въпрос за пружини?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- JoroM43
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318
въпрос за пружини?
колеги, мога ли да си сложа пружини ФК от 6 цил купе на 4 цилинфрово комби. На купето свалят 60/40 отпред отзад по груби изчисления на комбито трябва да свалят 40/20 и да не разбият стоковите амортисьори, питам защото не мога да си намеря пружини за 4 цил които отзад да не свалят твърде много
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: въпрос за пружини?
Не е ясно за ква кола и кой модел говориш, ама най-вероятно отпред ще слезе по-малко, а отзаде пак 40, а като натовариш комбито, още, щото най-вероятно са по меки от стока....
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- JoroM43
- кандидат ентусиаст
-
за е36 съм пропуснал да добавя, но за това че ако седне някой отзад пак ще падне прекалено си прав.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Аз пък само такива намирам
H&R, Eibach и т.н.

- JoroM43
- кандидат ентусиаст
-
Намерих си пружини за комби най-накрая, ФК , щампи а-у всичко точно 35 на 40 , питам като малоумен мацката 6 пъти такива ли са наистина, диктувам и номера fkbm063 , проверява го и ме уверява че ми праща такива , воден от сладкият и глас и се доверявам безрезервно взимам си пружините , хвърлям ги в нас отивам на работа, разопаковам ги тая вечер и гледам те за комби ама вместо 35/40 - 60/30 фкбм065 ..... какъв е извода - никога не вярвайте на жена
, сега и амортисьори за отпред трябва да си вземам иначе ще скапя мойте Закс които са стокови нали ?

5 мнения
• Страница 1 от 1