Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Leon написа:Принципно не е проблем,но в доста протеини има добавено ВСАА, та чети етикета да не ходи зян
Така нареченото "добавени БЦАА" в 99,9% от случаите са извадка от аминокиселинен профил на концентрата, а не хидолизирани аминки в свободна форма

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Ще има ли колеги на турнир Пловдив 

- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
Някой знае ли някаква ефективна програма за сваляне на килограми и оформяне, за мъже ?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Програмата е нещо индивидуално, но като цяло започни с храната - има много информация в нета. Или се обърни към специалист, защото свалянето на килограми има много аспекти.
Never mistake motion for action...
- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Class II
- Мечтае да кара: Limited Edition
- Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..
От къде е най-изгодно да се купуват добавки, преди имаше някви сайтове които предлагат "по-добра" цена???
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз също търся алтернатива на силабг, че много ме дразнят. За последните 3-4 години съм направил макс 3 поръчки без да има проблем. Все нещо няма или са объркали. Толкова ли е сложно да си вържат склада със сайта за наличностите? Иначе по скачащи реклами нямат равни 

- hotride
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d sedan '04
- Мечтае да кара: e46 CSL
От фитнес1 до сега никога не съм имал проблем, а и бая подаръци съм отнесъл - тениски, добавки, аксесоари. Като сметнеш цената на подаръка, който избереш добавките излизат най-изгодно от там. 

- TNT
- младши ентусиаст
-
Като гледам цените са аналогични на силабг. Подаръците са малко по-разнообразни. А как са с наличностите на по-непопулярните добавки? Защото Голд Стандарт и в силата не им свършва. Отдавна не пазарувам такива неща. По-скоро витамини, минерали, екипировка.

TNT написа:Като гледам цените са аналогични на силабг. Подаръците са малко по-разнообразни. А как са с наличностите на по-непопулярните добавки? Защото Голд Стандарт и в силата не им свършва. Отдавна не пазарувам такива неща. По-скоро витамини, минерали, екипировка.
king shop младост добри цени и отстъпки
prodava se bmw e36 320 i sedan
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
www.nitrotiger.com
Любезни,коректни,бързи (поне по моите разбирания),имат и физически магазини.Доставка над 20 кинта е безплатна в СФ
Иначе за цени-малко като с бензиностанциите е раутата,различна фирма, цените еднакви..

Любезни,коректни,бързи (поне по моите разбирания),имат и физически магазини.Доставка над 20 кинта е безплатна в СФ
Иначе за цени-малко като с бензиностанциите е раутата,различна фирма, цените еднакви..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
healthstore.bg са вносители на NOW и на доста други смислени марки, имат магазин срещу НДК, който е брутрално добре зареден. В общи линии всичко купувам от там, въпреки че оплаквания от сила.бг нямам. Верно, често липсват продукти, но са любезни, реагират бързо и цените им са ок. Ако търсиш високо качество, магазинът на Солгар е на бул. Васил Левски до турското посолство.
Never mistake motion for action...
Leon написа:healthstore.bg са вносители на NOW и на доста други смислени марки, имат магазин срещу НДК, който е брутрално добре зареден. В общи линии всичко купувам от там, въпреки че оплаквания от сила.бг нямам. Верно, често липсват продукти, но са любезни, реагират бързо и цените им са ок. Ако търсиш високо качество, магазинът на Солгар е на бул. Васил Левски до турското посолство.
+1 за healthstore (имат и ВИП карти за 5 лева и става още по-евтино, + допълнителни проценти над някакви суми вместо безсмислени подаръци ако купувате от магазин де). А силата ме дразнят, че почти всеки път като поръчам нещо го няма...

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- TNT
- младши ентусиаст
-
Rainbow написа:А силата ме дразнят, че почти всеки път като поръчам нещо го няма...
Точно! Имам чувството, че си смениха ръководството преди няколко години. Едно време никакъв проблем, най-много някой вкус да им липсва, а сега пълна трагедия

Тия от силата рекламират някакъв Tri Creatine Malat на Fa Nutrition.
НЯМА ТАКЪВ БОКЛУК !!!!!!! Незнам какво ми пробутаха, станах целия във вода, на ниско въглехидратна и кардио всяка тренировка за 2 седмици пуснах бирено шкембе и бъбреците ще ме съсипят от болка.. Пия за 3-4 път креатин всеки път пия по над 4-5 литра вода на ден, с тоя креатин вечер немога да заспивам от болка в бъбреците... Яд ме е само че си дадох парите
НЯМА ТАКЪВ БОКЛУК !!!!!!! Незнам какво ми пробутаха, станах целия във вода, на ниско въглехидратна и кардио всяка тренировка за 2 седмици пуснах бирено шкембе и бъбреците ще ме съсипят от болка.. Пия за 3-4 път креатин всеки път пия по над 4-5 литра вода на ден, с тоя креатин вечер немога да заспивам от болка в бъбреците... Яд ме е само че си дадох парите
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Колеги, занимавам се с хранителни добавки и аксесоари + бойна екипировка няма да пиша името на сайта си да не правя реклама, но ако някой колега от форума иска нещо ще ви го давам с добри отстъпки на цени под промоциите на сила.бг .
Ако модератор сметне поста ми за реклама нека бъде изтрит!!!
Ако модератор сметне поста ми за реклама нека бъде изтрит!!!
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt