Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Политическа.

Мнение от Bogat-Beden » 03 Апр 2015, 17:02

TNT написа:Аз съм напълно ЗА да купувам българско. Особено, когато разликата в цената е минимална. Факт е обаче, че не заслужават :mhihi: Във всеки от магазините около нас с българска стока има нещо елементарно, което вбесява направо. В месарския магазин няма ПОС терминал :kuku: В 21-ви век сме. В супермаркета - слаба светлина, кофти обслужване (тотално некадърни касиерки, гледамт картите като нанотехнологии), някои цени са брутално неоправдано скъпи. За заведенията няма нужда от коментар. На всички им проблема забраната за тютюнопушене, на никой не е проблема кофти обслужване, гадна кухня, фалшив алкохол и т.н.

Ако ще Меркел, Обама и Путин заедно да дойдат да ни управляват, това няма да се оправи скоро. Всичко е сбъркано.

Съгласен.
Съгласен съм и за нашите курорти-отношението е отвратително,за което нито персонала,още по-малко собствениците имат оправдание.
Още повече знаем,кои и какви са мнозинството крупни бг хотелиери..
НО аз бих отишъл на нашия гьол,щот' не знам дали гърците или истинските турци не ме дразнят повече,дали :lol:
Виж,ако откъм Юга граничехме с Испания и Италия,друга песен щях да пея :lol:
Най-лошото е,че Испания далеч не е много по-скъпо от при нас,а и със самолет е на 3 часа (5-6 с подробностите около пътя)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Апр 2015, 17:16

Единственото, което ме дразни в гърци и турци е цените им. Не са за нас :mhihi: Каламария, хтаподя и т.н. и айде 100 евра. Но миналата година сядаме на някакво за гироси, които е като павилион и отвън масички. Единия гирос готов ама другия нещо се допичаше, като стана оня излезе от павилиона да го донесе, че да не минем два метра. Сядаме в къмпинга в едно и питаме за нещо като пърленки. Няма, но ми обяснете как да ги направя и ще има. Отивам за месо в магазина и поне хапвам повече свинско от нормалните хора човека ми сви и половин кило домашна наденица бонус. :dunno: Къде сме ние?
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 03 Апр 2015, 17:40

+1 и за цените и за обслужването :yes:

Мога да дам и аз подобни примери поне дозина :yes:

Един малко по-различен ще дам само ... е така за цвят :mhihi:
Понеже бяхме с чавета мин година, та имахме едно две по-сериозни падания :mhihi:
единия път в ресторант другия път в хотела/студиата дето бяхме ...

В ресторанта на тръгване отвън на улицата падна единия младеж - излезе половината персонал, носи вода, кво ли не, питаха ни 200 пъти наред ли е всичко ...
В хотела едното падна от оградата - рев, сълзи, собственичката дойде пита, гледа ... като се успокоиха нещата им даде по един сладолед ...

Лошото, е че такива неща ни правят впечатление на нас :confused:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

User
Аватар

Политическа.

Мнение от b00st » 03 Апр 2015, 18:40

Да инвестират в туризъм като искат да има. Една фирма за да спечели клиенти инвестира - в продукт, опаковка, обслужване, следпродажбено задоволство. А не ти казва купи българското или ела на черно море, за мен това не е мотив, като сме на свободния пазар и отдавна всеки гледа да бъде конкурентоспособен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 03 Апр 2015, 18:57

Че в България обслужване , хотели, цени и хигиена са на кофти ниво- ок !
Обаче ми е смешно , че за всичко все Бойко е виновен.
Тъпо е и хич не е почтено, цялата тази ирония , подигравки и плюване по негов адрес сякаш всичко започва и свършва в Банкя.
Сега това с поканата за почивка на нашето море- това е идея а не е заповед...Ми той и за мат,ряла е прав ...ама айде.

Щото и аз искам пистата за събора да е стъклена а местата по трибуните да са с климатик и за всеки кандидат да са осигурени гаражни клетки.
Ма не викам егати органицзацията, спрях в нивата - Вече няма да ходя, Шефа на форума е виновен!

Много ми хареса една майка дето каза - За това, че децата ни са наркомани ,не е виновна полицията и държавата . Сами сме си виновни!
Всеки е виждал разграден двор - оправяне трудно да не кажа не възможно!!!
В случая 7 милиона трябва да изчезнат - като манталитет преди всичко !

Гледам и в Конго учениците пишат с клечки на пясък ама всички с униформи ...
Ама ние - ААА не щем!Тук е демокрация !- Не на комунизма!

Мой съученик ,супер тъпак с прякор Мулето , работи 15 години в Англия ...След толкова години като го видях си помислих - Този ще е попил малко култура! :mhihi: Нито микрон промяна - Същия дебил. Хем прост ,хем нахален, хем циничен ...

У форума има един богопристрастрен човек със странни възпитателни методи ... Но капка в морето ...

И така нататък !
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 03 Апр 2015, 18:58

ЧОвекът Б.Б. каза,че така или иначе ще управляват общо около 20 години.
Така и ще бъде.
Та,яваш яваш както казват у Еуропата,абаут абаут 20 години и ще минем не румънците както се е изказал днес Господинът,ами и чехи и словаци.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 03 Апр 2015, 23:05

klintan66 написа:Много ми хареса една майка дето каза - За това, че децата ни са наркомани ,не е виновна полицията и държавата . Сами сме си виновни!

:shock:

От цялото това ме потресе наистина ...
Мислиш ли, че ченгетата дето взимат от дилърите и политиците дето ги покриват не са виновни?

Да, не са били на никой дозата ... ама айде да гледаме оттатък оная си работа :dunno:
Дори да не са направили нищо буквално, пак са виновни!
Работата им не е да не правят нищо и да си го барат, а да правят нещо положително!

А тва, че Бойко не е виновен за всичко си прав!
Ние сме си виновни за Бойко, и че се намира там където е :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ибрахим
Мечтае да кара: е36-ца с предно :)
Детайли за колата: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 4#p4004524

Мнение от alexcivic » 04 Апр 2015, 10:41

Един колега на работа,всеки път като се стигне до скандал или спор казва ''Прост народ бедна държава'' тва е за жалост,туризма никога няма да имаме читав такъв тук в бг,защото сигурно едва 5%на100 знаят как се прави такъв било то условия,поддръжка,обслужване и предлагане а може би и толкова е процента на хората които пък могат да си позволят лукса да отидат на море. :dunno:.А интересното е че имаме природа за хубост,планини и реки и голям праз там пък какъв е тоя измислен туризъм нямам думи,падне една скала и айде все едно тва са чакали колко милиона да изпишат за разчистване и ремонт на пътя,ама то няма и път бе какъв път кви 5 лева,видяли са пътища :kuku: кво за да отида на Пампорово от Пловдив за 1 ден немоат ме опраат 100лв без да нощувам тя една супа ли е мупа ли е 10лв една лимонада е 5лв абе как пък не се напънах ей ся да обикалям през обходни маршрути та да ида и да ми съдерат кожата :wave: ай мерси.Какво само се дерат всеки ден как от 25 години еди кво си еди що си еми те догодина 26 ще станат по догодина 27 и така след 100години все ще е същото аман вече банални станаха,ама най интересното е че квото е направено от Бай Тошо тва ще е тяхното наследво,и никой не би си помислил да го промени,щото имаме план за спазване писан от едни мили душици хора поднесен от двама хубавци и той се спазва толкова стриктно че айде ся вижте гледайте и после ми кажете че не е вярно.
https://www.youtube.com/watch?v=u07HoOjrKQE

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Апр 2015, 11:31

klintan66 написа:Обаче ми е смешно , че за всичко все Бойко е виновен.!

Не е само той, но и на него и на всички останали им е любим рефрен "те предните го направиха". За всичко са виновни "другите". На Бойко като не беше на власт една година те бомби му залагаха в бюджета, те милиардите които бил събрал окрадоха.. еми съди ги бе! Всички били крадливи, дават се примери при кое правителство колко милиарда изчезнали и ни един осъден.

Който главен архитект е виновен за конкретната ситуация защо сега не го осъдят? Или с "другите са виновни" приключва всичко? И ние ръкопляскаме, щото сегашните вече не са такива.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 04 Апр 2015, 13:45

bum_bum написа:
klintan66 написа:Обаче ми е смешно , че за всичко все Бойко е виновен.!

Не е само той, но и на него и на всички останали им е любим рефрен "те предните го направиха". За всичко са виновни "другите". На Бойко като не беше на власт една година те бомби му залагаха в бюджета, те милиардите които бил събрал окрадоха.. еми съди ги бе! Всички били крадливи, дават се примери при кое правителство колко милиарда изчезнали и ни един осъден.

Който главен архитект е виновен за конкретната ситуация защо сега не го осъдят? Или с "другите са виновни" приключва всичко? И ние ръкопляскаме, щото сегашните вече не са такива.

:yes: ТОВА Е ГАДНИЯ ФАКТ - няма осъдени!

Но вината на ББ някак все на първо място . По форуми , по новинарски, сайтове... гледам и господари не го изпускат ...
дето се вика - "така е ,ама не е баш така "!

Моето мнение е, че неговата сила и слабост, едновременно е, че "камерата го харесва"!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 04 Апр 2015, 17:15

Е как няма да е виновен ББ. Като се прави на монахиня,да почва да ги съди и по затворите! Но другия въпрос е как ще ги осъди!? Все едно някой да върши нещо незаконно с брат си или сестра си и после да го/я издаде,за да го/я съдят и опандизят! Е това е за мене и парламент и управляващи-всички са заедно за грабенето,но пред хората се правят,че нямат нищо общо по между си! Как 25-26 години не се случи един с по-различно мислене и да почне да прави нещо,а не само да плямпа пред камерите!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 04 Апр 2015, 20:07

"Прост народ,бедна държава."-много вярно колега! В момента имаме инструмент,доказал се в историята като най-могъщият и правилен ,че и действащ навсякъде, за насочване на съдбата на един народ в правилната посока,ама нейсе,при нас не работи.Демокрацията,що за чудо е това? Защо така се случи,че при нас не само не работи,ами няма и шанс да проработи? Аз имам усещането,че това ни се случва,защото всичките сме тарикати.Държава се гради с умствено потентен елит и прост народ.А-аа при нас как е? Елита ни не е за обсъждане,още по-малко пък народа.Чудо някакво?!? Какво е решението ли? Еми те умните го намериха,но не са българи. Вижте германците! След Втората световна,тухла върху тухла не им остана,да не говорим за жертвите и срама.Репарации ли бяха,обслужване на дългове...та и цял европейски съюз,барабар с гърците да обслужват сега.Който си го може,си го може,нали?Решението е единство и вяра.Това е! На парламента ни какво е написано? Това трябва и да е веруюто на всеки.Като хоро на сватба-ритъм и единство.Докато се делим така ще е! Гераците са в нас,това сме и ние.Как да го разбере,че и да го повярва някой от нас?Една болест се лекува като се открие причината за нея,а не като се борим срещу симптомите.Нашата болест е,че нямаме вяра в никой и нищо.Дори и в най-близките.Как се гради държава така,и то демократична? Рая! Това бяхме и това останахме.Посмешище! За всички политици досега оценката ми е като състоянието на околовръстното на София.Просто това ни е лицето и разбирането за нещата...та вярно колега,"Прост народ,бедна държава."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ибрахим
Мечтае да кара: е36-ца с предно :)
Детайли за колата: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 4#p4004524

Мнение от alexcivic » 05 Апр 2015, 10:44

Еми ей сега виж,какво се получава със санирането,така както гледам май нищо,най тъпото е че чувам тук там имало съседи които не искат да се подпишат,защо еми как защо нали сме българи как аз ще съм хвърлил лани 5000лв за саниране и ся комшиите без стотинка да се оправят да ама не няма да се подпиша Да си плащат.Или да си ми платят разходите,то хубаво де ама не може ли да сме малко по човечни,все може да се измисли нещо а и няма ли да е по хубаво целия блок да е освежен и да изглежда добре.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Апр 2015, 11:10

.
Последна промяна steeN на 31 Дек 2019, 19:02, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 07 Апр 2015, 14:37

enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата