Политическа.
Модератор: Общи модератори
Re: Политическа.
От истината боли а , ще мине баба ще мине
Аз и преди го казах на другият партиен тука, вързаната по 1000 лв и ще дойда на някое събрание с един гербер да потвърди че не лижа гъзове на никой, ма се уплаши нещо

Аз и преди го казах на другият партиен тука, вързаната по 1000 лв и ще дойда на някое събрание с един гербер да потвърди че не лижа гъзове на никой, ма се уплаши нещо

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Все си мисля, че като отшуми свинщината в Украйна ЕС и Русия пак ще си станат приятели - там винаги е имало добър бизнес и приятелство. Европа обича руските пари (и всички от бившия соц-лагер,де), с готовност ги прие и продължава да ги върти. Сега ЕС играем по американскта свирка само заради безумието в Украйна. Надявам се мирът там да стане траен и нещата полека да се нормализират. Със сигурност нямаме полза да сме на нож с Русия, ако искаме да си защитаваме националните интереси.
Never mistake motion for action...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Ацер, 2009 си слушал, ама ся слушаш само за една задлъжняла държава...и как ЕС се клати заради нея, представям кво ше стане ако некой кихне за Италия и Испания, + добавка загубите от санкциите ЕС/Русия, ама за тва се трае нещо.
Ако се разпадне ЕС, което е по-вероятно от колкото да не....къде ше сме ние
, тва сигурно времената през 92-97г пасти да ядат.
Ако се разпадне ЕС, което е по-вероятно от колкото да не....къде ше сме ние

- alexcivic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ибрахим
- Мечтае да кара: е36-ца с предно :)
- Детайли за колата: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 4#p4004524
Нещо не ме разбра колега,нямам предвид народа(като немците)дисциплина а в управлението,а кажи ми кое правителство и президент,ще издържи на тоя световен натиск умишлено създаден от юняйтед стеис,боли го Путин рейтинга му расте гони си министри ей така,на майтап като злоупотребяват,айде да не забравяме че и те са славянски народ и колко са жертвите от втората световна и най важното според мен площта на страната,че не ми побира акъла как се управлява всичкото това чудо.Почакай още 10-20 години и тогава ще видим кой как е,че така като гледам в юнайтедско положението не е много розово,тея дни гледам калифорния криза с водата и по лошото е че и малкото която е останала е отровена от добива на газ.Ми те и другите ресурси им се изчерпват ок,съгласен съм за емиграцията там било много хубаво поне по филмите тва показват лукса и готиното,ама те са добре защото от втората световна до ден днешен,не са спряли да водят войни някъде,и с каква цел щеш нефт щеш злато май за тва се бият или за световен мир,ми то сега ще се окаже че и Ал Кайда няма нищо общо с тях или ИД.По междодругото една статистика и от мен всеки ден 26 военни се самоубиват в ЮС.
поздрави на всички не искам да се караме или обиждаме просто всеки си има мнение без лоши чувства

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
БеНеЛюкс вече имат около 10 милиарда евро загуби от измислените рестрикции върху Русия.
Това само за половин година изчислени,сега април чакаме да видим за първото тримесечие на тази година какво ще е.
Италия са много зле,незнам как и кой упражнява медиен чадър да не се шуми много за тях.
Дойче Банк пък е скритата лимонка,пред която КТБ е просто все едно да изгубиш на свара или белот на вързано..... Тук е мястото и за един лек цитат,надявам се превода да е коректен ''Но през месец март 2013 г. се оказа, че банката с най-голям дериватен дълг е Deutsche Bank. Става дума за 55,6 трилиона евро (преизчислено дава 72,8 трилиона долара към нея дата), с 2 трилиона повече от JP Morgan.
Това е и основната причина, заради която през последните четири години Германия и Европейската централна банка правят всичко възможно да не се стигне до ефекта на доминото от колапса на банките. Това ще е краят на Еврозоната, на еврото и на Германия. Още по-страшно е, че ако започне паниката, те имат покритие само от 573 милиарда в реални депозити, тоест 100 пъти по-малко.Дойче банк е с най-слабата капиталово банка,колкото и парадоксално да звучи ''.....
Между вътрешните провинции на Белгия има надцакване с укриването на данъците и това все по ясно стана изразено последната година,камо ли да говорим за различия и дистанцирания между отделните страни.
Какво ще стане с България при разпадането на ЕУ ли-всичкото ''бизнесмен'' с готовите субсидии ще рухне,ще станем редовен клиент на световните кредитори и ще си сложим воденичния камък на изпостялото ни вратле....
Относно пък кризата в УСА с техните вътрешни задлъжнялости един известен експерт се беше изразил много добре :"САЩ не са в задника на света, а много по-дълбоко."
Това само за половин година изчислени,сега април чакаме да видим за първото тримесечие на тази година какво ще е.
Италия са много зле,незнам как и кой упражнява медиен чадър да не се шуми много за тях.
Дойче Банк пък е скритата лимонка,пред която КТБ е просто все едно да изгубиш на свара или белот на вързано..... Тук е мястото и за един лек цитат,надявам се превода да е коректен ''Но през месец март 2013 г. се оказа, че банката с най-голям дериватен дълг е Deutsche Bank. Става дума за 55,6 трилиона евро (преизчислено дава 72,8 трилиона долара към нея дата), с 2 трилиона повече от JP Morgan.
Това е и основната причина, заради която през последните четири години Германия и Европейската централна банка правят всичко възможно да не се стигне до ефекта на доминото от колапса на банките. Това ще е краят на Еврозоната, на еврото и на Германия. Още по-страшно е, че ако започне паниката, те имат покритие само от 573 милиарда в реални депозити, тоест 100 пъти по-малко.Дойче банк е с най-слабата капиталово банка,колкото и парадоксално да звучи ''.....
Между вътрешните провинции на Белгия има надцакване с укриването на данъците и това все по ясно стана изразено последната година,камо ли да говорим за различия и дистанцирания между отделните страни.
Какво ще стане с България при разпадането на ЕУ ли-всичкото ''бизнесмен'' с готовите субсидии ще рухне,ще станем редовен клиент на световните кредитори и ще си сложим воденичния камък на изпостялото ни вратле....
Относно пък кризата в УСА с техните вътрешни задлъжнялости един известен експерт се беше изразил много добре :"САЩ не са в задника на света, а много по-дълбоко."
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Сондьора написа:....къде ше сме ние![]()
Как къде - у жълтата подводница

acer написа:От истината боли а , ще мине баба ще мине![]()
Бийтълс, Бийтълс.... дет' викат 'ората - 'де го чукаш, 'де се пука

Ubi dubium, ibi libertas
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 31 Дек 2019, 19:03, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
,hell's angel написа:
Тъй ще кажеш, като ББ возил наркотици и злато с авиотряд 28 през 9 морета и планини по думите на дудука и сидер ага, накрая ги осъди за един белюк пари

Иначе България беше без ЕС 17 години и резултата пак същият, вече сме в ЕС и пак сме последна дупка на кавала, причините най-лесно се търсят вънка, а те са предимно вътре.
Да се възползваме как? Колкото и да гребеш кораба ни има стотици пробойни дупки и всичките пари потъват. Еврофондовете са само за наши фирми, обществените поръчки са само за наши фирми и съдебната система е пак разделена на наши и чужди хора. ЕС обаче е виновен

Без работеща съдебна система и ниска корупция ако ще и с марсианците да сме в съюз, пак ще сме кочинка.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Сондьора
- ентусиаст
-
Много е трудно да ти се обясни, като ти все още обвиняваш социализъма заради кочинката 

Социализма не, само доносниците и мързеливците които създаде
дето днеска ни се пише елит

как бе те такива душици
толкова години се опитват да ни вкарат в пътя, а всеки път саботираме всичко..най-вече от власт ги сваляме 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- alexcivic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ибрахим
- Мечтае да кара: е36-ца с предно :)
- Детайли за колата: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 4#p4004524
Ми то нали се изчерпа вече социализма,де ги видяхте бре тез хора,и добре и тях ше оплюем ама чекай са да си припомним времена в които не сам и бил роден даже,ми те не са ли построили всичкото това дет ни заобикаля само без метрото у софийско и няколко километра мегастрала,не ме бъркайте неутралитет съм не ги тача и тях. 

- Сондьора
- ентусиаст
-
Acer, сам си търси правителствата през годините за енергийни проекти от стратегически национален интерес:
Син поток - провален
Разширяване Чирен - провалено
Ново ПГХ - провалено
Белене - провалено
Набуко - порвалено
* (игра с шистовия газ ) - провалено
Южен поток - провалено
7 блок Белене - провалено
Ако бяха хора защитаващи националните интереси на България, (изобщо не ме интересува на кой как ше клякат и как, да не мислите че през СИВ са минавали само руски стоки, машини и оборудване, ама на имало е), ся можеше да си играеме с ЕС, САЩ (щото няма лошо да имаме и една станция за L/CNG Бургас/Варна се тая) и РФ и пак уж по тяхната свирка, ама нъцки...
На дневен ред е хъб на бойко, ок ама кой ше го храни и пак опираме до горните неща?
п.п. Той боко и за агнета говори, ама пак не е разбрал за кои БГ агнета говорят арабелите...явно за ядене е мислил, нали пости уж
Син поток - провален
Разширяване Чирен - провалено
Ново ПГХ - провалено
Белене - провалено
Набуко - порвалено
* (игра с шистовия газ ) - провалено
Южен поток - провалено
7 блок Белене - провалено
Ако бяха хора защитаващи националните интереси на България, (изобщо не ме интересува на кой как ше клякат и как, да не мислите че през СИВ са минавали само руски стоки, машини и оборудване, ама на имало е), ся можеше да си играеме с ЕС, САЩ (щото няма лошо да имаме и една станция за L/CNG Бургас/Варна се тая) и РФ и пак уж по тяхната свирка, ама нъцки...
На дневен ред е хъб на бойко, ок ама кой ше го храни и пак опираме до горните неща?
п.п. Той боко и за агнета говори, ама пак не е разбрал за кои БГ агнета говорят арабелите...явно за ядене е мислил, нали пости уж

Ти говориш за нови доходи, аз говоря за фундамента че ни е толкова гнил и пробит, че ако ще вместо вода да тече петрол у нас като при арабелите, пак ще е кочинка.
Имаше някаква статистика че за 1% корупция потъват еди колко си млрд от бвп-то.. файдата от тия мега проекти каква ще е когато са оскъпени на квадрат и 90% от парите Не отиват в бюджета? Сивата икономика може да е бомбастични цифри колкото половината ни бвп или повече, никой не знае, но се знае че става въпрос за милиарди.. иначе пари няма уж.
А фундамента е гнил, щото партийните лидери на бкп и техните най-верни кучета след промените останаха на власт, направиха си закони удобни за тях и станаха царе.. тва е все едно фашистите в германия да бяха останали на власт, та резултата у нас е съвсем логичен.
И Бойко трябва да си ходи, от него се искаше едно - да събори съдебната система в този й вид, да направят нова и да почнат да действат като в Румъния. Четвърт век никой осъден, а окрадоха всичко какво може се окраде. Хората обаче си траят и все едно им е кеф да ги стрижат
Бойко си вика за кво да се напъвам, те си кротуват, та така.. е за тва не гледам никва телевизия, а и бях спрял да пиша в тая тема, че ме хваща нервата.. що ли ми трябваше да я поглеждам
Как да е, оправяйте си политиката
Имаше някаква статистика че за 1% корупция потъват еди колко си млрд от бвп-то.. файдата от тия мега проекти каква ще е когато са оскъпени на квадрат и 90% от парите Не отиват в бюджета? Сивата икономика може да е бомбастични цифри колкото половината ни бвп или повече, никой не знае, но се знае че става въпрос за милиарди.. иначе пари няма уж.
А фундамента е гнил, щото партийните лидери на бкп и техните най-верни кучета след промените останаха на власт, направиха си закони удобни за тях и станаха царе.. тва е все едно фашистите в германия да бяха останали на власт, та резултата у нас е съвсем логичен.
И Бойко трябва да си ходи, от него се искаше едно - да събори съдебната система в този й вид, да направят нова и да почнат да действат като в Румъния. Четвърт век никой осъден, а окрадоха всичко какво може се окраде. Хората обаче си траят и все едно им е кеф да ги стрижат

Как да е, оправяйте си политиката

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз покрай работата си горните неща съм ги чувал и виждал как стават реално, за съжаление написаното от acer е 100% вярно. Но, това е положението - средната класа се бори за малкото незаграбени ресурси и пазар, затова и не може да се развие, и формира реална такава. Навсякъде по света големите пари са за големите батки и близките им, винаги е било така. Но те си играят само с чиповете по 10 000 долара, не се опитват да заграбят цялата банка.
Never mistake motion for action...