е
Скоро очаквай те и въпроса как да си направя колата "малко" по-бъза, но първо да приключа с този ремонт
... и да мина и през кат да сваля ВР номера

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2