Киномания
Модератор: Общи модератори
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Re: Киномания
Това Баншее не ме грабна особенно гледам го още, но ...... Обаче Безсрамници(Shameless) е много откачен сериал.
Полицая от prison break винаги ще го запомня как не издържа да се друса
направо уникално му приляга тази роля
започнах да гледам crossing lines и виждам, че и там е същата история 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- DAF
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: м-ка
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Гледах "Бързи и яростни " 7, не е лош филма но стрелбата беше повече от дрифта. Завърши много добре според мен, но класиката е до 5 част. Оттам нататък много екшън и по-малко коли.

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
СПОЙЛЕР ЗА FF7 - ако не сте гледали филма, а възнамерявайте, не четете по-надолу.
FF7 беше... абе, колкото и посредствена да беше историята, стрелбите, катастрофите и т.н., тоя край просто нямаше как да не ме докосне. Когато Дом започна финалната реч, ясно личеше, че колкото и да бяха свързани героите, толкова са били и актьорите Вин Дизел и Пол Уокър. Разделянето на пътищата на двамата, със същите коли като в оригиналния първи FF беше доста пипнат момент, специално за всички фенове на поредицата. Не мога да си позволя да критикувам много останалата част от филма, като цяло не беше много по-различна от последните 3 филма, доста се смях и то с глас на повечето нелепици; Джейсън Стейтъм добре се вписа като големия лош вълк, имам чувството, че са решили да го вкарат в затвора след като са заснели пропадането му в 'пропастта', само и само да си оставят вратичка за следващ филм. Но както и да е, този франчайз си има собствени физични закони, както повечето екшъни, а този филм си беше перфектният такъв
Много ми харесаха някои кадри на чисто операторско и визуално ниво - готини кранове, епизода в Абу Даби и доста други извън екшън сцените бяха много красиви за гледане.
Доволен съм, само дето можеше да го гледам на IMAX, ако не се бях сетил в 18:30 в деня на премиерата да търся къде има места
И не ми се чакаха 5 дена за нормално място на Аймакс, та го гледах на нормално кино 
FF7 беше... абе, колкото и посредствена да беше историята, стрелбите, катастрофите и т.н., тоя край просто нямаше как да не ме докосне. Когато Дом започна финалната реч, ясно личеше, че колкото и да бяха свързани героите, толкова са били и актьорите Вин Дизел и Пол Уокър. Разделянето на пътищата на двамата, със същите коли като в оригиналния първи FF беше доста пипнат момент, специално за всички фенове на поредицата. Не мога да си позволя да критикувам много останалата част от филма, като цяло не беше много по-различна от последните 3 филма, доста се смях и то с глас на повечето нелепици; Джейсън Стейтъм добре се вписа като големия лош вълк, имам чувството, че са решили да го вкарат в затвора след като са заснели пропадането му в 'пропастта', само и само да си оставят вратичка за следващ филм. Но както и да е, този франчайз си има собствени физични закони, както повечето екшъни, а този филм си беше перфектният такъв

Доволен съм, само дето можеше да го гледам на IMAX, ако не се бях сетил в 18:30 в деня на премиерата да търся къде има места

Последна промяна DriftoMania на 04 Апр 2015, 2:23, променена общо 2 пъти

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища

сигурно ще ти е тъпо да гледаш SAW за първи път и точно преди да почне някой да ти каже че трупа е жив и той ги е отвлякъл ...
п.п. Сега го изгледах и честно казано задремах 3-4 пъти... изобщо не разбирам тая 8.1 по IMDb от къде идва ...

дадох му 4 аз

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
някой с две думи за тия Дивергенти?
и защо в замундяка има втора част ,а няма и следа от първа
и защо в замундяка има втора част ,а няма и следа от първа

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Нищо особено са Дивергентите! Имам първата част на компа ако все пак някой, нещо! 3 гЕгабайта е! 

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
На мен и първата и втората част ми допаднаха, но ако не си гледал първата вероятно няма да си много наясно с героите във втората. Определено втората е по-слаба, но има разни неочаквани моменти.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Единият от двамата му братя, като са го моделирали на комп 
пп до едно време е той, и после стават "нещата"

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
ивчо написа:Единият от двамата му братя, като са го моделирали на комп
Не е точно така, никой филм не се снима стриктно хронологично, та има 1-2 епизода, където не е той, после е той и така. Но в повечето дори и по-голям фен/маниак/специалист не може да разбере 'подмяната'. Но става ясно по това, че където Браян присъства, а почти не участва в действието и диалога, почти сигурно не е той

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Много добре е станал Бързи и яростни 7, препоръчвам. Страхотен саундтрак. Имаше и няколко тънки момента, които си бяха директни препратки към първия филм (заслушайте се в звука на супрата), също и връзката с Токио Дрифт. През цялото време докато гледах сякаш буца ми беше застанала на гърлото заради Пол Уокър, а след последната сцена ... хубаво, че беше пълна залата, та се овладях. Не ми хареса наблягането на екшъна и оставането на заден план на автомобилите, но явно няма как.
Дивергенти е хубав, но задължително трябва да е гледана първата част, която е и по-добра (както при всички поредици).
Дивергенти е хубав, но задължително трябва да е гледана първата част, която е и по-добра (както при всички поредици).
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
На мен F&F7 грам не ми хареса, сори. За сефте видях 4 човека да напуснат киносалона по време на филма. Толкова много измишльотини имаше, че филма олекна адски много и на мен ми се стори като някакъв детски екшън с елементи на кеч-представление. 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
stocky написа:На мен F&F7 грам не ми хареса, сори. За сефте видях 4 човека да напуснат киносалона по време на филма. Толкова много измишльотини имаше, че филма олекна адски много и на мен ми се стори като някакъв детски екшън с елементи на кеч-представление.
На мен винаги ми е бил зверски тъп филм, особено за автомобилен ентусиаст - в тва има повече фантастика от трансформърс и по-малко съспенс от 50 нюанса сиво