Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Slu4ainiK написа:...
не ме кефи... не виждам екстра за която да се хвана и да кажа "харесва ми колата"

топката е 5-скоростна
липсва ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ подлакътник, радиото е касетка

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d '03
- Мечтае да кара: E39 S62B50
vicho написа:Slu4ainiK написа:...
не ме кефи... не виждам екстра за която да се хвана и да кажа "харесва ми колата"![]()
топката е 5-скоростна
липсва ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ подлакътник, радиото е касетка, волана гаден (поне е мулти) ... ако не е безумно евтина няма нужда дори от гледане
Демек подлакътника нарочно е премахнат, а не просто липсва в колата. Стъпва на 5.5лв с докарването.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Slu4ainiK написа:Демек подлакътника нарочно е премахнат, а не просто липсва в колата. Стъпва на 5.5лв с докарването.
вземи вин за да се знае дали е премахнат или го няма... по-скоро го няма от завода!
5.5к нерегистрирана и необслужена кола без екстри - НЕ!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
vicho написа:Slu4ainiK написа:Демек подлакътника нарочно е премахнат, а не просто липсва в колата. Стъпва на 5.5лв с докарването.
вземи вин за да се знае дали е премахнат или го няма... по-скоро го няма от завода!
5.5к нерегистрирана и необслужена кола без екстри - НЕ!
Добре, за 2004г 150 коня дизел в подобно състояние колко е нормалната цена ?
- radostin-ticho
- Потребител
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: жигула комби
Slu4ainiK написа:Здравейте.
Изпадна ми едно седанче 320д 2004г от чужбина, този модел предлага ли се с 5 скорости, казаха ми че са 6 ама от снимката ми се струват 5. Също така от снимката темпомат вижда ли се или няма как да се прецени. Идеята е че нямам много информация и въпроса е дали я искам, и от снимки няма изобилие. Предполагам бутона до пепелника е DSC
Мерси
имам 320 д 2005 година,комби,колата е с 6 скорости.давам ч за 6100лева,че ми е зар за парите .
- nrogchev
- Потребител
-
- Кара: Е39 520i 99'
- Мечтае да кара: E63
Колеги, какво ще кажете за тази, да бия ли път да я погледна
http://www.cars.bg/c1083576

- el lobo
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E46 320D
- Мечтае да кара: 850
според мен не е 2004 по копчетата на климатроника , един подлакатник е 60-80 лв , според мен си има нужните екстри като за кола за 5500 , стига всичко да й е наред , защото в мобиле най евтиния седан е 5500 2002г и смазан от каране
- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
За годината това са ми казали, че е 2004 иначе е от 1-ви собственик от познат на мой приятел на реални 105к км, но все пак на познат, няма как да съм сигурен в думите. Какви са разликите в копчетата, ако е 5 скорости голям проблем ли е спрямо разход или минимално ще се усеща за извънградско.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако е на реални 105к км (което доста ме съмнява) и е имала само 1 собственик колата за 5500лв е много добре. Ама като видя регистрацията и съмненията ми се увеличават за това, което са ти казали. 

..Bayerische Motoren Werke..

- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
Разликата между 5 и 6 скорости почти не се усеща. Кола 2004 с 5 скорости няма, освен ако не е сменяна скоростната кутия. 6-те скорости идват 2003 март месец.
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Приготви си едни 2 бона за обслужване и ако те кефи на външен вид - скачай. Повечето 320ки са с 5ск, но има и 6-степенни. Съвета ми е, ако не държиш на всяка цена да е тази, да вземеш кола със 6-степенна кутия.
@acidburn все си мисля, че със 6 степенна ще е малко по-икономична колата.
@acidburn все си мисля, че със 6 степенна ще е малко по-икономична колата.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ако колегата е сигурен, че е на 105к, няма какво да му мисли 

Never mistake motion for action...
Slu4ainiK написа:За годината това са ми казали, че е 2004 иначе е от 1-ви собственик от познат на мой приятел на реални 105к км, но все пак на познат, няма как да съм сигурен в думите. Какви са разликите в копчетата, ако е 5 скорости голям проблем ли е спрямо разход или минимално ще се усеща за извънградско.
Защо не ги накараш да ти напрвях хубави снимки на светло да се виде що годе състоянието и. Според мен ако е 100к или близо до тях трябва да е в повече от добро състояние => цената е перфектна в този случай. За скоростите 2004 е 6 скорости..
Ако е съдрана от каране като повечето дето се продават в мобилето за тия пари не си заслужава ..
Leon написа:Ако колегата е сигурен, че е на 105к, няма какво да му мисли
Аз пък точно от това бих се изплашил. На тези километри, значи че изобщо не е карана и постоянно е седяла. Което ме навежда на мисълта, че сега като я подкара повече (нормално) ще покаже много магарии. Освен това всички знаем че на около 100 000км се правят доста обслужвания.
P.S.
Имах реална ситуация с една кола която я бяхме "зазимили" за около 6-8 месеца. Припалваше се редовно, но не можеше да се мести поради теснотията (гараж). Та като я изкарахме отнова да си я караме в следващите 10 дни се радрънка всичко и съответно сменихме цялото (буквално) окачване за да си дойде всичко на място. И да колата беше БМВ и с ОЕМ М-окачване.
Не знам може и съвпадение да е, но отдавна съм научил, че кола не се плаши от каране, а от седене ( и коФти поддръжка)