Крадат Софийски е36-ци
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Missing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is '97 M44B19
- Мечтае да кара: Е30
Re: Крадат Софийски е36-ци
ceco_kd написа:Май Шваке му казваха на тоя каталог ли е таблици ли са, по които се изчисляват застрах. стойности на автомобилите.
Баш шваке е...

Имат си и сайт даже http://www.schwacke.de/index3.php
В сайта им минимума на годината е 2004та...

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Missing написа:ceco_kd написа:Май Шваке му казваха на тоя каталог ли е таблици ли са, по които се изчисляват застрах. стойности на автомобилите.
Баш шваке е...![]()
Имат си и сайт даже http://www.schwacke.de/index3.php
В сайта им минимума на годината е 2004та...
Разгледах го Ханс ми е малкото име

- Missing
- кандидат ентусиаст
-
Е това вече нямам идея...
Аз гледах швакето на брокера ми в което на бмв 3та серия 91-00 излиза 3700лв. максимално...
Склонен съм да му вярвам на човека, че с пустото шваке не ме слага на ку.а, щото ми е много близък човек...
То кофтито е, че тва по никъв начин не ни пази от кражба... Като ти вземат варелчето дето си налял 10к в него и ти изплатят 3000 евентуално след ходене по мъките... чудо голямо...

Аз гледах швакето на брокера ми в което на бмв 3та серия 91-00 излиза 3700лв. максимално...
Склонен съм да му вярвам на човека, че с пустото шваке не ме слага на ку.а, щото ми е много близък човек...
То кофтито е, че тва по никъв начин не ни пази от кражба... Като ти вземат варелчето дето си налял 10к в него и ти изплатят 3000 евентуално след ходене по мъките... чудо голямо...

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Какви застраховки... За някои хора не е проблем тия 2000лв. които ще ти дадат, а самият факт, че са ти взели ТВОЯТА кола. Примерно за мен не е само пари тая кола, емоционално си е направо
Нито я давам, нито я продавам, нито нищо, точка! Емоциите, преживаванията не струват пари в крайна сметка 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Boyadjiev написа:Какви застраховки... За някои хора не е проблем тия 2000лв. които ще ти дадат, а самият факт, че са ти взели ТВОЯТА кола. Примерно за мен не е само пари тая кола, емоционално си е направоНито я давам, нито я продавам, нито нищо, точка! Емоциите, преживаванията не струват пари в крайна сметка
+1 Без значение парите, обичам си колата и това си е.
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Vanqu1sh написа:Boyadjiev написа:Какви застраховки... За някои хора не е проблем тия 2000лв. които ще ти дадат, а самият факт, че са ти взели ТВОЯТА кола. Примерно за мен не е само пари тая кола, емоционално си е направоНито я давам, нито я продавам, нито нищо, точка! Емоциите, преживаванията не струват пари в крайна сметка

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Близо до мен спира Subaru с модификации от същите години, Fiesta RS (2015-та), e92 - 325 автомат и баш моята си харесаха
Само някакви мангали ще са тези...

Haddess написа:Vanqu1sh написа:Boyadjiev написа:Какви застраховки... За някои хора не е проблем тия 2000лв. които ще ти дадат, а самият факт, че са ти взели ТВОЯТА кола. Примерно за мен не е само пари тая кола, емоционално си е направоНито я давам, нито я продавам, нито нищо, точка! Емоциите, преживаванията не струват пари в крайна сметка
И аз, съгласен съм!

Няма начин да няма начин
- Deyan Velev
- младши ентусиаст
-
Да и голф 4 на приятел за 1 бройка да отлети преди 2 седмици .... а относно въпроса със застраховките , не виждам смисъл ( до преди месец
с тия кражби ), защото най-често тия коли страдат заради по-редките части , които се крадат . Застрахователя не покрива липси... 

pinko_23 написа:
+1

..Bayerische Motoren Werke..

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Е, винаги може да се направи една кола да стане почти невъзможна за открадване- никога не съм застраховал кола, през годините съм преживял 5 опита за кражба, завършили само със счупени патрони.
По старите коли предполагам ги крадат за части- обикновено не са застраховани, никой няма да ги търси...

По старите коли предполагам ги крадат за части- обикновено не са застраховани, никой няма да ги търси...
- Missing
- кандидат ентусиаст
-
pinko_23 написа:Haddess написа:Vanqu1sh написа:Boyadjiev написа:Какви застраховки... За някои хора не е проблем тия 2000лв. които ще ти дадат, а самият факт, че са ти взели ТВОЯТА кола. Примерно за мен не е само пари тая кола, емоционално си е направоНито я давам, нито я продавам, нито нищо, точка! Емоциите, преживаванията не струват пари в крайна сметка
И аз, съгласен съм!
![]()
![]()
Това е най силното мнение което прочетох до момента. Любовта която се влага в тези коли не може да и сложиш цена.
Ама колеги разбрали сте ме погрешно... И аз си обичам количката и не ме интересуват тия пари от каско маско и т.н.

Идеята да го плащам това безумие е, че преди (по думи на по-дрътите от мене) не са пипали толкова много коли с каско. Та уж да ми е по-спокойно за любимата си го направих.

Аз ако разчитах само на него нямаше да си държа колата в гараж

Даже ако не се лъжа с колегата пуснал темата живеем в един квартал. И освен за неговата 36чка знам още една с опит (не са успяли да я отмъкнат но е разбит патрона) за кражба от тази седмица..

- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
Колеги споделете в кой регион сте все пак?
- abracadabra
- младши ентусиаст
-
Какво правите за да не се крадат?
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
abracadabra - аз лично нищо не съм направил на моята. Не знам как не са успяли да я вдигнат. Сигурно са се изплашили.
Ето инфо по темата:
http://www.bulins.com/news/kradat-s-kla ... inuti_23_8
Най-важното е, че 56% от колите откраднати през 2015-та година са от София, като общият брой е над 3600.
В Румъния се дават 7 години за кражба, а в България 1 година, като пада на 300 до 500лв на втора инстанция.
Доходността докарвана от джамбазите от старите автомобили е около 1500лв на кола, като си докарват между 16 и 20к на месец.
Старите автомобили (като нашите) се задигат по поръчка на автоморгите.
И ако току-що ви "светна", че от другата страна може би е по-хубаво - то дори с условна присъда, никога няма да можете да си намерите бяла работа.
Извод: Мисля, че трябва да се разреши използването на оръжие за защита на личността и имуществото в странта. Така много хора, на които им е мил животът, няма да припарват.
Поздрави,
Ето инфо по темата:
http://www.bulins.com/news/kradat-s-kla ... inuti_23_8
Най-важното е, че 56% от колите откраднати през 2015-та година са от София, като общият брой е над 3600.
В Румъния се дават 7 години за кражба, а в България 1 година, като пада на 300 до 500лв на втора инстанция.
Доходността докарвана от джамбазите от старите автомобили е около 1500лв на кола, като си докарват между 16 и 20к на месец.
Старите автомобили (като нашите) се задигат по поръчка на автоморгите.
И ако току-що ви "светна", че от другата страна може би е по-хубаво - то дори с условна присъда, никога няма да можете да си намерите бяла работа.
Извод: Мисля, че трябва да се разреши използването на оръжие за защита на личността и имуществото в странта. Така много хора, на които им е мил животът, няма да припарват.
Поздрави,
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4