Страх от кражби

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Re: Страх от кражби

Мнение от Ivo_Borisov » 05 Апр 2015, 18:52

То хубаво че колата е едни железа. Ама има хора за които е страст, не просто средство за предвижване. И като я вземат дават още толкова да си я направят по свой вкус и уникална. И колата става по скъпа за собственика отколкото струва в пари защото му е струвала и пари и време и нерви.
На тоя принцип не си заключвайте и къщите и апартаментите, кво толкова, ще си купувате покъщина до две три заплати, ние да сме живи и здрави :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 06 Апр 2015, 8:18

Който го е страх от мечки не ходи в гората.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Мнение от nikolae » 06 Апр 2015, 14:09

celt_
Сложи си от онези метасистем имобилазйери. Доколкото знам, може да се прекъснат до 3 вериги.
~~ 250 лв. с монтажа изглежда културна работа.

Потребител
Аватар
Кара: БМВ ГС
Мечтае да кара: аз си го мечтая, не го разказвам

Мнение от celt_ » 06 Апр 2015, 16:20

Моето треперене не идва от емоционална връзка с колата, нито е финасово затруднение - не е над 6 месечни заплати и винаги е с пълно каско.

Проблемите с кражбата за мен са 2:
- 2 месеца без кола чакайки да разбера дали ще се намери или ще се взима друга - и ако ще ми се случва всяка година, по-добре да си карам кочината - скромно и разумно, но ми се разкатава играта на дълъг път (разглезен съм, признавам)
- като си взема нова (за мен нова) кола, препипвам всичко с маниакално отношение - основно обслужване на всичко, нови гуми, ако нещо периферно не работи се сменя, ако нещо е одрано се оправя и т.н. - нямам нерви това да го правя всяка година, на нас ни изплатиха всичко на втория месец, но не ми се минава по същия път - да не говорим, че и полиция и застрахователи ни третираха все едно ние сме си я откраднали
we do what they call 'sport-touring' - a code name for riding powerful motorcycles over extreme distances at illegal speeds in semi-constant state of alarm and discomfort

Потребител
Аватар
Кара: БМВ ГС
Мечтае да кара: аз си го мечтая, не го разказвам

Мнение от celt_ » 06 Апр 2015, 16:21

Приемам идеи на лични!
То е ясно, че копеленцата гледат и тук какво става..
we do what they call 'sport-touring' - a code name for riding powerful motorcycles over extreme distances at illegal speeds in semi-constant state of alarm and discomfort

Предишна

Назад към Е60/Е61