LCM БЛОК
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: LCM БЛОК
flymax написа:Колеги, ако може да ползвам темата.
Имам проблем с LCM 4b. За трети път ми се случва следното - свети левия фар на дълги и десния мигач на предния калник, когато колата е изгасена. Когато шофирам се включват и късите светлини и до там - няма мигачи, подсветка на табло, светлина за задна скорост.
Подлежи ли на ремонт този модул? Ако не, съвместим ли е с ЛЦМ 3, колата е 525 ДА -2003г
И подлежи на ремонт и може да се кодира lcm 3
- ares2
- старши ентусиаст
-
а тези автоматични светлини имат ли нещо общо с версия 4? или те могат да работят и на по стари модули?
- flymax
- Потребител
-
- Кара: е61 525d LCI
А дали е възможно повредата да не е в ЛЦМ-а? Забелязах, че проблема се проявява, когато е дъждовно/днес отново/.
Ако някой от Варна може да помогне с диагностициране на проблема и с решаването му???
Ако някой от Варна може да помогне с диагностициране на проблема и с решаването му???

- ares2
- старши ентусиаст
-
този модул е на много тъпо място и там понякога може да се намокри.
до сега съм видял поне 4 изгорели модула от вода и дори запалила се кола от това
ако влиза вода от буксата на вратата, или от горе някъде тя се стича точно на модула.
те са го боднали там защото старите имаха едни радиатори за охлаждане като перки .. после 2-3-4 ги нямат
до сега съм видял поне 4 изгорели модула от вода и дори запалила се кола от това
ако влиза вода от буксата на вратата, или от горе някъде тя се стича точно на модула.

те са го боднали там защото старите имаха едни радиатори за охлаждане като перки .. после 2-3-4 ги нямат
- ZMeyGorianin
- Потребител
-
oci написа:flymax написа:Колеги, ако може да ползвам темата.
Имам проблем с LCM 4b. За трети път ми се случва следното - свети левия фар на дълги и десния мигач на предния калник, когато колата е изгасена. Когато шофирам се включват и късите светлини и до там - няма мигачи, подсветка на табло, светлина за задна скорост.
Подлежи ли на ремонт този модул? Ако не, съвместим ли е с ЛЦМ 3, колата е 525 ДА -2003г
И подлежи на ремонт и може да се кодира lcm 3
Здравейте, колеги! За жалост първия ми пост във форума е свързан абсолютно със същия проблем, цитиран горе. Забелязах, че през лятото това не се случваше - всичко си работеше нормално. Когато застудя запчнаха номерата. Като навързах ситуациите /топло-студено/ и изчетох доста теми по този случай, един ден извадих модула от мястото му в краката на пасажера / без да го рзкачам от буксуте/ и го нагрях за 15-20 сек. със сешоар. Веднага всичко се възстанови! Но, след като се охлади всичко се повтори. Модула не е мокрен, но е близо до калника и на пипане е студен.
Та по този повод, някой има ли обяснение за реакцията на LCM модула след нагряване?
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2