Страх от кражби
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Страх от кражби
То хубаво че колата е едни железа. Ама има хора за които е страст, не просто средство за предвижване. И като я вземат дават още толкова да си я направят по свой вкус и уникална. И колата става по скъпа за собственика отколкото струва в пари защото му е струвала и пари и време и нерви.
На тоя принцип не си заключвайте и къщите и апартаментите, кво толкова, ще си купувате покъщина до две три заплати, ние да сме живи и здрави
На тоя принцип не си заключвайте и къщите и апартаментите, кво толкова, ще си купувате покъщина до две три заплати, ние да сме живи и здрави

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Който го е страх от мечки не ходи в гората.
celt_
Сложи си от онези метасистем имобилазйери. Доколкото знам, може да се прекъснат до 3 вериги.
~~ 250 лв. с монтажа изглежда културна работа.
Сложи си от онези метасистем имобилазйери. Доколкото знам, може да се прекъснат до 3 вериги.
~~ 250 лв. с монтажа изглежда културна работа.
- celt_
- Потребител
-
- Кара: БМВ ГС
- Мечтае да кара: аз си го мечтая, не го разказвам
Моето треперене не идва от емоционална връзка с колата, нито е финасово затруднение - не е над 6 месечни заплати и винаги е с пълно каско.
Проблемите с кражбата за мен са 2:
- 2 месеца без кола чакайки да разбера дали ще се намери или ще се взима друга - и ако ще ми се случва всяка година, по-добре да си карам кочината - скромно и разумно, но ми се разкатава играта на дълъг път (разглезен съм, признавам)
- като си взема нова (за мен нова) кола, препипвам всичко с маниакално отношение - основно обслужване на всичко, нови гуми, ако нещо периферно не работи се сменя, ако нещо е одрано се оправя и т.н. - нямам нерви това да го правя всяка година, на нас ни изплатиха всичко на втория месец, но не ми се минава по същия път - да не говорим, че и полиция и застрахователи ни третираха все едно ние сме си я откраднали
Проблемите с кражбата за мен са 2:
- 2 месеца без кола чакайки да разбера дали ще се намери или ще се взима друга - и ако ще ми се случва всяка година, по-добре да си карам кочината - скромно и разумно, но ми се разкатава играта на дълъг път (разглезен съм, признавам)
- като си взема нова (за мен нова) кола, препипвам всичко с маниакално отношение - основно обслужване на всичко, нови гуми, ако нещо периферно не работи се сменя, ако нещо е одрано се оправя и т.н. - нямам нерви това да го правя всяка година, на нас ни изплатиха всичко на втория месец, но не ми се минава по същия път - да не говорим, че и полиция и застрахователи ни третираха все едно ние сме си я откраднали
we do what they call 'sport-touring' - a code name for riding powerful motorcycles over extreme distances at illegal speeds in semi-constant state of alarm and discomfort
- celt_
- Потребител
-
- Кара: БМВ ГС
- Мечтае да кара: аз си го мечтая, не го разказвам
Приемам идеи на лични!
То е ясно, че копеленцата гледат и тук какво става..
То е ясно, че копеленцата гледат и тук какво става..
we do what they call 'sport-touring' - a code name for riding powerful motorcycles over extreme distances at illegal speeds in semi-constant state of alarm and discomfort
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2