Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от acho.rs » 25 Мар 2015, 19:35

Leon написа:Принципно не е проблем,но в доста протеини има добавено ВСАА, та чети етикета да не ходи зян :mhihi:

Така нареченото "добавени БЦАА" в 99,9% от случаите са извадка от аминокиселинен профил на концентрата, а не хидолизирани аминки в свободна форма :)

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 30 Мар 2015, 17:53

Ще има ли колеги на турнир Пловдив :lalala:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Мнение от mambata_943 » 06 Апр 2015, 1:37

Някой знае ли някаква ефективна програма за сваляне на килограми и оформяне, за мъже ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 06 Апр 2015, 9:09

Програмата е нещо индивидуално, но като цяло започни с храната - има много информация в нета. Или се обърни към специалист, защото свалянето на килограми има много аспекти.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Class II
Мечтае да кара: Limited Edition
Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..

Мнение от A.Stoyanov » 08 Апр 2015, 19:52

От къде е най-изгодно да се купуват добавки, преди имаше някви сайтове които предлагат "по-добра" цена???

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 08 Апр 2015, 20:32

Аз също търся алтернатива на силабг, че много ме дразнят. За последните 3-4 години съм направил макс 3 поръчки без да има проблем. Все нещо няма или са объркали. Толкова ли е сложно да си вържат склада със сайта за наличностите? Иначе по скачащи реклами нямат равни :ranting:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d sedan '04
Мечтае да кара: e46 CSL

Мнение от hotride » 08 Апр 2015, 21:05

От фитнес1 до сега никога не съм имал проблем, а и бая подаръци съм отнесъл - тениски, добавки, аксесоари. Като сметнеш цената на подаръка, който избереш добавките излизат най-изгодно от там. :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 08 Апр 2015, 21:21

Като гледам цените са аналогични на силабг. Подаръците са малко по-разнообразни. А как са с наличностите на по-непопулярните добавки? Защото Голд Стандарт и в силата не им свършва. Отдавна не пазарувам такива неща. По-скоро витамини, минерали, екипировка.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mcren » 08 Апр 2015, 22:29

TNT написа:Като гледам цените са аналогични на силабг. Подаръците са малко по-разнообразни. А как са с наличностите на по-непопулярните добавки? Защото Голд Стандарт и в силата не им свършва. Отдавна не пазарувам такива неща. По-скоро витамини, минерали, екипировка.

king shop младост добри цени и отстъпки
prodava se bmw e36 320 i sedan

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Апр 2015, 23:07

www.nitrotiger.com :yes:

Любезни,коректни,бързи (поне по моите разбирания),имат и физически магазини.Доставка над 20 кинта е безплатна в СФ
Иначе за цени-малко като с бензиностанциите е раутата,различна фирма, цените еднакви.. :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 09 Апр 2015, 9:49

healthstore.bg са вносители на NOW и на доста други смислени марки, имат магазин срещу НДК, който е брутрално добре зареден. В общи линии всичко купувам от там, въпреки че оплаквания от сила.бг нямам. Верно, често липсват продукти, но са любезни, реагират бързо и цените им са ок. Ако търсиш високо качество, магазинът на Солгар е на бул. Васил Левски до турското посолство.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 09 Апр 2015, 16:01

Leon написа:healthstore.bg са вносители на NOW и на доста други смислени марки, имат магазин срещу НДК, който е брутрално добре зареден. В общи линии всичко купувам от там, въпреки че оплаквания от сила.бг нямам. Верно, често липсват продукти, но са любезни, реагират бързо и цените им са ок. Ако търсиш високо качество, магазинът на Солгар е на бул. Васил Левски до турското посолство.

+1 за healthstore (имат и ВИП карти за 5 лева и става още по-евтино, + допълнителни проценти над някакви суми вместо безсмислени подаръци ако купувате от магазин де). А силата ме дразнят, че почти всеки път като поръчам нещо го няма...
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 09 Апр 2015, 17:31

Rainbow написа:А силата ме дразнят, че почти всеки път като поръчам нещо го няма...

Точно! Имам чувството, че си смениха ръководството преди няколко години. Едно време никакъв проблем, най-много някой вкус да им липсва, а сега пълна трагедия :no:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 09 Апр 2015, 19:12

Тия от силата рекламират някакъв Tri Creatine Malat на Fa Nutrition.

НЯМА ТАКЪВ БОКЛУК !!!!!!! Незнам какво ми пробутаха, станах целия във вода, на ниско въглехидратна и кардио всяка тренировка за 2 седмици пуснах бирено шкембе и бъбреците ще ме съсипят от болка.. Пия за 3-4 път креатин всеки път пия по над 4-5 литра вода на ден, с тоя креатин вечер немога да заспивам от болка в бъбреците... Яд ме е само че си дадох парите

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 14 Апр 2015, 8:58

Колеги, занимавам се с хранителни добавки и аксесоари + бойна екипировка няма да пиша името на сайта си да не правя реклама, но ако някой колега от форума иска нещо ще ви го давам с добри отстъпки на цени под промоциите на сила.бг .
Ако модератор сметне поста ми за реклама нека бъде изтрит!!!
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата