Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Политическа.
И аз много се смях вчера
Челният пример на Русия ще се прилага и към българските държавни чиновници...

Never mistake motion for action...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Да, те пак са извън него проблемите ... в българите и туристическия бизнес ... руснаците и те го ебават с туристите ...
Помолил е и туризма да се постараел да върне българите по нашите курорти.
Пак му се е паднал кофти мат'рял дето да се мъчи с него
Добре, че барем цецо василев му се изивнил като му ходил на гости, че инак жив зян тоз човечец
Помолил е и туризма да се постараел да върне българите по нашите курорти.
Пак му се е паднал кофти мат'рял дето да се мъчи с него

Добре, че барем цецо василев му се изивнил като му ходил на гости, че инак жив зян тоз човечец

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
А какво лошо има в апела да се почива в България? И на мен не ми харесва нашето море, но поне Бойко няма пряка вина за това.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Не знам за чуждестранните туристи ама нашите катаджии кво ще ги правим, ако верно Бойко закрие КАТ 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е кой да има вина, пътя до там дето прилича на гъз а освен това няма капацитета да поеме потока от коли да не съм го правил аз? Строителните разрешителни с тотално нарушена плътност да не съм ги издавал аз, вместо кметовете на ГЕРБ? Камарите боклуци навсякъде аз ли да ида да ги разчистя или да им напиша актовете, че да си ги приберат? Разрешението да се строи без пречиствателни станции, че да се спести някой лев кой го е дал?
Реално не е само той, а и всички преди него но не се и прави нищо по въпроса. Това е пазар и няма как да те накарат да ходиш там по силата на принудата. Докато не се вкарат нещата в релси няма да им се получи просто. Лапаха нещо от руските туристи ама сега освен да помолят кенийското шимпанзе да ни прати някакви американци освен като сме такива големи приятели с тях
Ама те ония ходят до Хавай, Дубай и Тайланд и тук нещо няма да им хареса мисля.
Къв чеп да диря на нашето море, да хвана някоя краста по плажа освен или детето да се посере та да тичаме по болници, дето да ми взимат по 50лв за преглед ли? Или да давам по 5лв за бира и 20лв за чадъри и шезлонги? Че Гърция е дори по-близо. По-евтино не е ама е в пъти по-хубаво. Преди някоя година за 3000 долара двама човека отидохме в Египет за две седмици. 5 звезди хотел на известна верига, насрах се от ядене и пиене. За по един долар бакшиш ме караха да се чувствам все едно му давам 100. За 5 долара трима с някакви гъдулки цяла вечер серенада ми прайха. Гледах пирамиди, фараони и кво ли не. Тука кво да гледам точно, хотели, разбити улици и камари с боклуци и строителни отпадъци. Да ми сервират саламче от Кауфланд за 3.50 килото на закуска и да пия Цар Киро в дискотеката, ще пропусна мисля.
А то не е и само морето. Има един голям завод в който преработват патешко месо, дробове, разни такива работи.. Убиваха се от работа. Човека вика- изнасяме за целия ЕС, Тайван, незнам къде.. много работа. Цяла Европа патки яде
От няколко месеца насам всичко е на 1/10 обороти. Почти нищо не се прави. Взе, че се оказа че европейците не били баш европейци, а руснаци 
Реално не е само той, а и всички преди него но не се и прави нищо по въпроса. Това е пазар и няма как да те накарат да ходиш там по силата на принудата. Докато не се вкарат нещата в релси няма да им се получи просто. Лапаха нещо от руските туристи ама сега освен да помолят кенийското шимпанзе да ни прати някакви американци освен като сме такива големи приятели с тях

Къв чеп да диря на нашето море, да хвана някоя краста по плажа освен или детето да се посере та да тичаме по болници, дето да ми взимат по 50лв за преглед ли? Или да давам по 5лв за бира и 20лв за чадъри и шезлонги? Че Гърция е дори по-близо. По-евтино не е ама е в пъти по-хубаво. Преди някоя година за 3000 долара двама човека отидохме в Египет за две седмици. 5 звезди хотел на известна верига, насрах се от ядене и пиене. За по един долар бакшиш ме караха да се чувствам все едно му давам 100. За 5 долара трима с някакви гъдулки цяла вечер серенада ми прайха. Гледах пирамиди, фараони и кво ли не. Тука кво да гледам точно, хотели, разбити улици и камари с боклуци и строителни отпадъци. Да ми сервират саламче от Кауфланд за 3.50 килото на закуска и да пия Цар Киро в дискотеката, ще пропусна мисля.
А то не е и само морето. Има един голям завод в който преработват патешко месо, дробове, разни такива работи.. Убиваха се от работа. Човека вика- изнасяме за целия ЕС, Тайван, незнам къде.. много работа. Цяла Европа патки яде

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 31 Дек 2019, 19:02, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Сигурно си хейтър ама аз съм бащата на всички хейтъри
Ми тия пари аз не ги бера по дърветата. Бачкам като олигофрен за тях, една стабилна част ги оставям на държавата. После малкото квото успея да заделя те вземат че ми го гепят от банката и накрая тоя вика- ама стой да почиваш в България. Може да е гадно ама бъди патриот.

Ми тия пари аз не ги бера по дърветата. Бачкам като олигофрен за тях, една стабилна част ги оставям на държавата. После малкото квото успея да заделя те вземат че ми го гепят от банката и накрая тоя вика- ама стой да почиваш в България. Може да е гадно ама бъди патриот.

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
bum_bum написа:Е кой да има вина, пътя до там дето прилича на гъз а освен това няма капацитета да поеме потока от коли да не съм го правил аз? Строителните разрешителни с тотално нарушена плътност да не съм ги издавал аз, вместо кметовете на ГЕРБ? Камарите боклуци навсякъде аз ли да ида да ги разчистя или да им напиша актовете, че да си ги приберат? Разрешението да се строи без пречиствателни станции, че да се спести някой лев кой го е дал?
Реалното разваляне на курортите е доста преди Бойко, при него нещата просто продължиха по набраната инерция...да не кажа, че на много места даже забрани застрояването.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- steeN
- старши ентусиаст
-
.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз съм напълно ЗА да купувам българско. Особено, когато разликата в цената е минимална. Факт е обаче, че не заслужават
Във всеки от магазините около нас с българска стока има нещо елементарно, което вбесява направо. В месарския магазин няма ПОС терминал
В 21-ви век сме. В супермаркета - слаба светлина, кофти обслужване (тотално некадърни касиерки, гледамт картите като нанотехнологии), някои цени са брутално неоправдано скъпи. За заведенията няма нужда от коментар. На всички им проблема забраната за тютюнопушене, на никой не е проблема кофти обслужване, гадна кухня, фалшив алкохол и т.н.
Ако ще Меркел, Обама и Путин заедно да дойдат да ни управляват, това няма да се оправи скоро. Всичко е сбъркано.

Ако ще Меркел, Обама и Путин заедно да дойдат да ни управляват, това няма да се оправи скоро. Всичко е сбъркано.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Единственото нещо, което може да ме накара да си купя нещо българско е че не е горено гориво за да се докара от майната си.
bum_bum написа:Е кой да има вина, пътя до там дето прилича на гъз а освен това няма капацитета да поеме потока от коли да не съм го правил аз? Строителните разрешителни с тотално нарушена плътност да не съм ги издавал аз, вместо кметовете на ГЕРБ? Камарите боклуци навсякъде аз ли да ида да ги разчистя или да им напиша актовете, че да си ги приберат? Разрешението да се строи без пречиствателни станции, че да се спести някой лев кой го е дал?
Реално не е само той, а и всички преди него но не се и прави нищо по въпроса. Това е пазар и няма как да те накарат да ходиш там по силата на принудата. Докато не се вкарат нещата в релси няма да им се получи просто. Лапаха нещо от руските туристи ама сега освен да помолят кенийското шимпанзе да ни прати някакви американци освен като сме такива големи приятели с тяхАма те ония ходят до Хавай, Дубай и Тайланд и тук нещо няма да им хареса мисля.
А то не е и само морето. Има един голям завод в който преработват патешко месо, дробове, разни такива работи.. Убиваха се от работа. Човека вика- изнасяме за целия ЕС, Тайван, незнам къде.. много работа. Цяла Европа патки ядеОт няколко месеца насам всичко е на 1/10 обороти. Почти нищо не се прави. Взе, че се оказа че европейците не били баш европейци, а руснаци
Не знам как по систематизирано и тематично да го напиша ама евала

enjoy life and drink cold beer

- steeN
- старши ентусиаст
-
.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
steeN написа:Не бе много ясно, за тва съм сългасен... Аз съм против всички тия тъпотии, купувайте българското, не знам си кво. Нека всеки прави това, в което е най-добър... така е най-добре за всички.
Анджък

Нека направят туризъм, който да му убеди да ходя на нашите курорти!
А не да се изтъпани Бойко и от амвона да ме призове да ходя ... нема да ходя, и то не защото не искам ...
Напротив, години наред се опъвах, че нашето море си е много хубаво ... хубаво ама е било ...
Вече доста написаха защо не стават нашите курорти ... нито обслужване, нито инфраструктура нищо ...
Няма да оставя детето си да плува в лайната на морето, па ако ще аз да съм виновен за фалита на БГ туризма
Същото е и със ски курортите по италианските и австрииски курорти паркинга е безплатен на повечето места,
в Мадона ди кампилио е 3.5 ойро ама е закрит, на 3 етажа и с асансьор до кабината

Тука на Банско 8-10-12 лв ли беше - все едно, повече

Боровец - у ливадата пак 10-ка, има и един безплатен дето машиниста в 8.15 ти се кара къде да паркираш, че да изчисти ...
За протокола ... тая година у село Кавалезе, нейде из италия дето говорят предимно немски лифта бачкаше от 7.30 сутринта

Поздрави на чичо Цеко и БГ туризма

А Бойко тва, че е преди него еди кво си си му е редовното оправдание ...
Ми ти нали дойде да оправиш работата - кво оправи?
Както се вижда с магистралка само не става, други са проблемите ни,
щото аз ходя в Гърция и се гърча да карам с 90, но знам, че отивам на хубаво място ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
doomy525 написа:bum_bum написа:Е кой да има вина, пътя до там дето прилича на гъз а освен това няма капацитета да поеме потока от коли да не съм го правил аз? Строителните разрешителни с тотално нарушена плътност да не съм ги издавал аз, вместо кметовете на ГЕРБ? Камарите боклуци навсякъде аз ли да ида да ги разчистя или да им напиша актовете, че да си ги приберат? Разрешението да се строи без пречиствателни станции, че да се спести някой лев кой го е дал?
Реално не е само той, а и всички преди него но не се и прави нищо по въпроса. Това е пазар и няма как да те накарат да ходиш там по силата на принудата. Докато не се вкарат нещата в релси няма да им се получи просто. Лапаха нещо от руските туристи ама сега освен да помолят кенийското шимпанзе да ни прати някакви американци освен като сме такива големи приятели с тяхАма те ония ходят до Хавай, Дубай и Тайланд и тук нещо няма да им хареса мисля.
А то не е и само морето. Има един голям завод в който преработват патешко месо, дробове, разни такива работи.. Убиваха се от работа. Човека вика- изнасяме за целия ЕС, Тайван, незнам къде.. много работа. Цяла Европа патки ядеОт няколко месеца насам всичко е на 1/10 обороти. Почти нищо не се прави. Взе, че се оказа че европейците не били баш европейци, а руснаци
Не знам как по систематизирано и тематично да го напиша ама евала
+1 са и моите чувства!
В България има невероятни места и общото за всички е, че някой се опитва да ги съсипе, ако вече не го е направил по някакъв начин.
Never mistake motion for action...