откраднати странични огледала за х5 е53
Модератор: Технически модератори
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Re: откраднати странични огледала за х5 е53
sv написа:Добре де, ако се разпробият винтовете и се наклепе яко с някакво твърдо лепило или течен метал? Някои каза силикон ама той е мек и може да го изчоплят.
Явно нищо не помага, по горе човека споменава че и укрепени пак ги крадат. Според мен трябва да се променят правилата на застраховане и застрахователите да се задължат да покриват всички щети по колата, тогава те самите ще се справят с крадците и тоя вид кражби ще изчезне.
- homey
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е53
- Мечтае да кара: Боинг 777
Снощи се сбогувах и със задните паркинг сензори! Изскубали са ги копелетата барабар с буксите!
- homey
- кандидат ентусиаст
-
Днес заминаха и целите огледала! Понеже бях разпробил болтовете за свалянето им, не са могли да ги разглобят и са останали моторчетата за прибиране. Дано застрахователите ги платят! А за нервите и омразата, която съм събрал няма да говорим!
- sv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 328 touring
Добре де, не се ли усещаш че тези (тоя) няма да се спрат докато не я разграбят цялата. Или я махай от там (намери си охраняем паркинг) или се залости някъде около хикса (за предпочитане с приятели) и ги хванете в крачка тези помияри. Няма да повярваш как нервите и омразата който таиш прерастват в гняв, жестокост и безпощадност и помияра почва да вие от болка и ужас и го удря на едни молби.... но ти не го чуваш........
Задължително трябва да знаеш кога да спреш, после отиди до вас измий се и закарай хикса в охраняем паркинг
Задължително трябва да знаеш кога да спреш, после отиди до вас измий се и закарай хикса в охраняем паркинг

- homey
- кандидат ентусиаст
-
В квартала най-близкият охраняем паркинг е на 20 мин. Май трябва да си купя някъква таратайка и да ходя с нея да си взимам Х-са. Вече съм капарирал гараж и се надяван до 2-3 седмици да го купя. Той поне е на 5 мин.
Колеги,аз също има Х5(е53)вече 1 година.Преди Нова Година ми откраднаха огледалата въпреки,че бях разпробил главите на винтовете.Оказа се,че съм ги улеснил,напънали са с отверката м/у основата и огледалото.Винтовете не са издържали,главите са се скъсали.Купих нови,реших да ги съсипя,но поне няма да съм сляп докато карам,по добре грозно отколкото ужасно грозно без огледала.Какво направих,намазах главите на винтовете с нещо като пластелин,той се втвърдява като камък.Купих от стройтелния магазин нещо подобно на силикон,но е за уплътняване на фуги,обиране на вибрациите и не пропуска влага в стройтелството.Това чудо е под формата на салам и се нанася с пистолет,подобно на силикона-фирмата е WURTH.Напълних основата с това нещо и залепих капачките.Преди около месец бяха опитвали да ги свалят,но изненада,този материал се е превърнал в гума,твърд,същевременно гъвкав.Направих още една глупост за сигурност!Пробих основите от страната на капачките(те са алминиеви),изрязах по една алуминиева планка и с нитачката ги занитих върху капачките!!!След няколко дни пак бяха опитали да ги крадат огледалата,но този път планките се бяха опънали на наркоманите.Е,откраднаха ми лявото стъкло на огледалото и на дясното частта която е отпред при стъклото тя е на щипки(огледалото има 2 пласмасови части,задна и предна.Представлява нещо като пръстен).Сега на лявото огледало сложих нитове и на корубата!Грозно но доза спокойствие.....до кога обаче!!!Скапана държава е това колеги.Купих епоксидна смола,ще сложа бинт и смола в/у основите и ще ги пръсна с черна боя.Абе грозноооо ама ужасно грозно,но нямам избор.Парктроника също го свалиха неграмотно,абе ще минавам на Москвич.
Колеги,търся с части за дясното огледало,пластмасовите коруби
Много е тъжно, че тази тема продължава да расте. А 100% има и много други "опарени", които не пишат.

Мъкааа,мъка.И аз останах без заден десен датчик на парктроника. даже и боята на долният споилер са ми съсипали та сега и боя трябва да се пръска.....
Дупка и изплезени кабели....
През деня и то на 2 метра през един прозорец от мен и на тротоара на оживен булевард!?!?
Сега ходене по мъките-предна капачка на датчика ,датчик,вътрешен държач,букса и боядисфане на спойлера.И всичко това за да изкара някое неграмотно ,мързеливо нещастно с мазна косичка долно пробито и нищожно човеченце да изкара 30лв. Е дано умре в гъби гадта мръсна.

Дупка и изплезени кабели....
През деня и то на 2 метра през един прозорец от мен и на тротоара на оживен булевард!?!?
Сега ходене по мъките-предна капачка на датчика ,датчик,вътрешен държач,букса и боядисфане на спойлера.И всичко това за да изкара някое неграмотно ,мързеливо нещастно с мазна косичка долно пробито и нищожно човеченце да изкара 30лв. Е дано умре в гъби гадта мръсна.
Колеги,полицията хвана един наркоман който сваля части от нашите коли.В 4-то районно е наркомана.крадял от 05 ч. до 08 ч.Адмирации за полицайте 

- Jovanotti
- Потребител
-
- Кара: BMW X5 3.0D/ 218hp - full options
- Детайли за колата: BMW X5 (E53) / 2005 / 3.0D/ 218hp / full options
Да се включа и аз в темата, не че ще кажа нещо ново...
За откраднатите средни задни парктроници имам запис от 2 охранителни камери.
За откраднатите странични огледала също имам запис на крадец в действие с найлонова торбичка на главата.
Имам полицейски протокол от следовател на I районно.
Имам и чудесен мотивиран отказ за плащане от застрахователите с мотив, че може да съм си ги откраднал сам.
Ако има куражлии да ги нагазим съдебно заедно - пишете ми.
За откраднатите средни задни парктроници имам запис от 2 охранителни камери.
За откраднатите странични огледала също имам запис на крадец в действие с найлонова торбичка на главата.
Имам полицейски протокол от следовател на I районно.
Имам и чудесен мотивиран отказ за плащане от застрахователите с мотив, че може да съм си ги откраднал сам.
Ако има куражлии да ги нагазим съдебно заедно - пишете ми.
- Siameca
- Потребител
-
- Кара: BMW X5 4.4 is 2005
- Мечтае да кара: САМОЛЕТ
И аз да се запиша с откраднати странични огледала.
На мен също не ми ги платиха от каското
На мен също не ми ги платиха от каското

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Колеги защо вместо да давате през месец пари за игледала не инвестирате в камера и като видите кои наркобесници са , в кварталното ги знаят сто про и после яко бахтане и тетака , иначе просто няма управия
Sent from my iPhone using Tapatalk
I'm slowly drifting

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Колега bobi1973 залепи си стъклата на огледалата с черен силикон за основите , много са крехки и като ги напънат да ги свалят ще се нацепят целите и тетака
I'm slowly drifting

- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
DirtySouth написа:Колеги защо вместо да давате през месец пари за игледала не инвестирате в камера и като видите кои наркобесници са , в кварталното ги знаят сто про и после яко бахтане и тетака , иначе просто няма управия
Аз имам пълен видеоклип как ми свалят и двете огледала и от полицията освен бележка друго не стана.